Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την LG 2352 εδώ και 5 μέρες και μου κάνει κάτι σαν κύμα στην κύλιση πάνω-κάτω με την ροδέλα..στις εικόνες φαίνεται πιο έντονα..εκεί το παρατήρησα πρώτη φορά..τι παίζει;

Δημοσ.

πως την εχεις συνδεσει , με vga ή hdmi ; Στο κανει παντου σε οτιδηποτε , ολες τις σελιδες , στο desktop , παντου;

Δημοσ.

Με hdmi την έχω συνδέσει..το κάνει στον firefox σε όλες τις σελίδες..μόνο εκεί κάνω scroll την οθόνη..

Δημοσ.

Έβαλα νέους driver (13.2 beta 7) και πάλι το ίδιο..δεν άλλαξε κάτι..α, την AMD 6850 έχω..

Δημοσ.

Τι οθόνη είχες πριν; Αν είχες συνηθίσει σε καμιά πολύ γρήγορη tn παίζει να είναι ghosting..

Δημοσ.

Είχα την 2362dp-pz και με αντικατάσταση πήρα την Μ2352D-PZ IPS..και τι κάνω αν είναι ghosting;

Δημοσ.

Δεν έχει κάτι τέτοιο..για να καταλάβεις καλύτερα τι λέω, το πρόβλημα είναι κατά την αργή κύλιση πάνω κάτω με την ροδέλα όταν διαβάζω στον firefox, μου κάνει κάτι σαν νερά, σαν κύμα..στο cod mw3 και γενικά αλλού δεν έχω παρατηρήσει κάτι..μόνο στον firefox..αν βγάλω την αυτόματη κύλιση γίνεται γρήγορη αλλά διακεκομμένη η κίνηση και είναι σαν τράνταγμα..

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες φίλε μου..

Και νομίζω ότι όταν είχα δει μια M2752, η οποία εχει λογικά τις ίδιες ρυθμίσεις με τη δικιά σου, είχε επιλογή για normal και fast χρόνο απόκρισης (ή καπως έτσι,, λογικά θα το καταλάβεις αν το δεις)

Και αυτό που λες νομίζω ότι οφείλεται στην fast ρυθμιση..

Κοιταξε το λίγο καλύτερα και πες μου..

Δημοσ.

Δεν έχω βρει κάτι στην τηλεόραση για να το ρυθμίσω..το διόρθωσα κάπως μειώνοντας την ταχύτητα του scroll της ροδέλας απο το πρόγραμμα που έχει το ασύρματο desktop ( http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Microsoft-3000-Keyboard-Wireless-Desktop-Greek.htm )..

Δημοσ.

Δεν έχω βρει κάτι στην τηλεόραση για να το ρυθμίσω....

SETTINGS->OPTION->ODC

Παίξε με τα low-medium-high

Δημοσ.

Δες απο Firefox

Εργαλεια --> Επιλογες --> Για προχωρημενους --> Γενικα --> Περιηγηση

Επελεξε "Χρηση ομαλης κυλισης" , και απενεργοποιησε το "Χρηση επιταχυνσης Hardware οπου ειναι διαθεσιμη"

Κανε και ενα update τον firefox αν δεν εχεις τον τελευταιο .

Ctrl+Shift+delete , "χρονικο διαστημα εκκαθαρισης" επελεξε "ολα" ,  και απο κατω επελεξε ολες τις επιλογες που εχει , να καθαρισει ιστορικο , cache κτλ (μονο να εχεις τα user/pass απο τα site που μπαινεις γιατι θα χαθουν ολα)

Κλεισε και απο τις επεκτασεις - προσθετες λειτουργιες οτι δεν χρειαζεσαι .

Δοκιμασε αντι για την ροδελα , να κανεις συνεχομενα κλικ στην δεξια μπαρα , να δεις εχεις το ιδιο προβλημα .

Βαλε ενα αλλο browser να δεις αν υπαρχει το ιδιο προβλημα .

Δοκιμασε σε μια αλλη οθονη .

Αν εχεις εγκαταστησει drivers απο την παλια οθονη , απεγκατεστησε τους , αν εχει η καινουργια εγκατεστησε τους .

Συνδεσε την οθονη με vga (d-sub) καλωδιο (μπορει να ειναι χειροτερα , αλλα για να τσεκαρεις το hdmi).

Ψαξε στην οθονη αν εχει επιλογη "επαναφορας εργοστασιακων ρυθμισεων" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...