Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ιδια ακριβως πορεια εχω και εγω με τον δικο μου λογαριασμο... Ειναι κλασικα τερτιπια με την 6 μηνη προσφορα που οταν ληγει πεφτουν προσθαφαιρεσεις και πληρωνουμε κερατιατικα.... Το θεμα ειναι οτι τετοιες τιμολογιακες πολιτικες θα με αναγκασουν στο κλεισιμο του χρονου να παρω το καπελακι μου και να παω σε αλλα λημερια!!!!! Και σας μιλαει ατομο που ειναι πιστος μεχρι αηδιας στον ΟΤΕ!!!! αλλα οι καιροι αλλαζουν!!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε πιστοί σε κανέναν πάροχο! Οποίος προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, σε αυτόν θα πηγαίνουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε πιστοί σε κανέναν πάροχο! Οποίος προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, σε αυτόν θα πηγαίνουμε!

σωστός. και η ίδια σκέψη πρέπει κάποτε να μπει και στα "κινητά"

Δημοσ.

Την ιδια ακριβως πορεια εχω και εγω με τον δικο μου λογαριασμο... Ειναι κλασικα τερτιπια με την 6 μηνη προσφορα που οταν ληγει πεφτουν προσθαφαιρεσεις και πληρωνουμε κερατιατικα.... Το θεμα ειναι οτι τετοιες τιμολογιακες πολιτικες θα με αναγκασουν στο κλεισιμο του χρονου να παρω το καπελακι μου και να παω σε αλλα λημερια!!!!! Και σας μιλαει ατομο που ειναι πιστος μεχρι αηδιας στον ΟΤΕ!!!! αλλα οι καιροι αλλαζουν!!!!

καιρος να αλλαξεις.ολα ειναι θεμα χαλκου.

Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό!

Δημοσ.

βεβαια ισχυει και αυτο που λενε μερικες φορες οι αμερικανοι.αμα δουλευει μην το πειραζεις.μερικες φορες κατι το απλο οπως να αλλαξεις provider καταληγει μαρτυριο.σπανια μεν αλλα γινεται.

Δημοσ.

Ε ναι! αυτή την εποχή η wind κάνει τις καλύτερες προσφορές και γι' αυτό εκεί πήγα και εβαλα και τη μανα μου να παει. Αμαν πια με τον ΟΤΕ!

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι! αυτή την εποχή η wind κάνει τις καλύτερες προσφορές και γι' αυτό εκεί πήγα και εβαλα και τη μανα μου να παει. Αμαν πια με τον ΟΤΕ!

αυτό ακριβώς ήταν και το δικό μου σκεπτικο ;)

• Like 1
Δημοσ.

αυτό ακριβώς ήταν και το δικό μου σκεπτικο ;)

Να βάλεις και τη μάνα σου να πάει; :D :D (πλάκα κάνω...)

βεβαια ισχυει και αυτο που λενε μερικες φορες οι αμερικανοι.αμα δουλευει μην το πειραζεις.μερικες φορες κατι το απλο οπως να αλλαξεις provider καταληγει μαρτυριο.σπανια μεν αλλα γινεται.

Δεν έχεις κι άδικο, ωστόσο αν δουλεύει και πρέπει να πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου δεν πολυλέει ρε poulinos, έτσι δεν είναι...;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...