beatblaster666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα νέο εσωτερικό σκληρό (η μητρική μου υποστηρίζει SATA II). Παλιότερα κατά την αγορά του desktop είχα προτιμήσει Samsung και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, βέβαια τώρα μαθαίνω ότι η Samsung αγοράστηκε από τη Seagate οπότε ούτε καν Ο σκληρός προορίζεται για αποθήκευση αρχείων, και ιδανικά θα ήθελα να είναι 2 TB. Φτηνές λύσεις που βλέπω σε αυτήν την κατηγορία είναι: 1 2 Το θέμα είναι αν αξίζουν ή πρέπει να πάω σε black στο 1 ΤΒ? Γενικότερα οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή, έχω μείνει πολύ πίσω στην αγορά σκληρών.
beatblaster666 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ^ Γιατί ποτέ δεν τους συμπάθησα κρίνοντας από περιπτώσεις φίλων.
veteranos123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και εγώ από προσωπική εμπειρία έχω τρεις τουλάχιστον 3 χρόνων που δεν έχουν βγάλει κιχ.Τέλος πάντων. Και οι δύο το ίδιο είναι είναι αλλά να ξέρεις οι green βάζουν συχνά πρόβλημα.
sobi1984 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι της αποψης μιας και εχουν σκασει σκληροι και απο τις δυο εταιριες στα χερια μου οτι ειναι αν θα σου κατσει το λαχειο που λεμε.... απο κει και περα πλεον κατ'εμε απλα προσεχεις με καποιο προγραμμα κρατας back up των αρχειων σου και εισαι κομπλε.... πχ caviar black εσκασε σε 15 μερες πανω σε raid 1 ενω ενας seagate εσκασε στο 8 μηνο και τον χρησιμοποιυσαμε σαν αποθηκη,., ειναι αν θα σου κατσει... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2013 από sobi1984 1
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Σωστά. Γι' αυτό και η μόνη λύση είναι τα συχνά back up.
cyberrobot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Απορίας άξιο ρε παιδιά εγώ έχω ένα stack από σκληρούς από διάφορες εταιρίες φτού φτού μην τους ματιάσω δεν έχουν λαλήσει (χωρίς να έχω κάνει ταρζανιές, γιατί και από αυτές τις περιπτώσεις έχω παραδείγματα) εγώ θα σου έλεγα να πας σε 1ΤΒ και να σώσεις λίγα ευρώ μιας και το 1ΤΒ είναι άπειρος χώρος και στο μέλλον βλέπεις. Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να πας σε SATA III (άσχετα άμα δεν το χρειάζεσαι και τουλάχιστον 32MB cache) π.χ. http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html http://www.skroutz.gr/s/319346/Seagate-Barracuda-7200-12-SATA-6Gb-s-1TB-ST31000524AS.html
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα νέο εσωτερικό σκληρό (η μητρική μου υποστηρίζει SATA II). Παλιότερα κατά την αγορά του desktop είχα προτιμήσει Samsung και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, βέβαια τώρα μαθαίνω ότι η Samsung αγοράστηκε από τη Seagate οπότε ούτε καν Ο σκληρός προορίζεται για αποθήκευση αρχείων, και ιδανικά θα ήθελα να είναι 2 TB. Φτηνές λύσεις που βλέπω σε αυτήν την κατηγορία είναι: 1 2 Το θέμα είναι αν αξίζουν ή πρέπει να πάω σε black στο 1 ΤΒ? Γενικότερα οποιαδήποτε πρόταση είναι δεκτή, έχω μείνει πολύ πίσω στην αγορά σκληρών. ...το θέμα είναι τί εσύ εννοείς με το "αξίζουν". Πάντως, "φτήνια" και "αξία", δύσκολα πάνε μαζί όταν πρόκειται για δίσκους. Και τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν νοιάζεσαι για τα χρήματά σου παν' απ' όλα : παίρνεις έναν μπλακ 1ος ΤΒ με 5ετή εγγύηση, αντί για γκρην των 2ΤΒ και των 2 ετών εγγύηση. Αν βέβαια σε νοιάζουν ΚΑΙ τα αρχεία σου...τότε ίσως καλύτερη λύση να είναι ΔΥΟ γκρην του ενός ΤΒ ο καθ' ένας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα