Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με την dsl μου της wind.

Νιώθω ότι στιγμιαία χάνει την "επαφή". Το μοντεμ δεν αποσυνδέεται αλλά διάφορες σελίδες μου βγάζουν timeout error ή αργούν να ξεκινήσουν να φορτώνουν.

Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα να κάνει random ping σε διάφορους server με πακέτα διαφόρων μεγεθών, non-stop και να βγάζει στατιστικά αποτελέσματα!

Υπάρχει κάτι τέτοιο, καλό δοκιμασμένο;

Δημοσ.

επειδη ψιλοζητας πολλα... ή βρισκεις το pingplotter και βλεπεις αν βολευεσε (που μαλλον ναι), ή το κανεις μονος σου απο cmd με την εντολη ping και tracert

Δημοσ.

Το ping plotter τελικά έκανε δουλειά. Βλέπω πρόβλημα με τα πακέτα στο gateway που μου δίνει η wind για την γραμμή μου.

Δημοσ.

Σε ενα απλο PIng πχ σε ενα dns εδω ελλαδα χανεις πακετα?β.στα ποσα συγχρονιζεις?μηπως αυτα που λες οτι δεν εμφανιζεται η σελιδα ειναι και θεμα dns αφου λενε οτι οι dns της wind ειναι λιγο για πεταμα?ασχετα οτι χανεις πακετα κτλ.γιατι και λιγα πακετα να χανεις θα πρεπε κανονικα να ανοιγει η σελιδα?και επισης να δουμε και λιγο χαρακτηριστικα γραμμης.μην ειναι η γραμμη χαλια και σου κανει νερα η το Margin πηγαινει βολτες πανω κατω.εχω δει γραμμη με πολυ χαμηλο margin να σκιζεται στα errors.επισης βαρα πολλα Pings να δεις εχεις request timeouts σε ολα ταυτοχρονα η οχι?επισης ελπιζω να μην εισαι με wireless και γινεται τιποτα εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...