Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η forthnet+nova αξίζει κυρίως αν σε ενδιαφέρουν και τα κανάλια

Σωστό αλλά με 59 ευρώ και απεριόριστα σε σταθερή-κινητή, το θεωρώ βλακεία να κοιτάξεις κάτι άλλο. Χτύπησα ήδη το πακέτο που αναφέρεις ο φίλος παραπάνω :)

Δημοσ.

Σωστό αλλά με 59 ευρώ και απεριόριστα σε σταθερή-κινητή, το θεωρώ βλακεία να κοιτάξεις κάτι άλλο. Χτύπησα ήδη το πακέτο που αναφέρεις ο φίλος παραπάνω :)

Για τις δικές σου ανάγκες μπορεί να είναι το τέλειο πακέτο, εγω πχ δεν θα το έπαιρνα με τίποτα. Με βολεύει πολύ περισσότερο να δίνω 40€ για απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, internet και όλα τα nova sports..όπως το βλέπει ο καθένας :-)

Δημοσ.

όπως το βλέπει ο καθένας :-)

Αυτό είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης ή κατάστασης.

Στη χώρα μας, δυστυχώς, κοιτάνε οι εταιρίες να βάλουν πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη αντί να διαλέξουν έναν τομέα και να είναι άψογοι εκεί.

Φαντάσου ένα σενάριο όπου ΟΤΕ - Wind - Vodafone/Hol - Cyta αντιμάχονται για το κομμάτι Τηλεφωνία/Διαδίκτυο και Forthnet - ΟΤΕ για το κομμάτι Συνδρομητική Τηλεόραση.

Αν το χειρίζεσαι έξυπνα, έχει ο μπαχτσές για όλους.

Εγώ προσωπικά ήμουν για 4 χρόνια στην πλήρως απροβλημάτιστη (για μένα) HOL και με βαριά καρδιά πήγα στην CYTA, καθώς η HOL δεν προσέφερε VDSL στην πόλη μου.

Δεν με χαλούσε καθόλου να πληρώνω 10 ευρώ το μήνα στην HOL για την απεριόριστη τηλεφωνία, 10 ευρώ στην CYTA για το VDSL, 25 ευρώ στον ΟΤΕ για το πλήρες πακέτο και 25 επίσης (αν και αξίζει λιγότερο) για το πλήρες πακέτο της Forthnet-Nova.

Σύνολο 70 και έχεις τα πάντα. Και οι πάροχοι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Η μέση οικογένεια στην Ελλάδα μας έχει 4 μέλη. 10.5εκατ. πληθυσμός διά 4 είναι περίπου 2.6.

2.6εκατ. συνδρομητές (λέμε τώρα) για φούλ Nova και ΟΤΕ και από 650χιλ. περίπου για τις άλλες εταιρίες στο κομμάτι Τηλ./Διαδ.

Ακόμα κι αν κάνουμε στο μισό το κομμάτι Συνδρομητική Τηλεόραση και προσθέσουμε και την Forthnet στο κομμάτι της Τηλεφωνίας/Διαδικτύου, πάλι κερδισμένη θα είναι η εταιρία του εν λόγω θέματος. Περισσότερο από ότι είναι τώρα με την προσφορά 3play.

Απλά μαθηματικά.

Δυνατότητα επιλογής και προσιτές τιμές.

Εκεί είναι το παιχνίδι κύριοι...

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έκλεισα το τηλ. αντιπρόταση από wind

24αρι, απεριόριστα σταθερά, 2 ώρες κινητά 17 ευρώ το 12μηνο  

η

24αρι, απεριόριστα σταθερά, 5 ώρες κινητά 17 ευρώ το 18μηνο

και κινητό 200 λεπτά προς όλους 14 ευρώ το μήνα

Όλα τελικές με ΦΠΑ

Χλόμιασε η nova B)

Θα τους πάρω να δω τι θα μου πουν , αν και δε νομίζω να μου κάνουν κάτι καλύτερο απο τη nova

EDIT: Η nova δεν κάνει αντιπροσφορά 29.90 το μήνα με δωρεάν εξοπλισμό και τέλη ενεργοποίησης , το nova start pack και 24αρι ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά

Δημοσ.

η

Όλα τελικές με ΦΠΑ

Χλόμιασε η nova B)

Θα τους πάρω να δω τι θα μου πουν , αν και δε νομίζω να μου κάνουν κάτι καλύτερο απο τη nova

EDIT: Η nova δεν κάνει αντιπροσφορά 29.90 το μήνα με δωρεάν εξοπλισμό και τέλη ενεργοποίησης , το nova start pack και 24αρι ίντερνετ και απεριόριστα σταθερά

καλή αντιπρόταση αλλά εδώ μιλάμε για nova και σε αυτή την προσφορά δεν έχει κάτι για τηλεόραση . από τη στιγμή που θες τηλέοραση μόνο ο οτε μπορεί να σου κάνει αντιπρόταση που λογικά θα είναι πιο πάνω από την τιμή της nova

Δημοσ.

Το σκεφτόμουν και εγώ για Forthnet να αλλάξω αλλά τελικά μάλλον θα πάω στο πακέτο της Wind, μου φαίνεται πιο συμφέρον

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wstatheri-online-prosfora/

ε όχι και προσφορά να δίνεις 60 ευρώ το μήνα 24ΜΗΝΕΣ και αν την πάρεις από κατάστημα δίνεις 80 ευώ το μήνα και να μην έχεις και Tv . Εδώ δίνεις λιγότερο από τα μισα και έχεις και τηλέοραση και είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοσ.

καλησπερα λεβεντες, επειδη περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του πακετου nova 3 play εχω μια απορια, ειστε ευχαριστημενοι με το internet? ακουσα πολλα, μια εικονα απο εσας θα με καθησυχασει

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που προσφατα άλλαξα και πήγα forthnet πήρα και εγώ το nova 3play με 29,90 . Με το ιντερνετ μέχρι στιγμής τρέχει και συγχρονίζει πολύ γρήγορα και  παίζω και παιχνίδια αλλά και αμα κατεβάσω και καμιά ταινία πάει καλά . 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα ειμαι καιρο στη forthnet (3-4 χρονια σιγουρα).Απο ταχυτητες τιποτα ιδιαιτερο,εγω κλειδωνω γυρω στα 4-4,5mbps (παλιοτερα θυμαμαι οτι κλειδωνα παραπανω,γυρω στα 6) οποτε μην περιμενεις κ πολλα,εκτος κ αν βρισκεσαι διπλα απο το κεντρο εκπομπης(νομιζω εγω παιρνω απο ηλιουπολη κ ειμαι αργυρουπολη,δεν ειμαι και 100% σιγουρος)

Αποσυνδεσεις ευτυχως δεν εχω καθολου και πριν 2 χρονια που ειχα καλεσα στην εξυπηρετηση,εκαναν κατι μπλιμπλικια αυτοι κ απο τοτε ολα καλα...το καλο βεβαια ειναι οτι εχει φτηνα πακετα η forthnet αλλα αν θες σοβαρο ιντερνετ(απο αποψη ταχυτητας) πιστευω ειναι μονοδρομος το vdsl...

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι κοντα στο κεντρο εκπομπης, περιπου 150 μετρα, μαλλον καλα θα ειμαι, ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Δημοσ.

Ειμαι 200 μετρα απο το dslam και πιανω 4mb.Η forthnet στο θεμα ιντερνετ ειναι η χειροτερη.Μακρια αν θες να κατεβαζεις συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι 200 μετρα απο το dslam και πιανω 4mb.

Εισαι Θεος.......το εχεις πει αυτο πανω απο 100 φορες......μεχρι και στον υπνο μου αρχιζω να το βλεπω. :-D

Δημοσ.

καλησπερα λεβεντες, επειδη περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του πακετου nova 3 play εχω μια απορια, ειστε ευχαριστημενοι με το internet? ακουσα πολλα, μια εικονα απο εσας θα με καθησυχασει

με forthnet θα είσαι καλά χωρίς αποσυνδέσεις και από ταχύτητες κινείται στα φυσιολογικά επίπεδα όλων των πάροχων . Επίσης έχεις χαμηλά pings και έτσι ευχαριστιέσαι καλύτερα τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα . Αυτή είναι η εμπερία μου

• Like 1
Δημοσ.

η

Όλα τελικές με ΦΠΑ

Χλόμιασε η nova B)

Αυτά τα έχουμε ξανά πει και παλιότερα εμείς !!!! απλά κάποιοι έχουν κέρδος να βάλουν ένα σχόλιο σε τεχνολογικό forum μήπως και το δει κανένα ψάρι ... :X :X :X

τελικα 11 ευρο για σκετο 24αρι , μαλλον πολλα ειναι...... :-D :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...