Foker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Όσο για το φίλο που είπε ότι ζούμε στο 2013, άρα τα wireless κλπ είναι ΟΚ, εγώ προσωπικά διαφωνώ, όπως και οποιοσδήποτε γιατρός έχω προσωπικά ρωτήσει. Δεν βλέπω το κακό στη χρήση ενός UTP, βλέπω όμως το εγωιστικό κομμάτι του να αναγκάζω εγώ συνειδητά τον εαυτό μου και τα παιδιά μου να τρώνε κι από δικές μου επιλογές ακτινοβολία, και μάλιστα να το θεωρώ και απόλυτα σύγχρονο-φυσιολογικό. Μερικοί από μας, μου φαίνεται, πιστεύουμε ότι θα είμαστε πάντα νέοι και υγιείς, κάτι το οποίο φυσικά εύχομαι, αλλά δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα απλό, αρχίζοντας από τα σκουπίδια που τρώμε. Ειπα οτι ειναι 2013 και οχι 2000 , γιατι τοτε ψαρωναν τον κοσμο σε θεματα ακτινοβολιας καθαρα για να πουλησουν ακριβα κινητα , δεν ειπα οτι το wireless ειναι οκ . Ολα εκπεμπουν ακτινοβολια , απλα στο κινητο λυνεται εν μερη οταν μιλας με ακουστικο (δες τα ποστ μου) . Αλλα να ερχεται ο αλλος και να κατηγορει ολα τα κινεζικα κινητα οτι εχουν θεμα ακτινοβολιας , εκτος απο τα 700 ευρω κινεζικα , ειναι 2013 και κανεις δεν προκειται να το φαει . Παλια κολπα .
nikoskon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Όσον αφορά προηγούμενο post, σημασία δεν έχει που κατασκευάζονται αλλά τί προδιαγραφές τηρούνται κατά την παραγωγή. Οι προδιαγραφές ξεκινάν από το σχεδιασμό, την επιλογή υλικών, τον τρόπο κατασκευής κλπ κλπ. Ένα εργοστάσιο δεν παράγει parts μόνο ενός τηλεφώνου ή μόνο για μια εταιρία τηλεφώνων. 1
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ειπα οτι ειναι 2013 και οχι 2000 , γιατι τοτε ψαρωναν τον κοσμο σε θεματα ακτινοβολιας καθαρα για να πουλησουν ακριβα κινητα , δεν ειπα οτι το wireless ειναι οκ . Ολα εκπεμπουν ακτινοβολια , απλα στο κινητο λυνεται εν μερη οταν μιλας με ακουστικο (δες τα ποστ μου) . Αλλα να ερχεται ο αλλος και να κατηγορει ολα τα κινεζικα κινητα οτι εχουν θεμα ακτινοβολιας , εκτος απο τα 700 ευρω κινεζικα , ειναι 2013 και κανεις δεν προκειται να το φαει . Παλια κολπα . Μα έτσι κι αλλιώς το ένα από αυτά με τα 700 ευρώ έχει σαφώς υψηλό δείκτη SAR και υπάρχει και σχετικό topic εδώ. Απλά, για να είμαστε και δίκαιοι, υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα. Δεν θεωρώ λογικό να δει ο άλλος super android τηλέφωνο με 100 ευρώ και να θεωρεί ότι βρήκε την απόλυτη ευκαιρία. Ειδικά στο θέμα της ακτινοβολίας σε συνδυασμό με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του. Όμως, υπάρχουν και τηλέφωνα που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ αξιόλογα, όπως το Newman N2 για το οποίο διαβάζω εξαιρετικά σχόλια και πωλείται και σε καλούτσικη τιμή. Με τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει αντίστοιχο τηλέφωνο σ' αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα; Απλή ερώτηση.
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εγω ενδιαφέρομαι εντονα για αυτο http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html .Θα το ψαξω τωρα για τον δεικτη σαρ...ποσο πρεπει να κυμένεται? The Sar value for this is 0.45 καλο μεγεθος ετσι?
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εγω ενδιαφέρομαι εντονα για αυτο http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html .Θα το ψαξω τωρα για τον δεικτη σαρ...ποσο πρεπει να κυμένεται? The Sar value for this is 0.45 καλο μεγεθος ετσι? Πού λέει για το SAR; Δεν το βρίσκω πουθενά. Επίσης, ισχύει ότι στα Κινέζικα, δεν γίνονται αναβαθμίσεις στην έκδοση android, εκτός αν βγει κάποια custom έκδοση; Γράφουν ότι στο συγκεκριμένο δεν μπορούν να αφαιρεθούν οι Κινέζικες εφαρμογές. Δηλαδή, δεν γίνεται root;
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 στο Myphone.gr ενα παιδι ρωτησε στο merimobiles και του το ειπαν..που το λεει αυτο για τις εφαρμογες?οτι δεν μπορουν να αφαιρεθουν?και πως ξερεις οτι εχει κινεζικες?
PsyGreg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 αν θέλεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά να λύσεις προβλήματα του κινητού , πάρτο υπάρχει βέβαια κι ένα μικρό ποσοστό να σου βγει καλό. τέτοιο ρίσκο δεν θα το έπερνα με τίποτα. στα ίδια λεφτά θα έπερνα κάτι με χαμηλότερα spec αλλά θα ήξερα ότι δεν θα μου έβγαζε θεματάκια.
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 στο Myphone.gr ενα παιδι ρωτησε στο merimobiles και του το ειπαν..που το λεει αυτο για τις εφαρμογες?οτι δεν μπορουν να αφαιρεθουν?και πως ξερεις οτι εχει κινεζικες? Διάβασε στο κάτω μέρος του link που έδωσες. Απαντούν στις ερωτήσεις.
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλα ροοτ δεν μπορει να γινει γιατι απλα δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Άλλη ερώτηση: αν χαλάσει η μπαταρία τι γίνεται; Τους έστειλα mail ζητώντας πληροφορίες και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα.
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 δεν ειναι ενσωματομενη η μπαταρια απλα την αλλάζεις..ψήνεσαι και εσυ για το εν λογω κινητο? Aς συνεχισουμε την συζήτηση εδω σου εβαλα και για την μπαταρια http://www.insomnia.gr/topic/479599-jiayu-g4/
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ναι. Αλλά με ποια την αλλάζεις; Αυτό ρωτάω. Ναι ψήνομαι, αλλά μάλλον θα πάω για το S Advance στα 199, το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου.
arsenal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 199 δολλαρια η ευρω?γιατι και αυτο 199 ευρω θα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα