Dabble Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια εκει που εγκατεστησα το παιχνιδι λεω να κατσω να λιωσω ξαφνικα εκει που επεζα μετα απο ενα βιντεο που διχνει στην αρχη του παιχνιδιου τα 3 τανκ μου πεταει αυτο εδω το error :'( πως διορθωνετε ξερει κανεις?? μου αρεσει τοσο πολυ αυτο το παιχνιδη... :'( εχω βαλει και φωτο να δειτε το error... microsoft visual c++ runtime library απο τι μπορει να ειναι ρε παιδια? helparete ευχαριστω προκαταβοληκα!!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 κάντου μια επιδιόρθωση αν το έχεις αγοράσει απ το steam μήπως και δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση.
nektarios_rs Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Είναι του Θείου η κανονικό?? Πειρατικό ή γνήσιο; Του θείου προφανώς. Αυτό είναι error Visual C, κάποιο πακέτο λείπει. Το Steam πάντα τα εγκαθιστά αυτά.......
Dabble Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οκ το βρηκα....τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.. το εχω κατεβασει απο το νετ εχει downloaded misson αλλα ειναι σβηστω :'( τι πρεπει να κανω για να το αναψω??? καποια στιγμη θα αγωρασο και το γνησιο....
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 εμένα αυτή η παιχνιδάρα(ΝΟΤ) δεν έχει ήχο...ούτε με τα ακουστικά,ούτε με το ηχεία.. ούτε στο menu, ούτε και ingame.. ναι για το sniper elite 3 λέω και αυθεντικό είναι. μη με πείτε να κάνω driver update,θα σας δαγκώσω!
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 χωρίς να γελάσετε.. έκανα φορματ το pc είχα πρόβλημα με το directx, κάτι είχα κάνει με το mass effect 2 και του χα αλλάξει τα φώτα,αλλά μιας και τίποτα δεν εμφάνιζε πρόβλημα συνέχιζα,μέχρι που είδα και ότι στο after effects είχα θέμα με το dx και κράσαρε συνέχεια.. Πλέον δεν έκανε install ούτε update τα περι dx.. και δεν μπορούσα με εργαλέια να το βγάλω πήρα την απόφαση.. Οπότε έφαγαν όλα σουτ... και έτσι έχω ήχο! συνεχίζουμε! Μέχρι στιγμής δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι όσα τα προηγούμενα 2.. πολύ κλειστά μονοπάτια,μικρές αποστάσεις...σχεδόν κανένα νόημα η χρήση sniper! Έχω φτάσει στην 3η πίστα.. Στο online έχει πιο μεγάλες και ανοιχτές πίστες,που είναι ουσιαστικά από το SP κομμάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα