Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα συμφορουμιτες .εχω ενα κωδικο που ισχυει μονο  για σημερα για παραγγελια απο Logitech Αγγλιας.

Επειδη δεν εχω σκοπο να παραγγειλω κατι ειπα να τον χαρισω στο φορουμ . Για να μπορεσω να ικανοποιησω 2 ατομα  οποιοι απαντησουν πρωτοι 8α εχουν τον κωδικο. 

Ευχαριστω

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη εχω επωφεληθει ουκ ολιγες φορες κατα καιρους  απ αυτο το φορουμ ηθελα κ εγω με τη σειρα μου να προσφερω κατι τωρα που μου δοθηκε η ευκαιρια.. Ειναι  λογικο νομιζω και σωστο.Οποτε οποιος ενδιαφερεται ας το δηλωσει για να του στειλω τον κωδικο με pm..

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου μπορώ να έχω τον κωδικό; Σε ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ καλή η κίνηση που κάνεις

Δημοσ.

Παιδια σορυ αλλα ημουν εκτος σπιτιου. Βαζω τον κωδικο δημοσια μιας και οι προηγουμενοι δεν τα καταφεραν.Αντε και οποιος προλαβει  ο κωδικος εινα για  μεχρι 2 προιοντα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εννοει σε 1 παραγγελια η χωριστα.

Τσεκαρετε το και καλη επιτυχια urdr6ghnh  

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι αμα συγκρινεις τις τιμες τους με amazon ειναι σχεδον σε ολα 30% πανω... Εψαχνα για ηχεια αλλα δεν.. nice move παρολα αυτα απο το TS.

Δημοσ.

Αν καποιος δεν εχει χρησιμποποιησει τον κωδικο του , αν θελει να μου το δωσει, το ξερω οτι μπορει να μην ισχυει , αλλα δεν κάνει κακο να τον δοκιμασω... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...