ipal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σας δινουν δωρεαν και το novabox Η μονο το πιατο;
arma1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στην πρωτη σου ερωτηση το πιατο το εχεισ καβα συνδεεις αυτο που εχει ο τεχνικος και σου συντονιζει το μηχανακι ... στην αλλη σου ερωτηση κοιτα το συμβολαιο που εχεις με την HOL λογικα πληρωνεις κατι λιγα ...αμα σπασεις το συμβολαιο κοντα στην ληξη του ... καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου, στο πιατο εχω τρεις δορυφορους και η προσβαση του ειναι δυσκολη(μενω σε πολυκατοικια), δηλαδη πρεπει μα το ζορι να το βγαλω? δε θα δεχτω, ας το βαλει μπαλκονι που δε νομιζω να βρει σημα απο εκει, κοιτα βορινα, οσο για τη hol σιγουρα πληρωνω? επειδη εγινε τηλεφωνικος η αναναιωση, ευχαριστω και παλι Σας δινουν δωρεαν και το novabox Η μονο το πιατο; και τα δυο φιλε
tata22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω εγω κατι οποιος ξερει να μου πει ..?? -Ποιος ειναι ο μεσος ορος Ημερων που χρειαζεται στην Περιοχη Των Αθηνων .. απο την στιγμη που θα κανεις μια αιτηση σε εναν εμπορικο αντιπροσωπο μεχρι να εισαι συνδεδεμενος με την Forthnet σε πακετα 3 Play Ευχαριστω Προκαταβολικα ...
arma1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω εγω κατι οποιος ξερει να μου πει ..?? -Ποιος ειναι ο μεσος ορος Ημερων που χρειαζεται στην Περιοχη Των Αθηνων .. απο την στιγμη που θα κανεις μια αιτηση σε εναν εμπορικο αντιπροσωπο μεχρι να εισαι συνδεδεμενος με την Forthnet σε πακετα 3 Play Ευχαριστω Προκαταβολικα ... φιλε εμενα μου ειπαν ανεξαρτητος περιοχης περιπου 15 μερες απο την στιγμη που υπογραψεις το συμβολαιο, κατα ποσο ισχυει στην πραγματικοτητα δε ξερω...................λεβεντες να ρωτησω και κατι αλλο , εμεις που πηραμε τηλεφωνικος προσφορα με την παραλαβη συμβολαιου τι αλλο μας δεινουν? το ρουτερ το δεινουν εκεινει την στιγμη η οταν ερθει ο τεχνικος?
louben Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση;Εχω οτε και οπου να ναι ληγει.Επειδη το κοστος του ειναι πια δυσβαστακτο αλλα ειναι ο μονος που εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη σκεφτομαι να αλλαξω παροχο.Ειδα λοιπον αυτο http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=6952 που αν καταλαβα καλα ειναι triple play μεσω δορυφορου με 40 ευρω το μηνα, καταλαβα καλα; Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Αφου ειναι μεσω δορυφορου να υποθεσω οτι τα τηλεφωνα γινονται μεσω ρουτερ αλλα καταργουνται οι μπριζες σωστα;Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις;
mpampis11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εΑΝ εισαι νεος συνδρομητης ...μονο εμπορικος αντιπροσωπος μπορει να σου κανει δωρακια ... οταν εισαι ενεργος ..με το τμημα προσφορων της Forthnet ... κατα καιρούς γίνονται προσφορές και πολλές και πρέπει να δεις ποια προσφορά σου ταιριάζει καλύτερα
telegamesvg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 και για του λογου το αληθες.show_bill.jpg Εχεις ΗD και multiview?
eko13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Nova SAT για νορμαλ χρηση το ξεχνατε... Η υπηρεσία internet συνοδεύεται από Πολιτική Ορθής Χρήσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Συγκεκριμένα, το ανώτερο μηνιαίο επιτρεπόμενο όριο κατανάλωσης είναι 10GB / μήνα & σε περίπτωση που αυτό ξεπεραστεί και μόνο τότε, η μέγιστη ταχύτητα θα μειώνεται αυτόματα από το ανώτερο όριο ταχύτητας των 20Mbps/6Mbps (downstream /upstream), στο ανώτερο όριο των 256 kbps/128 kbps(downstream /upstream) ενώ με την έναρξη του επόμενου μηνιαίου κύκλου θα επανέρχεται στο αρχικό ανώτατο όριο. Αν υπαρχει δικτυο ΟΤΕ ομως στην περιοχη ισως μπορει να γινει μισθωση γραμμης με συνολικο κοστος οσο και το ΣΑΤ! Για το φουλ πακ 50 ευρω, ειπαμε δοθηκε για ενα διαστημα, δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω απο την στιγμη που δεν το δινουν πλεον μαζικα... Ο καθενας μπορει να ζητησει οτι θελει και η Νοβα θα του δωσει οτι αυτη θελει... Απο οτι εχω καταλαβει οταν αυξανει λιγο την τιμη δεχονται πιο ευκολα, αν εχεις πχ φουλ πακ με 60 δεν στο πανε 50, αλλα αν εχεις σπορτ πακ 40-45 ισως και να δεχτουν το φουλ πακ με 50...
tiropitas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω εγω κατι οποιος ξερει να μου πει ..?? -Ποιος ειναι ο μεσος ορος Ημερων που χρειαζεται στην Περιοχη Των Αθηνων .. απο την στιγμη που θα κανεις μια αιτηση σε εναν εμπορικο αντιπροσωπο μεχρι να εισαι συνδεδεμενος με την Forthnet σε πακετα 3 Play Ευχαριστω Προκαταβολικα ... 10 μέρες κάνει συνήθως και φτάνει maximum στις 15 μέρες . απλά μπορεί να καθυστερήσει έως 15 μέρες γιατί το nova 3play έχει αρκετή ζήτηση . αλλιώς λογικά θα το στέλνανε πιο νωρίς 1
tata22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 10 μέρες κάνει συνήθως και φτάνει maximum στις 15 μέρες . απλά μπορεί να καθυστερήσει έως 15 μέρες γιατί το nova 3play έχει αρκετή ζήτηση . αλλιώς λογικά θα το στέλνανε πιο νωρίς Εχω κανει τηλεφωνικη αιτησηΔευτερα Ηρθε Ο Courier, εδωσα τα δικαιολογητικα, την Τριτη ... Δεν Θα επρεπε Η αιτηση να εχει κατχοριθει στην Forthnet καν να μου ειχε σταλει Μνμ.στο Κινητο ??
tiropitas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εχω κανει τηλεφωνικη αιτησηΔευτερα Ηρθε Ο Courier, εδωσα τα δικαιολογητικα, την Τριτη ... Δεν Θα επρεπε Η αιτηση να εχει κατχοριθει στην Forthnet καν να μου ειχε σταλει Μνμ.στο Κινητο ?? στείλε τους ένα mail στη forthnet ή μύνημα στο fb της forthnet με το θέμα σου για να σου απαντήσουν γρήγορα και να σου πουν πότε ακριβώς θα το πάρεις . Με αυτότον τρόπο έχει εξυπηρετηθεί πολύς κόσμος
stamatisj1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να ξέρετε πως οι παλιοί συνδρομητές (πάνω απο έτος) έχουν δικαίωμα να πάρουν καινούργιο router εφόσον έχουν το αρχικό router ή έχουν πολλά χρόνια να το αλλάξουν.Επίσης στο tripleplay fullpack (που ειμαι εγω) σου δίνουν τον αποκωδικοποιητή pvr με 50 ευρώ(εαν εξοφλεις τον λογαριασμό μεσω κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής) και 99 ευρώ εαν εξοφλείς με μετρητα.Σου κάνουν δωρεαν την (επιπλεον) εγκατάσταση που χρειάζεται και δωρεαν για ενα χρονο το multiview.Το σκέφτομαι για να βλέπω σε 2 δωμάτια Nova και να μπορώ ταυτόχρονα να γράφω άλλο κανάλι.
tiropitas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Να ξέρετε πως οι παλιοί συνδρομητές (πάνω απο έτος) έχουν δικαίωμα να πάρουν καινούργιο router εφόσον έχουν το αρχικό router ή έχουν πολλά χρόνια να το αλλάξουν.Επίσης στο tripleplay fullpack (που ειμαι εγω) σου δίνουν τον αποκωδικοποιητή pvr με 50 ευρώ(εαν εξοφλεις τον λογαριασμό μεσω κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής) και 99 ευρώ εαν εξοφλείς με μετρητα.Σου κάνουν δωρεαν την (επιπλεον) εγκατάσταση που χρειάζεται και δωρεαν για ενα χρονο το multiview.Το σκέφτομαι για να βλέπω σε 2 δωμάτια Nova και να μπορώ ταυτόχρονα να γράφω άλλο κανάλι. Το multiview είναι πολύ καλή υπηρεσία και αξίζει να την έχεις και δεν πρέπει να τη δίνει κάποιος άλλος
iznodur Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το σκεφτόμουν και εγώ για Forthnet να αλλάξω αλλά τελικά μάλλον θα πάω στο πακέτο της Wind, μου φαίνεται πιο συμφέρον http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wstatheri-online-prosfora/
Προτεινόμενες αναρτήσεις