tig Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Ειμαι οτε και απο επιλογη και απο αναγκη γιατι πολυ απλα στην περιοχη μου κανενας αλλος δεν εχει δικτυο πλην του οτε.Ειμαι ευχαριστημενος αλλα το κοστος μου φαινεται αρκετα υψηλο.Μπορω να επλιλεξω καποιν εναλλακτικο παροχο και να πληρωνω μονο παγιο οτε+την προσφορα του αντιστοιχου εναλλακτικου η δεν με συμφερει/γινεται? γενικότερα δεν συμφέρει να έχει κάποιος οτε γιατί έχει πολύ υψηλές τιμές . καλύτερα λοιπόν να βάλεις το nova 3play μόνο του χωρίς να είσαι στον οτε γιατί αλλιώς θα πληρώνεις πάρα πολλά να είσαι και οτε και forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα στην περιοχη μου δεν εχει δικτυο η φορθνετ οποτε δε γινεται χωρις παγιο οτε.Παντως θ ατο ψαξω γιατι ο Οτε αν και αξιοπιστος πολυ ακριβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panais1978 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 σαν το οτε τν τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tig Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα στην περιοχη μου δεν εχει δικτυο η φορθνετ οποτε δε γινεται χωρις παγιο οτε.Παντως θ ατο ψαξω γιατι ο Οτε αν και αξιοπιστος πολυ ακριβος. καλύτερα πιστεύω αφού θες να βάλεις forthnet θα ήταν να στείλεις ένα mail στη forthnet να σου πουν τι πρέπει να κάνεις και αν όντως δεν μπορεί να σου δώσει δίκτυο η forthnet . Έτσι θα μπορείς να έχεις μια γρήγορη απάντηση και σίγουρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrothan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έχει βγει νέα προσφορά από τη nova που σε αυτή την τιμή κάνουν δώρο αποκωδικοποιητή , δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση για ένα μικρό χρονικό διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 τι να κανω που ειμαι υφισταμενος πελατης και δεν κερδιζω τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 τι να κανω που ειμαι υφισταμενος πελατης και δεν κερδιζω τιποτα? http://www.insomnia.gr/topic/479544-nova-3play-2990-το-μηνα-για-παντα/?p=52993229 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ... οφτοπικ: Strumfita2, για πες μας για τις προσφορες που σου εδωσε η wind, σε πηραν αυτοι (καποια "sales" συνεργαζομενη εταιρια) ή τους πηρες εσυ στα επισημα τηλεφωνα που εχουν στο site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με κάλεσαν αφού είδαν το αίτημα φορητότητας απο WIND Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2014 από stroumfita2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αιτημα φορητοτητας αραγε ποτε μπορουμε να κανουμε για να μην πληρωσουμε προστημο στην φορτθνετ? σε ενα μηνα οπως ειπα αρκετες φορες ληγει το συμβολαιο πρωτα να ληξει ή πιο πριν? ισχυει το οτι εχω 10 μερες να ακυρωσω το αιτημα φορητοτητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια νομιζω τις τελευταιες μερες θελουν να χτυπησουν την wind. Εχω γνωστο σε εταιρια προωθησης προσφορων forthnet και μου πε οτι ειδικα σε συνδρομητες wind κανουν δωρο αποκωδικοποιητη, εγκατασταση αλλα και τα τελη ενεργοποιησης 35 ευρω αν θυμαμαι, για να ερθουν στη forthnet με νεα συνδεση. Οποτε οσοι θελετε κατι καλυτερο και ειστε ηδη συνδρομητες, καντε μια φορητοτητα προς την wind μηπως και καταφερετε κατι. Βιαστειτε ομως δεν θα κρατησει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια νομιζω τις τελευταιες μερες θελουν να χτυπησουν την wind. Εχω γνωστο σε εταιρια προωθησης προσφορων forthnet και μου πε οτι ειδικα σε συνδρομητες wind κανουν δωρο αποκωδικοποιητη, εγκατασταση αλλα και τα τελη ενεργοποιησης 35 ευρω αν θυμαμαι, για να ερθουν στη forthnet με νεα συνδεση. Οποτε οσοι θελετε κατι καλυτερο και ειστε ηδη συνδρομητες, καντε μια φορητοτητα προς την wind μηπως και καταφερετε κατι. Βιαστειτε ομως δεν θα κρατησει πολυ. H wind έχει εξαγοράσει το 27% της forthnet.........http://www.reporter.gr/Apopseis/Themata/item/233418-Wind-Hellas-Exagorase-27-ths-Forthnet-mesw-paketoy πως είναι δυαντόν να σροχεύουν να πάρουν μερίδιο απο κάποιον που έχει το 27% των μετοχών?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αιτημα φορητοτητας αραγε ποτε μπορουμε να κανουμε για να μην πληρωσουμε προστημο στην φορτθνετ? σε ενα μηνα οπως ειπα αρκετες φορες ληγει το συμβολαιο πρωτα να ληξει ή πιο πριν? ισχυει το οτι εχω 10 μερες να ακυρωσω το αιτημα φορητοτητας? το 10ημερο ισχύει 100% , προτού λήξει το συμβόλαιο (15-20 μέρες ) κανε μια αίτηση κάπου αλλού αλλιώς δεν δίνουν προσφορές , έχω περάσει από όλους , όλοι το ίδιο κάνουν, αν δεν σε δουν ότι πας να φύγεις δεν σου κάνουν τίποτα από εκπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παντως Παιδια απο την Wind στην Forthnet δεν Πληρωσα τελη Φορητοτητας .... σε προσφατη αιτηση που εκανα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δοκιμαστικα... πηγα σε καταστημα φορθνετ και μου ειπαν οτι γραφει το σαιτ και μεχρι εκει! σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου προτιναν το ιδιο... ειπα οτι εχω καλυτερη προσφορα και μου ειπαν θα με καλεσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις