Προς το περιεχόμενο

Sleeving καλωδια

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά δεν ξέρω τι γίνετε αλλά το θέμα πήρε διάσταση... Εγώ όπως είπα και παραπάνω βρήκα άκρη μετά από 1 εβδομάδα περίπου μέσω σχολίου σε δημοσιευμένη φωτο του eworld στο facebook... Τρέχα γύρευε... Σίγουρα για τον πελάτη δεν είναι σωστό αυτό... Η καλύτερη λύση πάντως θα ήταν να σβηστεί το τηλ. από το site και να υπάρχει κάποια ένδειξη "επικοινώνια μόνο μέσω live chat. "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς και ότι λέτε περιέχουν μεγάλες δόσεις υπερβολής και καλά θα κάνετε να προσέχετε τι λέτε. Το κατάστημα ποτέ δεν έχει κλείσει επί μέρες όπως αναφέρεστε εκτός και αν μιλάτε για περίοδο καλοκαιρινών διακοπών. Εάν δεν αναφέρεστε σε διακοπές τότε βγείτε επώνυμα και πείτε ημερομηνία έστω και στο περίπου που το κατάστημα παρέμεινε κλειστό όπως λέτε για μέρες έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε. Προφανώς καταλάβατε λάθος την έκφραση "τηλεφωνικό πρόβλημα" γιατί δεν αναφέρθηκε σαν τεχνική βλάβη του τηλεφώνου αλλά σαν πρόβλημα οργάνωσης που δυσχεραίνει την επικοινωνία με το eWorld τηλεφωνικά. Βέβαια για το λόγο αυτό το eWorld ίσος είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα με on line Live Chat υποστήριξη για όλες της ώρες και ημέρες που το κατάστημα είναι ανοικτό και πολλές φορές και πέραν του ωραρίου. Τώρα το ότι επί 12 μήνες δεν μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο απλά το προσπερνάω σαν μια υπερβολή σας για να τονίσετε τα λεγόμενα σας. Ευχαριστώ για το eWorld Ι.Μ.

Καμία δόση υπερβολής. Η προσωπική μου εμπειρία μονάχα.

Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε περίοδο γιορτών.

Σε καμία περίπτωση δεν είπα πως τηλεφωνώ κάθε μέρα επί 12 μήνες & δεν πιάνω γραμμή. Ας μην υποτιμάμε την νοημοσύνη του κόσμου.

Μιλάμε για παραδείγματα όπως του TS που κατάφερε μετά από μια βδομάδα να βρει άνθρωπο.

Παρόμοια και εγώ πολλές φορές το τελευταίο έτος.

Το ίδιο και από κοντά, σε επισκέψεις στο κατάστημα. Αναλογιστείτε την αναστάτωση που προκαλείτε σε κάποιον που αφήνει τη δουλειά του επανειλημμένα για να καταφέρει να βρει κάποιον στο κατάστημα, μάταια όμως, και αφού επί μέρες δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει. 

Και μιλάω για φαινόμενο που έχει επαναληφθεί.

Όσο για το τι κατάλαβαμε ως "τηλεφωνικό πρόβλημα", είναι ο,τι εσείς μας δώσατε να καταλάβουμε που το αναφέρατε.

Βέβαια είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει τεχνική βλάβη, αλλά "πρόβλημα οργάνωσης που δυσχεραίνει την επικοινωνία".

Σ'αυτό με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο.

πλέον νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει ολο αυτο αδικε και μιλαω πρωτα σε εσενα μιας και εισαι ενεργο μελος του insomnia.

ο
λογος κατ'εμε ειναι πολυ συγκεκριμενος και κρινοντας απο δικες μου
περιπτωσεις δεν θα σου πω οτι αυτα που λες δεν γινονται , αλλα θα σου πω
οτι εμενα οπως και σε αλλους insomniacs  οπως και μελη του thelab.gr 
δεν εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...

πρεπει να αναγνωρισουμε οτι
ισως ειναι το μονο ελληνικο μαγαζι το οποιο εχει βγει ανοιχτα σε φορουμ
και συζητα τα προβληματα που εχουν καποιοι πελατες του και δεν κρύβετε πισω απο αλλα ψευδώνυμα  οπως εχει παρατηρηθει σαν φαινομενο κατα τους καιρους..

απο κει και περα ειναι επιλογη του καθενος απο το που θα ψωνησει και ποιο καταστημα θα απορριψει..

με βαση λοιπον το αρχικο σου ποστ οτι εχεις καει απο το συγκεκριμενο μαγαζι προσωπικα δεν καταλαβα να εχει γινει κατι το οποιο το μαγαζι να σε εχει κρεμασει οπως αλλα καταστηματα του Ελληνικου χωρου...

για μενα παντα ενα καταστημα με καιει οταν αρνειται rma  η εκδοση πιστωτικων και μου δειχνει οτι παει να με κοροιδεψει στην μουρη μου μεσα...

***αν θυμασαι ειχε ανοιχτει ενα θεμα για το πλαισιο πριν ημερες οπου ειχει γινει χαμος και εμπαινε ο καθενας μεσα και εγραφε οτι ηθελα με βαση τις εμπειριες του...

απο την αλλη αυτο που λες για τις αποδειξεις (εχοντας γνωση του αντικειμενου λογω εργασιας οικογενειακου προσωπου) εχει βουηξει ο κοσμος να λεει ζητατε αποδειξη... εκει το λαθος ειναι δικου σου..

