Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην γεια σας...αν και έχω βρεί παρόμοιο θέμα είπα να ξεκινήσω ενα καινούργιο μιας κ το προηγούμενο ήταν αρκετά παλιό. Όπως λέει κ ο τίτλος λοιπόν κόλαει το pc μου σε παντελώς άκυρες στιγμές...Μπορεί να είναι ανοιχτό για 5 ώρες πχ και να παίζεις κ παιχνίδια και να μν παθαίνει τπτ αλλά μπορεί και με που το ανοίξεις και μπεί στα windows να παγώσει ή εκει που απλά σερφάρεις για ενα 15 λεπτο ή 3 ώρες να παγώσει.Επίσης μπορεί για 2-3 βδομάδες να δουλέυει κανονικά ακόμα και με ποιό σκληρή χρήση και μετά μέσα σε 1 ημέρα να κολήσει 3-4 φορες..κοντευω να πέσω σε κατάθληψη :P ..έχω τρέξει και memtest αλλά δν έβγαλε κάποιο error...καμία ιδέα?? η επόμενη πιθανή λύση λετε να είναι αλλαγή τροφοδοτικού?? ευχαριστώ και sorry αν άνοιξα περιττο θέμα...

Δημοσ.

Με το hd sentinel δες σε τι κατασταση ειναι ο σκληρος δισκος , ελενξε τα καλωδια του δισκου αν εχουν κουμπωσει σωστα , βαλε το καλωδιο σατα του δισκου σε αλλη θεση στην μητρικη (δες το manual)

Δημοσ.

κάνε αυτό που λέει ο Foker.τσέκαρε το δίσκο με το sentinel.θα σου δείξει αν έχεις bad sectors, πόσο health kai performance και αν έχεις προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ σκληρού και μητρικής.τσέκαρε χωρίς να αλλάξεις θέση του καλωδίου.να δούμε τα αποτελέσματα πρώτα.και μετά βλέπουμε τι κάνουμε :-D

Δημοσ.

Μπορείς σε παρακαλώ να μας περιγράψεις τι σύστημα έχεις;

Μερικά από τα βήματα που θα έκανα εγώ θα ήταν.

Τρέξε κάποια έκδοση linux να δεις αν τρώει και εκεί σκαλώματα...

Αν δεν θες να το κάνεις έτσι και προτιμάς μόνο με τα windows σου.

1) Δες ότι είσαι updated σε όλα! (Windows updates, software, firmware)

2) Δες από Device Manager ότι είναι όλα comple μήπως λέω γω τώρα, δεν βρίσκει κάτι η κάτι στο έχει με θαυμαστικό.

3) Τρέξε κάνα ccleaner, disk defrag

4) Μου έχει τύχει το εξής, freezαρε ο Firefox όποτε του καυλ$#$# και τελικά απενεργοποίησα το Hardware Acceleration

και σταμάτησε να freeζάρει, μαζί με τον FF όμως, σταμάτησε να τρώει κάτι σκαλώματα την ίδια περίοδο και το pc μου...

5) Έλεγξε με κάποιο πρόγραμμα την κατάσταση των σκληρών.

6) Βγάλε μνήμες μια μια να δεις τι κάνει.

7) Δες για ιούς, κανε κάνα boot scan.

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις γρηγορες απαντήσεις σας...Λοιπόν ας τα πάρουμε με τη σειρά...έτρεξα τ hd sentinel και δεν βρήκε κάποιο λάθος...λέει πως ο δίσκος λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ. θα δοκιμάσω να αλλάξω και τα καλώδια τώρα και θα σας πω..NOPSTRIM τα βήματα 1- 5-6-7 τα έχω κάνει θα δοκιμάσω και τα άλλα...και επανέρχομαι..

αλλαξα και θέση τ καλωδιο στον σκληρό..κοίταξα και το device manager (ολα κομπλε εκει)...περιμένω πλεον μεχρι το επόμενο κόλλημα...θα ενημερώσω...αν και βλέπω να δοκιμάζω πως θα λειτουργησει και στ λινουξ

Δημοσ.

Μου έτυχε πρόσφατα παρόμοιο πρόβλημα σε ένα pc και ήταν οι μνήμες. Δεν έβγαζαν κανένα πρόβλημα στο Memtest, αλλά τα Windows πάγωναν σε τυχαίες στιγμές (ή και στην εκκίνηση κάποιες φορές). Μόλις έβαλα άλλες μνήμες, δεν ξαναπάγωσε (μάλλον κάποιου είδους ασυμβατότητα με τη μητρική).

Δημοσ.

Eπανήλθα guys...λοιπον άλλαξα και θεση τα καλώδια στη μητρική από τν σκληρό αλλά κ πάλυ σήμερα ξανακόλλησε...οι θερμοκρασιες μ ναι ειναι νορμαλ...οσο για το συστημα αποτελείται από:

mb:Gigabyte 880GM-UD2H

cpu AMD athlon (II) x3 450 sta 3.2 GHZ
RAM: 4gb-(ddr3 adata 2GB DIMM 1333 Black Bulk)x2
psu: coolermaster 450w gx450w
gpu: nvidia gts 450 1 gb

Δημοσ.

Παιζει και αυτο που ειπε ο accipio. Δοκιμασε και με μια μνημη ή και να τις βαλεις 1-3 slot

Δημοσ.

Επίσης μπορεί για 2-3 βδομάδες να δουλέυει κανονικά ακόμα και με ποιό σκληρή χρήση και μετά μέσα σε 1 ημέρα να κολήσει 3-4 φορες..

αφου μπορει για 2-3 βδομαδες να δουλεψει κανονικα πως θα καταλαβεις οτι εφιαξε σημερα /? :-)

Δημοσ.

καλημερα

φιλε αν η ψυκτρα του επεξεργαστη ειναι παλια και εχει πιασει σκονη δοκιμασε να την καθαρισης καλα και αν εχεισ κεφι καθαρισε την ψυκτρα και το cpu και βαλε Θερμοαπαγωγική πάστα αφου εχεις βγαλει την παλια.

Δημοσ.

την έχω καθαρήσει και την ψυκτρα...έχω βάλει και μόνο μία ram να δουλεύει..την αλλαγη 1-3 slot δν το έχω δοκιμάσει θα το προσπαθησω και αυτο...

Δημοσ.

Για να δεις αν φταιει το τροφοδοτικο, θα προτεινα να βγαλεις της GTS450 και να μεινεις με την ενσωματωμενη της μητρικης.

Αν το μηχανημα δεν παρουσιασει προβλημα, τοτε ειτε το τροφοδοτικο ειτε η GTS450 δημιουργει το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...