haris013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δεν ειπα οτι ολα τα κινεζικα ειναι ιδια , ειπα οτι ολα ειναι made in china (γενικα ανατολικες χωρες) . Στην κινα κατασκευαζονται οι ποιο πολλες ηλεκτρονικες συσκευες , το οτι το iphone ειναι με προδιαγραφες apple για μενα δεν αλλαζει κατι , ειναι παλι κινεζικο . πως δεν αλλάζει φίλε μου? όταν στο οτι ναναι κινέζικο η ακτινοβολία δεν έχει περιορισμούς και κάποια standards?στον εγκέφαλο σου που θα γίνεται τιγάνι όταν μιλάς? και πάλι με ακουστικά ή χωρίς θα τρώς ακτινοβολία στο υπόλοιπο σώμα σου. 1
qsis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δεν ειπα οτι ολα τα κινεζικα ειναι ιδια , ειπα οτι ολα ειναι made in china (γενικα ανατολικες χωρες) . Στην κινα κατασκευαζονται οι ποιο πολλες ηλεκτρονικες συσκευες , το οτι το iphone ειναι με προδιαγραφες apple για μενα δεν αλλαζει κατι , ειναι παλι κινεζικο . κι ομως αλλαζει , εγω ειχα κανει το λαθος να δοκιμασω κινεζικο καποια στιγμη και δε το ξανακανω ουτε για αστειο καλυτερα να παρω κατι απο μεγαλο κατασκευαστη (μη κινεζο γιατι για zte μιλαω ) στα λεφτα που μπορω παρα 100% κινεζο πως δεν αλλάζει φίλε μου? όταν στο οτι ναναι κινέζικο η ακτινοβολία δεν έχει περιορισμούς και κάποια standards?στον εγκέφαλο σου που θα γίνεται τιγάνι όταν μιλάς? και πάλι με ακουστικά ή χωρίς θα τρώς ακτινοβολία στο υπόλοιπο σώμα σου. δεν εχουν ολα τα κινεζικα υψηλη ακτινοβολια, οπως δεν εχουν και ολα τα αμερικανικα, ιαπωνικα, κορεατικα κτλ.. μικρο sar ομως τα κινεζικα πασχουν σε διαφορους τομεις , ειτε αυτος ειναι η μπαταρια, ειτε τα ακουστικα, ειτε ο φορτιστης , ειτε η ποιοτητα της οθονης.. κτλ δεν κανουν φιλανθρωπιες οι κινεζοι, απο καπου εχουν κοψει για να εχουν αυτες τις τιμες και αυτο το καπου πολλες φορες δεν ειναι καποιο απο τα spec που διαβαζεις στο gsmarena , ουτε κατι που μπορεις να δεις στα χαρτια γενικα, αλλα κατι που θα δεις στη πραξη σιγουρα πολλοι κατασκευαστες εχουν εξωφρενικες τιμες, ομως παντα προκυπτουν καλες ευκαιριες να παρεις κατι επωνυμο (πλην apple) , οποτε δεν αξιζει το κοπο , γιατι και τα κινεζικα στο κατω κατω δεν ειναι τσαμπα..
Millennium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όταν στη κουβέντα μπαίνει το θέμα της υγείας (μαζί και με κάποια άλλα που πε ο haris013 και ο qsis) νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη.Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. 1
Foker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όταν στη κουβέντα μπαίνει το θέμα της υγείας (μαζί και με κάποια άλλα που πε ο haris013 και ο qsis) νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη.Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Κανεις λαθος , σε αυτα πατανε για να σου πουλανε οτι θελουν , διπλα σου εχεις router , απεναντι εχει κεραια κινητης τηλεφωνιας κτλ . Βαζε ακουστικα οταν μιλας στο κινητο , απο αποσταση δεν παθαινεις τιποτα .
dlar2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 πάντως ξέρω οτι τα συγκεκριμένα μοντέλα παίζουν γύρω στα 0,5-0,7 sar χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
Millennium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Κανεις λαθος , σε αυτα πατανε για να σου πουλανε οτι θελουν , διπλα σου εχεις router , απεναντι εχει κεραια κινητης τηλεφωνιας κτλ . Βαζε ακουστικα οταν μιλας στο κινητο , απο αποσταση δεν παθαινεις τιποτα . Προσωπικά δεν έχω δίπλα μου router ούτε κεραία κινητής.Αλλά και να είχα αυτό δεν σημαίνει πως θα επέλεγα μια προσωπική συσκευή με αυξημένη ακτινοβολία. Και πάλι δέχεσαι ακτινοβολία στο σώμα.
Foker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Προσωπικά δεν έχω δίπλα μου router ούτε κεραία κινητής.Αλλά και να είχα αυτό δεν σημαίνει πως θα επέλεγα μια προσωπική συσκευή με αυξημένη ακτινοβολία. Και πάλι δέχεσαι ακτινοβολία στο σώμα. Με αυτη τη λογικη , μη μπαινεις σε αξονικο τομογραφο , μην κανεις ειδικες εξετασεις με ραδιενεργες ουσιες , βαζε κρανος οταν βγαινεις εξω γιατι εχει πολλες κεραιες , τρωγε μονο βιολογικα προιοντα , και το βραδυ πριν πας για υπνο παιρνε αγκαλια το ασφαλες iphone .
Millennium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όταν έχω την επιλογή να μην εκτεθώ σε (τόση) ακτινοβολία,θα την επιλέξω.Τα υπόλοιπα που λες δεν κολλάνε με την επιλογή κινητού,πέρα από το iphone που προσωπικά δεν το ανέφερα.
Foker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όταν έχω την επιλογή να μην εκτεθώ σε (τόση) ακτινοβολία,θα την επιλέξω.Τα υπόλοιπα που λες δεν κολλάνε με την επιλογή κινητού,πέρα από το iphone που προσωπικά δεν το ανέφερα. Φιλε ειναι 2013 , αυτα τα ελεγαν το 2000 . Τελος .
manosnik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Οσοι εχουν ορεξη για διαβασμα σχετικα με το SAR, εδω. Το αρθρο περιληπτικα αναφερει οτι ο δεικτης αυτος δεν ειναι ενδεικτικος της πραγματικης ακτινοβολιας που δεχεται ο ανθρωπος. Υπαρχουν και αλλοι παραμετροι για να καθοριστει αυτο.
arsenal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ναι αλλα πως ξερουμε με τοση σιγουρια οτι ολα τα κινζεικα πασχουν στον τομεα ακτινοβολια?εχω δει βιντεακια στο Youtube πραγματικα πετανε τα κινητα τους.Τωρα αυτο για την ακτινοβολια δεν θελω να παιξω μαζι του.
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Συγνώμη, αλλά το να θεωρούμε δεδομένο ότι τα Κινέζικα κινητά έχουν στάνταρ πολύ υψηλότερο δείκτη SAR, νομίζω ότι είναι από λίγο έως πολύ άτοπο και οφελεί κυρίως τα επώνυμα τηλέφωνα. Δηλαδή, το iphone έχει χαμηλή ακτινοβολία; 'Η από την άλλη, πολλά από τα κινητά του Ζερβουδάκη, πώς έχουν επίσημα πιστοποιητικά τα οποία δείχνουν χαμηλές τιμές; Κι αυτά china είναι. Σίγουρα υπάρχουν άπειρες σαβούρες, αλλά άπειρες σαβούρες υπάρχουν και στην Ελλάδα (σίγουρα σε μικρότερο βαθμό λόγω ΕΕ). Αν υπάρχει πιστοποίηση SAR σε ένα κινέζικο κινητό, τότε αν μας "κάνει" η τιμή του, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το αγοράσουμε. Αν δεν κάνω λάθος, η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία απαιτεί την ύπαρξη επίσημων μετρήσεων και πιστοποιήσεων SAR για κάθε συσκευή που πωλείται στις χώρες της. Αγοράζοντας, λοιπόν, από το Amazon.co.uk /.de, φαντάζομαι ότι μπορεί κάποιος να επιλέξει κάποιο το οποίο να έχει υποβληθεί σε τέτοιες μετρήσεις. Για όσους λένε για το handsfree το οποίο εννοείται πως πρέπει ΟΛΟΙ να χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΑ, ξεχνούν ότι η ακτινοβολία μετριέται με τιμές για το κεφάλι, αλλά και το σώμα. Πολλοί από εμάς τα βάζουμε στην τσέπη μας, κάτι το οποίο εγώ το θεωρώ άκρως επικίνδυνο, ειδικά στις φάσεις που το τηλέφωνο δεν έχει πολύ καλό σήμα. Οι τιμές που επιβάλλονται με τον Α ή Β τρόπο, είναι για μένα τουλάχιστον εξωφρενικές σε πάρα πολλά τηλέφωνα της αγοράς, ειδικά αφού μιλάμε για παραγωγές εκατοντάδων χιλιάδων ή εκατομμυρίων συσκευών. Το να πηγαίνει κανείς να πληρώνει 700 ευρώ για τηλέφωνο είναι τουλάχιστον προκλητικό και πλην κάποιων επαγγελματιών-εξαιρέσεων, είναι υπερβολή. Εγώ, λοιπόν, ψάχνω για Κινέζικο αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει επίσημα πιστοποιητικά συμμόρφωσης. Όσο για το φίλο που είπε ότι ζούμε στο 2013, άρα τα wireless κλπ είναι ΟΚ, εγώ προσωπικά διαφωνώ, όπως και οποιοσδήποτε γιατρός έχω προσωπικά ρωτήσει. Δεν βλέπω το κακό στη χρήση ενός UTP, βλέπω όμως το εγωιστικό κομμάτι του να αναγκάζω εγώ συνειδητά τον εαυτό μου και τα παιδιά μου να τρώνε κι από δικές μου επιλογές ακτινοβολία, και μάλιστα να το θεωρώ και απόλυτα σύγχρονο-φυσιολογικό. Μερικοί από μας, μου φαίνεται, πιστεύουμε ότι θα είμαστε πάντα νέοι και υγιείς, κάτι το οποίο φυσικά εύχομαι, αλλά δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα απλό, αρχίζοντας από τα σκουπίδια που τρώμε.
tony81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πολύ ψέμα τα κινητά σε δυνατότητες...ύποπτο.Πάρε τις γνωστές τις μάρκες.Πριν τα αγοράσεις τα βρίσκεις παντού,μπορείς να τα δοκιμάσεις, μπορείς να ακούσεις γνώμες από άτομα που τα έχουν κτλπ...
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Πολύ ψέμα τα κινητά σε δυνατότητες...ύποπτο.Πάρε τις γνωστές τις μάρκες.Πριν τα αγοράσεις τα βρίσκεις παντού,μπορείς να τα δοκιμάσεις, μπορείς να ακούσεις γνώμες από άτομα που τα έχουν κτλπ... Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος, αν εξαιρέσουμε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει κανείς. Υπάρχουν εκατομμύρια reviews και χρήστες παγκοσμίως και ευτυχώς υπάρχει και το internet για να τις διαβάσουμε. Διαφωνείς;
tony81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος, αν εξαιρέσουμε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσει κανείς. Υπάρχουν εκατομμύρια reviews και χρήστες παγκοσμίως και ευτυχώς υπάρχει και το internet για να τις διαβάσουμε. Διαφωνείς; Σωστό αυτό..αλλά 2η κάμερα 5mp;;Όπως τα διάβασα ήταν σαν ένα κινητό όπως τα ξέρουμε x5 σε δυνατότητες και τιμή χαμηλή...τι να πω θα δείξει.Άσχετο..το nokia 720 στο skroutz θα το βρίσκουμε πιο φθηνό και πόσο περίπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα