panoutsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 καλημερα παιδια να ρωτησω... πως θ ξερω αν κανω φορματ οτι θα εχω εγκαταστησει ολους τους drivers? επιλεγω repair η custom για να σβηστουν ολα απο το δισκο να γινει σαν καινουριο?
ninjamoz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 custοm επιλεγεις. και στις επιλογες εκει κανεις διαγραφει δισκο και δημιουργια ξανα. οταν τελιωσει η εγκατασταση δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου, ιδιοτητες και μετα διαχειριση συσκευων
panoutsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 custοm επιλεγεις. και στις επιλογες εκει κανεις διαγραφει δισκο και δημιουργια ξανα. οταν τελιωσει η εγκατασταση δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου, ιδιοτητες και μετα διαχειριση συσκευων αυτο για ποιο λογο το κανω? για τους drivers πως θα ειμαι σιγουρος?
ninjamoz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αυτο για ποιο λογο το κανω? για τους drivers πως θα ειμαι σιγουρος? αν δεν φορμαρεις τον δισκο θα σου κρατησει εναν φακελο απο την προηγουμενη εγκατασταση (windows old) αν δεν εχουν μπει ολοι οι drivers αφου κανεις και τα updates τοτε θα σου βγαζει ενα ερωτοματικο στις συσκευες που δεν αναγνωριζει
Gigamestin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αυτο για ποιο λογο το κανω? για τους drivers πως θα ειμαι σιγουρος? φίλε μου αν δυσκολευεσαι να βρεις του οδηγους για τα προγραμματα σου συμβουλεψου το drivergenius το οποιο ειναι αρκετα καλο.αν μπορεις να το βρεις απο τον θειο σε pro version τοτε ακομα καλυτερα γιατι θα στους κατεβασει και θα τους εγκαταστασει αμεσως.τωρα αν παλι θες μεσω του υπολογιστη χωρις να κατεβασεις κανενα προγραμμα πας ο υπολογιστης μου->δεξι κλικ ->διαχεριση συσκευων.οταν μπεις θα διαλεγεις την συσκευη και μετα θα πηγαινεις πανω στην γραμμη επιλογων και θα εχει μια επιλογη που θα λεει ενημερωση του προγραμματος οδηγησης.τέλος κατεβασε ενα προγραμμα σαν το speccy της piriform για να σιγουρευτεις για το ονομα των συσκευων και μπες στο επισημο site και κατεβασε.
panoutsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 φίλε μου αν δυσκολευεσαι να βρεις του οδηγους για τα προγραμματα σου συμβουλεψου το drivergenius το οποιο ειναι αρκετα καλο.αν μπορεις να το βρεις απο τον θειο σε pro version τοτε ακομα καλυτερα γιατι θα στους κατεβασει και θα τους εγκαταστασει αμεσως.τωρα αν παλι θες μεσω του υπολογιστη χωρις να κατεβασεις κανενα προγραμμα πας ο υπολογιστης μου->δεξι κλικ ->διαχεριση συσκευων.οταν μπεις θα διαλεγεις την συσκευη και μετα θα πηγαινεις πανω στην γραμμη επιλογων και θα εχει μια επιλογη που θα λεει ενημερωση του προγραμματος οδηγησης.τέλος κατεβασε ενα προγραμμα σαν το speccy της piriform για να σιγουρευτεις για το ονομα των συσκευων και μπες στο επισημο site και κατεβασε. αν δεν φορμαρεις τον δισκο θα σου κρατησει εναν φακελο απο την προηγουμενη εγκατασταση (windows old) αν δεν εχουν μπει ολοι οι drivers αφου κανεις και τα updates τοτε θα σου βγαζει ενα ερωτοματικο στις συσκευες που δεν αναγνωριζει ok ευχαριστω πολυ παιδια.. φίλε μου αν δυσκολευεσαι να βρεις του οδηγους για τα προγραμματα σου συμβουλεψου το drivergenius το οποιο ειναι αρκετα καλο.αν μπορεις να το βρεις απο τον θειο σε pro version τοτε ακομα καλυτερα γιατι θα στους κατεβασει και θα τους εγκαταστασει αμεσως.τωρα αν παλι θες μεσω του υπολογιστη χωρις να κατεβασεις κανενα προγραμμα πας ο υπολογιστης μου->δεξι κλικ ->διαχεριση συσκευων.οταν μπεις θα διαλεγεις την συσκευη και μετα θα πηγαινεις πανω στην γραμμη επιλογων και θα εχει μια επιλογη που θα λεει ενημερωση του προγραμματος οδηγησης.τέλος κατεβασε ενα προγραμμα σαν το speccy της piriform για να σιγουρευτεις για το ονομα των συσκευων και μπες στο επισημο site και κατεβασε. φιλε κατι ακομα...δηλαδη αν βαλω windows και δεν εγκαταστησω κανενα driver μεσα στη διαχειρηση συσκευων θα εχει οτι driver χρειαζεται απλα θα ειναι με ερωτηματικο και ετσι θα ξερω ποιον driver θα ψαξω?
Gigamestin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ok ευχαριστω πολυ παιδια.. φιλε κατι ακομα...δηλαδη αν βαλω windows και δεν εγκαταστησω κανενα driver μεσα στη διαχειρηση συσκευων θα εχει οτι driver χρειαζεται απλα θα ειναι με ερωτηματικο και ετσι θα ξερω ποιον driver θα ψαξω? εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.οταν κανω format.απλα περναω τους οδηγους και ειμαι κομπλε.δεν θα εχει ερωτηματικο.ερωτηματικο εχει συνηθως αν μια συσκευη δεν λειτουργει σωστα
panoutsi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.οταν κανω format.απλα περναω τους οδηγους και ειμαι κομπλε.δεν θα εχει ερωτηματικο.ερωτηματικο εχει συνηθως αν μια συσκευη δεν λειτουργει σωστα αρα και εγω αν βαλω τους οδηγους που δινει toshiba δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι??α και κατι αλλο χανω εγγυηση αν βαλω σπασμενα windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα