sweetemily Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Τις γιορτές αγόρασα μια τηλεόραση 3D της LG (42LM3400). Την έχω συνδέσει με το PC μέσω HDMΙ. Δοκίμασα να παίξω mkv και mp4 από το PC στην TV σε 3D (sbs - side by side), αλλά δε μου τις δείχνει σωστά.Τα frames έχουν απόσταση το ένα από το άλλο, σε βαθμό που να με ενοχλεί στο μάτι το 3D. Από το kmplayer θέτω το 3D στο side by side και πάω και από τις ρυθμίσεις της TV και κάνω το ίδιο. Δοκίμασα και Power DVD 12, αλλά εκεί δε ξέρω ποιες είναι οι ρυθμίσεις για το passive 3D. Έχει κάτι red-cyan κλπ, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω πάρει, είχε λίγο ghosting, ενώ σε σημεία φαίνονταν μπλε-κόκκινα περιγγράμματα στα πάντα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να καταφέρω να δω κανονικά 3D; Στα games δουλεύει μια χαρά (δοκίμασα Euro Truck Simulator 2 και FIFA 13). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Donacgreece Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Η τηλεόραση σου δεν έχει usb για να μπορέσεις να την δεις από εκεί απευθείας με καποιο usb stick η drive? Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
xlomo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς τα frames έχουν απόσταση ? Ο υπολογιστής στέλνει την εικόνα κανονικά side by side και η tv αναλαμβάνει το πως θα την χειριστεί, δεν πιστεύω πως έχει σχέση το HDMI ή αν θα γίνει αναπαραγωγή από usb. Λογικά είναι θέμα ρύθμισης του 3D στην TV. Στο kmplayer πρέπει να θέσεις μόνο τους υπότιτλους για 3d sbs.
sweetemily Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Απαντώ "λίγο" αργοπορημένα αλλά είπα να σας ενημερώσω ότι βρήκα την λύση τελικά, μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα.Από την TV, έθεσα το Aspect Ratio στο "Just Scan" και όλα λειτουργούν τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα