Προς το περιεχόμενο

Sleeving καλωδια

th3ofilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλσησπέρα σε όλους..

Μήπως ξέρετε που μπορω να βρω τέτοια καλώδια http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/151/0/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-Sleeved

Προσπαθώ εδώ και 2 εβδομαδες να επικοινωνησω με το e-world αλλά δεν δείχνει σημεία ζωής.

Παίρνω εντατικά τηλέφωνο, στέλνω e-mail , έχω στείλει μήνυμα μέσω της επικοινωνίας που έχουν στο site, έχω κανει σχόλιο σε φωτο που έχουν ανεβάσει στο facebook , μέχρι και από έδω έστειλα μήνυμα στον χρήστη eworld... Παιδιά τπτ... δεν ξερώ τι να πω....

Σας ευχάριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μου τι ακριβώς ψάχνεις να σου βρώ για αγορά απο εξωτερικό. Χρώμα μέγεθος και πια επέκταση. Πχ 1x24pin & 1x8pin pcie + 1x8pin psu

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά κάτι που παρέλειψα παραπάνω αν υπάρχει κανένα μαγαζί από ελλάδα... Στο μυαλό μου έιχα το frozencpu αν ξέρεις αλλά τα πιο φθηνά μεταφορικά ήταν 20 ευρω νομιζω σε 1 μήνα παραλαβεί. Αν ξέρεις κανένα μαγαζί με modding από ευρώπη στείλε μου και το ψάχνω εγώ

Και από το μαγαζί να πέρναγες φίλε μου μπορεί να το έβρισκες κλειστό σε ώρες καταστημάτων.

Ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας ή έχει λύσει το οικονομικό του.

Την τελευταία φορά που τον βρήκα στο μαγαζί, ρωτώντας τον γιατί το κλείνει & φεύγει δεν είχε τι να μου πει & γέλαγε.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Έχω πει σε φίλο μου που σπουδάζει Πάτρα να περάσει και να με παρει τηλεφωνο για να του μιλησω... Ρε συ εγώ πόσταρα σχόλιο σε φωτο του στο facebook που είχε ανεβει πριν κανα 20 λεπτο και με εγραψε κανονικά....

Εγω παιδια ειμουν πολυ ευχαριστημενος , μια φορα μου ηρθε χαλασμενος ενα scythe gentle ttyphoon την αλλη μερα καινουριο, και γενικα πολυ εξυπηρετικοι. Καλυτερα να σλεεβαρεις μονος σου το τροφοδοτικο και εγω σε παρομοιο διλυμα ειμουν αλλα με δικαιωσε το αποτελεσμα.

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

http://www.facebook.com/pages/-eWorld-The-World-of-Computers/109494189072451?ref=ts&fref=ts

παρτον τηλεφωνο εχει απαντησει στο facebook

"< eWorld > The World of Computers Μπορείτε να μας βρείτε στο Live Chat μέσα απο το site μας."

no comment...

Παιδια μπηκα στο chat και βρήκα άκρη, Ο "admin" μου είπε ότι στο chat πάντα ύπαρχει καποιος και θα προσπαθησουν να διορθώσουν το τηλεφωνικό πρόβλημα...

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά κάτι που παρέλειψα παραπάνω αν υπάρχει κανένα μαγαζί από ελλάδα... Στο μυαλό μου έιχα το frozencpu αν ξέρεις αλλά τα πιο φθηνά μεταφορικά ήταν 20 ευρω νομιζω σε 1 μήνα παραλαβεί. Αν ξέρεις κανένα μαγαζί με modding από ευρώπη στείλε μου και το ψάχνω εγώ

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Είναι ανάλογα και τι θέλεις. Αν δε μου πεις δε μπορώ να σου δώσω εναλλακτικές.

Προτίμησε όντως το eworld.

:lol:

αδικε ολοι μπορουν να κανουν λαθη....αλλα σε αυτη την φαση αυτο αποτελει δυσφημιση του καταστηματος και απλα δινεις ευκαιριες και αν καποιος δεν τις αρπαξει απλα δεν ξαναψωνιζεις..

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Είναι ανάλογα και τι θέλεις. Αν δε μου πεις δε μπορώ να σου δώσω εναλλακτικές.

Προτίμησε όντως το eworld.

αγορασε απο εκει  και εμενα αυτη ειναι η αποψη μου!

sobi1984 λόγω της ανευθυνότητας αυτού του καταστήματος δυστυχώς έχω καεί.

Είναι σε μια πόλη που δεν έχεις πολλές επιλογές, δυστυχώς σε κάποια πράγματα η μοναδική.

Και όταν σε αντιμετωπίζει κατόπιν με τρόπο τελείως αντιεπαγγελματικό σίγουρα προχωράς και πας γι'άλλα.

Αυτό δείχνει και στη σελίδα στο fb που λέει ο ts. Ποιο τηλεφωνικό πρόβλημα; Κοροϊδία μονάχα είναι ο τύπος. Τον ξέρω από κοντά γιατί ψώνιζα.

(btw δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι εννοείς)

Κύριε @άδικος παρακαλώ όπως αναφέρεται το πρόβλημα από το οποίο καήκατε απο το eWorld και μιλάτε με τέτοιο τρόπο για το κατάστημα και σας παρακαλώ πολλή την επόμενη φορά να είστε πιο κόσμιος στις εκφράσεις σας όταν αναφέρεστε σε πρόσωπα. Ευχαριστώ για το eWorld Ι. Μ.

Εγω θα δωσω συγχαρητηρια καθως ειναι το μονο μαγαζι με υλικα υδροψηξης στην Ελλαδα και γενικα πολυ εξυπηρετικοι

<p>sobi1984 λόγω της ανευθυνότητας αυτού του καταστήματος δυστυχώς έχω καεί.</p>

<p>Είναι σε μια πόλη που δεν έχεις πολλές επιλογές, δυστυχώς σε κάποια πράγματα η μοναδική.</p>

<p>Και όταν σε αντιμετωπίζει κατόπιν με τρόπο τελείως αντιεπαγγελματικό σίγουρα προχωράς και πας γι'άλλα.</p>

<p>Αυτό δείχνει και στη σελίδα στο fb που λέει ο ts. Ποιο τηλεφωνικό πρόβλημα; Κοροϊδία μονάχα είναι ο τύπος. Τον ξέρω από κοντά γιατί ψώνιζα.</p>

<p>(btw δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι εννοείς)</p>

Ρε αδικε το τραβας λιγο ....

<p>sobi1984 λόγω της ανευθυνότητας αυτού του καταστήματος δυστυχώς έχω καεί.</p>

<p>Είναι σε μια πόλη που δεν έχεις πολλές επιλογές, δυστυχώς σε κάποια πράγματα η μοναδική.</p>

<p>Και όταν σε αντιμετωπίζει κατόπιν με τρόπο τελείως αντιεπαγγελματικό σίγουρα προχωράς και πας γι'άλλα.</p>

<p>Αυτό δείχνει και στη σελίδα στο fb που λέει ο ts. Ποιο τηλεφωνικό πρόβλημα; Κοροϊδία μονάχα είναι ο τύπος. Τον ξέρω από κοντά γιατί ψώνιζα.</p>

<p>(btw δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι εννοείς)</p>

Ρε αδικε το τραβας λιγο ....

Κύριε @άδικος παρακαλώ όπως αναφέρεται το πρόβλημα από το οποίο καήκατε απο το eWorld και μιλάτε με τέτοιο τρόπο για το κατάστημα και σας παρακαλώ πολλή την επόμενη φορά να είστε πιο κόσμιος στις εκφράσεις σας όταν αναφέρεστε σε πρόσωπα. Ευχαριστώ για το eWorld Ι. Μ.

Αν το μη κόσμια έκφραση είναι το "κοροϊδία" που ανέφερα τότε αναλογιστείτε εσείς τη δικιά σας συμπεριφορά όταν ζητάω κόσμια & φιλικά εξηγήσεις ενώπιον σας.

Από τη δικιά μου μεριά, μιας και δημόσια "ενδιαφερθήκατε" να μάθετε (ενώ από κοντά δείξατε πως δεν σας καίγεται καρφί), έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση απέναντι σε πελάτη μου επειδή είστε εξαφανισμένος από το κατάστημα επί μέρες, και δεν απαντάτε στα τηλέφωνα σας με αποτέλεσμα να μη μπορώ να προμηθευτώ υλικό που μονάχα στο κατάστημα σας μπορώ να βρω. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αναμονής 10-30 ημερών για παραγγελία από εξωτερικό.

Επί πλέον προβλήματα προκαλεί το γεγονός πως πουλάτε πολλά προϊόντα (ειδικά αυτά που είναι χαμηλής τιμής) χωρίς να εκδίδετε απόδειξη αγοράς -εδώ βέβαια φταίει & ο πελάτης που δεν ζητάει: Στην τελική, αφού δεν ζήτησα ποτέ απόδειξη καλά να τα πάθω που δεν είχα να δείξω, και εσείς κερδίσατε και το ΦΠΑ.

Από τη δικιά σας μεριά, εξηγείστε μου ποιο είναι αυτό το "τηλεφωνικό πρόβλημα" που δεν επιτρέπει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας το τελευταίο 12μηνο παρόλο που η γραμμή καλεί, και που έχει και ως αποτέλεσμα να σας κάνει να κλείνετε το κατάστημα εργάσιμες ώρες και να φεύγετε;

Βεβαίως δικαίωμα σας είναι να ανοίγετε & να κλείνετε όποτε θέλετε & να μην απαντάτε στα τηλέφωνα.

Όπως ανέφερα παραπάνω μπορεί να μην έχετε καν την ανάγκη να το κάνετε.

Κατά πόσο όμως αυτό σας κάνει επαγγελματία, το κρίνει ο κάθε πελάτης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...