με το ποστ μου αυτο κινδυνεύω να χαρακτηριστω σαν ιδιοκτητης-υπαλληλος του eworld  που ομως δεν ειμαι...

καλο ειναι λοιπον να σβησει αυτη η "φωτια¨" γιατι εσυ παραδειγμα μπορει να εκανες τα παραπονα σου αλλα μαζι το μαγαζι το οποιο οπως εχουμε αναφερει πολυ εδω μεσα εχει υπερ-αξιολογα πραγματα και σε καλες τιμες ισως χασει κοσμο..

οπως σου ειπα δινουμε ευκαιριες σε ολους.. και αυτοι που το αξιζουν επιβιωνουν...

ναι μεν σαν καταναλωτες δεν εχουμε πολλες επιλογες λογω ελλειψης καλων καταστηματων αλλα πρεπει να ειμαστε εστω λιγο ελαστικοι σε καποια πιο νεα , μη εχοντας τις απαιτησεις που εχουμε απο τους "κολοσσους" οι οποιοι μας εχουν προδωσει ξανα και ξανα ..

• Like 1

Δεν απάντησες φίλε για το πότε βρήκες το κατάστημα κλειστό,πες μια παραγγελιά σου που έκανε μέρες ενώ ήταν το προϊόν διαθέσιμο

Προσωπικά πάντα εχω πάρει απαντήσει όποτε πήρα τηλέφωνο και δεν είναι λίγες φόρες τον τελευταίο καιρό.Μήπως να ειμαστε πιο προσεκτική οταν άφορα μαγαζιά που δεν είναι μεγάλες αλυσίδες και είναι και στην περιφερια μας 

Ετσι για την ιστορια,να αναφερω και εγω πως δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το μαγαζι ως προς τις παραγγελιες μου αλλα ουτε και με την επικοινωνια μαζι τους..

Το αντιθετο μαλιστα,εξυπηρετικοτατος και πολυ γρηγορος στις αποστολες!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

μια από τα ίδια και εγώ. έχω πάρει απο το συγκεκριμένο μαγαζί πάρα πολλά πράγματα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. άψογη εξυπηρέτηση και το πολύ σε 2 ημέρες τα πράγματα είναι σπίτη!

και τωρα τι θελεται να γινει ρε παιδια; να αρχισουμε να μετραμε ποια  post ειναι πιο πολλα, τα θετικα ή τα αρνητικα για το συγκεκριμενο μαγαζι;

ο @αδικος ισως να εχει δικιο. ισως να εγιναν ετσι οπως τα λεει. 

απο την στιγμη που το eworld μπορει και εκπροσωπειται μονο του και επισημως σε αυτον τον διαλογο, νομιζω οτι δεν χρειαζεται

το σιγονταριζμα κανενος μελους. 

Εντάξει ο καθένας γράφει τις προσωπικές του εμπειρίες. 

Άλλοι έχουν θετικές & άλλοι αρνητικές. Και εγώ είχα θετικές αρχικά αλλά επειδή έχω μόνο επαφή από κοντά & όχι απρόσωπες παραγγελίες είχα αυτή την αντιμετώπιση και την παρέθεσα με αφορμή την ερώτηση του TS γιατί δε μπορεί να επικοινωνήσει.

Δε χρειάζεται συνέχιση του offtopic, έχω δώσει ο,τι διευκρινήσεις χρειάζονται σε πμ, και μπορώ να δώσω και συγκεκριμένα στοιχεία που ζητήθηκαν αν οποιοσδήποτε επιμένει.

Εγώ πρόφατα παρήγγειλα καλούδια για το κουί και ήρθαν μέσα σε 2 μέρες άμεσα..Και στο τηλέφωνο τους βρήκα όποτε τους τηλ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα..Επίσης έχουν μια κορυφαία σελίδα που δείχνει πως δεν μπορεί να είναι ζαμαν φου οι τύποι..

Πάντως μπορέις και εσύ να φτιάξεις τα είδη υπάρχον καλώδια αγοράζοντας καλύματα από κατάστημα ηλεκτονικών προιόντων.

Έχουν πολλά είδη για modding!!

Εγώ πρόφατα παρήγγειλα καλούδια για το κουί και ήρθαν μέσα σε 2 μέρες άμεσα..Και στο τηλέφωνο τους βρήκα όποτε τους τηλ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα..Επίσης έχουν μια κορυφαία σελίδα που δείχνει πως δεν μπορεί να είναι ζαμαν φου οι τύποι..

Πάντως μπορέις και εσύ να φτιάξεις τα είδη υπάρχον καλώδια αγοράζοντας καλύματα από κατάστημα ηλεκτονικών προιόντων.

Έχουν πολλά είδη για modding!!

Όταν εννοείς καλλύματα; Μήπως λες σκέτο θερμοσυστελόμενο; Γιατί sleeving ή paracord δεν υπάρχει σε καταστήματα ηλεκτρονικών

το eWorld ίσος είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα με on line Live Chat υποστήριξη για όλες της ώρες και ημέρες που το κατάστημα είναι ανοικτό και πολλές φορές και πέραν του ωραρίου

Βασικα, για να λεμε την αληθεια θυμαμαι περυσι ιδια εποχη ή λιγο νωριτερα πως το tech4guru ειχε live chat. Δε ξερω αν εχει ακομα παντως ειμαι σιγουρος οτι ειχε, γιατι το ειχα χρησιμοποιησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...