vasman15 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 καλησπερα ειδα στo site της forthnet μια νεα προσφορα Nova 3Play με 29.90 το μηνα για παντα, αναλογη της πολυσυζητημενης χριστουγεννιατικης ,πιστευω ειναι αρκετα καλη .... http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 υπαρχει και το full με 79.90 το μηνα και δωρα αξιας 320 ευρω.... http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6209 σημ.δεν κανω διαφημιση ,ουτε δουλευω στην εταιρια,απλως ενημερωνω για οσους ενδεχομενως ενδιαφερονται ή δεν προλαβαν την προηγουμενη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Η Χριστουγεννιάτικη είχε και απεριόριστα σταθερά/υπεραστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Nai η προσφορα δεν ειναι ιδια . Δεν εχει απεριοριστα σταθερα ΠΡΟΣΟΧΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά Forthnet!!! κλήσεις προς όλα τα κινητά με αστική χρέωση Δηλαδη αμα παρω σε σταθερο οτε ή αλλης εταιριας χρεωνομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 επίσης δεν έχει μέσα το novasports1 και novacinema1 που νομίζω τα είχε η Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 σιγά την προσφορά για να πιάσουν κορόιδα την έβαλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ειλικρινα ας μου πει καποιος ποσο μαλακες μας θεωρουν εδω στην ελλαδα. κοιταξτε τις τιμες που εχει στη κυπρο η νοβα. Και μη μου πει κανεις πως η διαφορα προκυπτει επειδη αυτοι εχουν 18%φπα http://www.novacyprus.com/ContentVIII.aspx?a_id=2939 33 ευρω το full pack στη κυπρο ενω σε εμας 79. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 επίσης δεν έχει μέσα το novasports1 και novacinema1 που νομίζω τα είχε η Χριστουγεννιάτικη προσφορά. μόνο sports είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και αν σου χαλάσει το adsl κανε την προσευχή σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ειλικρινα ας μου πει καποιος ποσο μαλακες μας θεωρουν εδω στην ελλαδα. κοιταξτε τις τιμες που εχει στη κυπρο η νοβα. Και μη μου πει κανεις πως η διαφορα προκυπτει επειδη αυτοι εχουν 18%φπα http://www.novacyprus.com/ContentVIII.aspx?a_id=2939 33 ευρω το full pack στη κυπρο ενω σε εμας 79. Ναι αλλά δεν έχει τα Ελληνικά Ιδιωτικά/Δημόσια !! είναι σοβαρή διαφορά που δικαιολογεί αυτο το ελάχιστο ποσό των 46 ευρώ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 απατεωνες.... τους ευχομαι να πεσει μπολικη πεινα τωρα που ο οτε αγορασε τα παντα απο οτι κινειται στον αθλητικο χωρο.... τοσα χρονια εκμεταλλευονταν το μονοπωλιο και ρημαζαν με τις τιμες τους.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 απατεωνες.... τους ευχομαι να πεσει μπολικη πεινα τωρα που ο οτε αγορασε τα παντα απο οτι κινειται στον αθλητικο χωρο.... τοσα χρονια εκμεταλλευονταν το μονοπωλιο και ρημαζαν με τις τιμες τους.... :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egmjap Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ειλικρινα ας μου πει καποιος ποσο μαλακες μας θεωρουν εδω στην ελλαδα. κοιταξτε τις τιμες που εχει στη κυπρο η νοβα. Και μη μου πει κανεις πως η διαφορα προκυπτει επειδη αυτοι εχουν 18%φπα http://www.novacyprus.com/ContentVIII.aspx?a_id=2939 33 ευρω το full pack στη κυπρο ενω σε εμας 79. χωρίς φυσικά να υποστηρίζω ότι είναι καλή προσφορά, η διαφορά σε σχέση με την Κύπρο (αν βέβαια το full pack είναι μέρος του 3play) είναι 7 ευρώ , καθώς το επιπλέον ποσό για την προσθήκη του nova cinema και του novasport είναι 15ε+25ε=40ε. Βέβαια αν δεν συνδιαστεί με το 3play η τιμή του full pack είναι 62ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 απατεωνες.... τους ευχομαι να πεσει μπολικη πεινα τωρα που ο οτε αγορασε τα παντα απο οτι κινειται στον αθλητικο χωρο.... τοσα χρονια εκμεταλλευονταν το μονοπωλιο και ρημαζαν με τις τιμες τους.... Ναι για να γινει μονοπώλιο ο ΟΤΕ... Ωραια λογική..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τα λεφτα ειναι στα αθλητικα και για την ακριβεια, στη Superleague και στο Champions League. Οσο εχει αυτα η Νοβα θα εχει πελατες. Μολις τα χασει, καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις