djkast Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν είναι παράνομο να αναρτήσω το δικό μου πρόγραμμα στο Internet που θα βρίσκει ταινίες για Online προβολή.Τα link τα βρίσκω δεν τα ανεβάζω εγώ. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Παρότρυνση ή και διευκόλυνση σε παράνομη πράξη,δεν είμαι δικηγόρος αλλά όσο και να πεις, νόμιμο δεν το λες.
rfc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Παρότρυνση ή και διευκόλυνση σε παράνομη πράξη,δεν είμαι δικηγόρος αλλά όσο και να πεις, νόμιμο δεν το λες. Ε εισαι λιγο.....
djkast Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Παρότρυνση ή και διευκόλυνση σε παράνομη πράξη,δεν είμαι δικηγόρος αλλά όσο και να πεις, νόμιμο δεν το λες. Μου προτείνεις να το βγάλω στη φόρα ή όχι;
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Φίλε, παράνομος θα είσαι και οι εταιρίες "προστασίας" πνευματικών δικαιωμάτων δεν αστειεύονται. Αν είναι να την κάνεις αρπαχτή και να την κοπανήσεις στην Βραζιλία κάντο. Αν είναι για τζάμπα άστο καλύτερα. Εκτός αν μιλάς για ελεύθερες ταινίες όπως π.χ. το Big Buck Bunny, το Sintel ή το Elephants Dream.
djkast Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Φίλε, παράνομος θα είσαι και οι εταιρίες "προστασίας" πνευματικών δικαιωμάτων δεν αστειεύονται. Αν είναι να την κάνεις αρπαχτή και να την κοπανήσεις στην Βραζιλία κάντο. Αν είναι για τζάμπα άστο καλύτερα. Εκτός αν μιλάς για ελεύθερες ταινίες όπως π.χ. το Big Buck Bunny, το Sintel ή το Elephants Dream. Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το Ελεύθερες ταινίες.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πέρα από τις εμπορικές ταινίες υπάρχουν και free movies ανεξάρτητων παραγωγών που διακινούνται ελεύθερα. Οι τίτλοι που ανέφερα είναι τέτοια δείγματα, ψάξτα στο google.
TheELF Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Πέρα από τις εμπορικές ταινίες υπάρχουν και free movies ανεξάρτητων παραγωγών που διακινούνται ελεύθερα. Οι τίτλοι που ανέφερα είναι τέτοια δείγματα, ψάξτα στο google.Και μην ξεχνάμε και της ταινίες όπου έχει περάσει ο χρόνος και είναι πλέον ελεύθερες public domain movies ;p
djkast Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Και μην ξεχνάμε και της ταινίες όπου έχει περάσει ο χρόνος και είναι πλέον ελεύθερες public domain movies ;p Δεν νομίζω να θέλει κανείς να δει τέτοιες ταινίες .
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δεν νομίζω να θέλει κανείς να δει τέτοιες ταινίες .Εδώ υπάρχει κόσμος που βλέπει twilight.... 1
djkast Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εδώ υπάρχει κόσμος που βλέπει twilight.... χαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα