Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα μια καλη βαση και οχι ακριβη να μου ριχνει την θερμοκρασια στο λαπτοπ μου τωρα εχω 60 βαθμους και εχω παρει μια αλλα δεν κανει και πολλα ποια θα μου προτεινετε ευχαριστω για 15 αρα οθονη 

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα μια καλη βαση και οχι ακριβη να μου ριχνει την θερμοκρασια στο λαπτοπ μου τωρα εχω 60 βαθμους και εχω παρει μια αλλα δεν κανει και πολλα ποια θα μου προτεινετε ευχαριστω για 15 αρα οθονη 

τον έχεις καθαρίσει ποτέ εσωτερικά;;

ΑΝ είναι idle είναι ψηλά η θερμοκρασίες,και άλλη να αγοράσεις δεν θα πέσει η θερμοκρασία..θέλει εσωτερικό καθάρισμα/φρεσκάρισμα.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-u2pk-gp-notepal-u2-plus-p-PER.807698εδώ είσαι! :)

Φυσικά αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση πας εδώ: http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-u3pk-gp-notepal-u3-plus-black-p-PER.811299που έχει 3 ανεμιστήρες με ρυθμιζόμενες στροφές

Δημοσ.

παιδια επειδη θα αγορασω καλο laptop λεω να παρω και μια σχετικα καλη ψυκτρα!το laptop ειναι 15.6 inch και το μπατζετ αν γινεται να μην ξεπερναει τα 40 ευρω!ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια επειδη θα αγορασω καλο laptop λεω να παρω και μια σχετικα καλη ψυκτρα!το laptop ειναι 15.6 inch και το μπατζετ αν γινεται να μην ξεπερναει τα 40 ευρω!ευχαριστω!

Όλες είναι πολύ καλές και επώνυμες(αυτές που προτείνουμε),δέν χρειάζεται να διαθέσεις τόσα πολλά χρήματα,γνώμη μου!!

Δημοσ.

Σ αυτό μόνο desing βλέπω και τίποτα παραπάνω. Αυτό που θε πρέπει να κοιτάξεις είναι να ο θόρυβος του ανεμιστήρα να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Και με 20€ πάντως μπορείς να την κάνεις τη δουλειά σου.

Από εταιρίες κοίτα Coolermaster, ZALMAN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...