Alchemist` Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, έχω ένα θεματάκι με την κάρτα μου καθώς πετάει artifacts στον firefox αν είναι on το hardware acceleration. Το θέμα είναι ότι η κάρτα δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα σε παιχνίδια, 2Δ ή 3Δ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα σε video playback ή κάτι τέτοιο, απλώς εμφανίζει μόνο στον firefox και σε διάφορα σημεία του παραθύρου και όχι πάντα, μαύρα τετράγωνα/τρίγωνα κτλ. Μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο? Έκανα update τα drivers αλλά δεν άλλαξε κάτι. Δεν βοήθησε ούτε και το update του firefox (το έχω καιρό το πρόβλημα από την έκδοση 17 νομίζω). Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας. 1
Alchemist` Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 απενεργοποίησε το HW acc στον firefox Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος ρε αδερφέ... Το θέμα είναι πως ενώ με την 5850 δεν είχα κανένα πρόβλημα με το hardware accelaration τώρα το απέκτησα με την 7870. Ο λόγος που έκανα και το θέμα είναι μήπως κάποιος έχει πάθει κάτι παρόμοιο ήτ τυχόν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια δεδομένη ασυμβατότητα, ή π.χ. διορθώνεται με κάποια ρύθμιση από το ccc κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα