stormiez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα!Είμαι αναγνώστης πολλούς μήνες του φόρουμ, σήμερα όμως χρειάστηκε να κάνω λογαριασμό!Η ερώτηση μου είναι απλή. VOIP χρήση / προτίνετε κάποια εταιρεία;Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ την megavoip.com ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ αρκετά με 12.45 Ε (2,45 είναι φόροι κτλπ) σου δίνει 10 ευρώ και οι χρεώσεις είναι χαμηλές.Αν θυμάμαι καλά είναι :0.03Ε σύνδεση + 0.03 Ε ανά λεπτό προς κινητά0.03Ε σύνδεση + 0.005 Ε ανά λεπτό προς σταθερά (Ελλάδα)Γενικότερα το δεύτερο κομμάτι αλλάζει απο χώρα σε χώρα.-------------------------------------------------------------------------------Η Εμπειρία μου πάνω στο VOIP είναι νηπιακή και εκτός αυτού σκεφτόμουν αν αξίζει να βάλω και σταθερή συσκευή στο σπίτι ωστε οι κλήσεις να γίνονται μέσω VOIP - τύπου ασύρματου τηλεφώνου.Anyway! όποιος έχει χρόνο και εμπειρία και μπορεί να προτίνει κάτι καλύτερο
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/479022-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-voip/
Προτεινόμενες αναρτήσεις