Προς το περιεχόμενο

Bates Motel (A&E)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνώ

Από ότι λένε τα πρώτα reviews η Farmiga σκίζει στη σειρά. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι καλό.

• Like 2
Δημοσ.

ψιλοαδιαφορο μου φανηκε, και μαλλον τραβηγμενο το κονσεπτ...

Προσωπικά να σου πω τι ΔΕΝ μου άρεσε. 

Μόνο ένα πράγμα. Παρότι είναι prequel η ιστορία διαδραματίζεται στο σήμερα και όχι στο τότε. Κατα τα αλλα, ωραίο το πρώτο επεισόδιο

Δημοσ.

Προσωπικά να σου πω τι ΔΕΝ μου άρεσε. 

Μόνο ένα πράγμα. Παρότι είναι prequel η ιστορία διαδραματίζεται στο σήμερα και όχι στο τότε. Κατα τα αλλα, ωραίο το πρώτο επεισόδιο

Όντως και εγώ θα προτιμούσα ένα prequel στα 50s. Αρκετά έντονο το πρώτο επεισόδιο. Μας δείχνει σιγά σιγά πως χτίζεται η σχέση μητέρας-γιου που είδαμε στο Psycho.

Δημοσ.

Δεν έχω δει το psycho καθώς δε βλέπω παλιές ταινίες αλλά η σειρά είναι πολύ προσεγμένη και μου άρεσε πολύ. Ενθουσιάστηκα για την ακρίβεια, ενώ ξεκίνησα να τη βλέπω με επιφύλαξη. Στο metacritic.com παίρνει 8.3 από το κοινό(http://www.metacritic.com/tv/bates-motel).

Δημοσ.

Ουτε εγω εχω δει το psycho για τον ιδιο λογο, εχω δει το χιτσκοκ που βγηκε φετος,  οποτε στο περιπου ξερω τι παιζει...δεν καταλαβαινω καθολου το κονσεπτ της σειρας...δλδ τι θα κανουν, θα σκοτωνουν καθε εβδομαδα και 1-2 τυπους  για να εχει ενδιαφερον?γενικα ειναι τραβηγμενο...

για εμενα, δεν εχει λογο υπαρξης...

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω δει το psycho και δεν έχω γνώμη για το πόσο συνδέονται μεταξύ τους αλλά τα 2 πρώτα επεισόδια που είδα έως τώρα με κράτησαν μέχρι τέλους χωρίς να με κουράσουν και δίνοντας μου κίνητρο για να δω και το επόμενο.

Εάν θα είναι τελικά μόνο 10 επεισόδια πιστεύω θα είναι αρκετά καλό χωρίς άχρηστες φλυαρίες και ξέμπαρκες σκηνές.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...