Προς το περιεχόμενο

Nexus S i9023 ~ Battery Replacement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μπαταρία , μεγαλύτερη των 1500 mAh ? βρήκα κάτι  για 3800 mAh αλλά δεν ξέρω αν είναι fake

(παράδειγμα http://www.aliexpress.com/store/product/3800mAh-Extended-Battery-Replacement-with-Battery-Cover-for-Samsung-Google-Nexus-S-i9020-i9023-i9020A-4G/900680_492777174.html )

Δημοσ.

περα απο το οτι μπορει να μην ειναι οσα υποσχεται, αν και το πιθανοτερο ειναι να κραταει περισσοτερο απο την ηδη υπαρχουσα μπαταρια σου, το βρισκω αρκετα ασχημο ρε συ να βαλεις αυτη τη καμπουρα του κουασιμοδου στη πλατη του κινητου σου 

παρτο αποφαση, nexus ==> τραγικη αυτονομια :P  τι να κανουμε τωρα; :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

μωρέ εννοείτε ότι έχει τραγική αυτονομία, δεν το συζητάω καν!

αλλά αν όντως υπάρχει 3800mAh μιλάμε για τεράστια διαφορά στην αυτονομία!

(ναι καμπούρα είναι αλλά είμαι πρακτικός τύπος, δεν με νοιάζουν τα looks σε κινητό :P)

Δημοσ.

παρε τοτε μια τετοια για να την εχεις για backup (φορτισμενη) σε περιπτωση που μεινεις και χρειαστεις μπαταρια για αρκετη ωρα

αλλα για μονιμη μπαταρια δε θα το αντεχα οσο πρακτικος και αν ημουν 

εγω παντως εφαρμοζω το εξης.. φορτιστης παντα μαζι μου, φορτιστης αυτοκινητου οπωσδηποτε (σε πλοηγηση αδειαζει τελειως σε 4 παρα ωρες το πολυ το δικο μου ) και γενικα παντα ειμαι ετοιμος να φορτισω 

και να σου πω την αληθεια τωρα τελευταια εχω αρχισει να εκτιμαω και την ασυρματη φορτιση γιατι αυτο το βαλε βγαλε usb ειναι λιγο κουραστικο 

παντως θα προτιμουσα να εκαναν τις συσκευες εξαρχης λιγο πιο χοντρες και να εβαζαν μπαταριες της προκοπης μεσα απο τη μανα τους (γιατι σε ποιοτητα η μπαταρια που θα βαλει η samsung/lg/htc/σονυ κτλ ειναι συνηθως πολυ καλη, καλυτερη απο αυτες που πουλανε στο ιντερνετ , εκει που πασχουν ειναι η χωρητικοτητα) και να φαινεται πιο φυσικο το σχεδιο , αλλα βλεπεις μας εχει φαει η μοδα να ειναι τα κινητα μας φλουδες και αμα το ενα ειναι 30g πιο βαρυ απο ενα αλλο πεφτει γκρινια..  :rolleyes: 

• Like 1
Δημοσ.

με την ασύρματη φόρτιση σωστός. η δικιά μου φιλοσοφιά είναι διαφορετική από την "εξελικτική" φιλοσοφία του παρόντος :P που είναι και υπερβολική κι ανούσια πολλές φορές.

και το Droid Maxx με την 3300 δεν έχει μία κουμούτσα από πίσω? :P

Δημοσ.

PsyGreg κάποια στιγμή κοίταγα και εγώ για μεγαλύτερη μπαταρία και είδα αυτό που λες.

Έκτρωμα σκέτο είναι (εμφανισιακά τουλάχιστον) και τελικά δεν την αγόρασα. Δεν μπορείς να κουβαλήσεις το κινητό πουθενά, που να χωρέσει σε τσέπη, άσε που η καζούρα στην παρέα θα έφτανε σε επουράνια επίπεδα! (επηρεασμένος απ' την εκλογή του Πάπα)

• Like 1
Δημοσ.

δίκιο έχεις. αλλά υπάρχει όντως 3800? ή είναι μα'ι'μού 3800? :P

(θα μου πεις πως να το ξέρεις αφού δεν την έχεις, ρητορική ερώτηση :P)

Δημοσ.

Μαϊμού μπορεί να μην είναι (είναι αρκετά μεγάλη για να' ναι όντως 3800) και έχει και καπάκι, αλλά αυτό το πράμα θα μοιάζει με ασύρματο του στρατού (έστω βελτιωμένου τύπου) χωρίς κεραία! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...