Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος να μου πει, όσον αφορά για τις τηλεφωνικές πρίζες. Έχω μετακομίσει και το σπίτι είναι αρκετά παλιό και έχει τις παλιές πρίζες τηλεφώνου, τις κλασσικές διπολικές με τις  2 τρυπούλες (ελπίζω να καταλάβατε για ποιες λέω). Θα κάνω αίτηση στην hol για 24αρι internet. Μίλησα με τον ενοικιαστή μου και μου είπε ότι θα μου φέρει ανταπτοράκι για να κάνουμε την αλλαγή από παλία πρίζα ώστε να συνδέεται το router με το κλιπσάκι. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Να το κάνω έτσι με τον αντάπτορα ή είναι καλύτερο να πάρω μία καινούργια πρίζα τηλεφώνου(με υποδοχή για κλιπς) και να την εγκαταστήσω. Ρωτάω γιατί έχω ακούσει ότι το ανταπτοράκι μπορεί να "κόβει" την ταχύτητα του internet και δεν θέλω να έχω προβλήματα με την ποιότητα και την ταχύτητα της σύνδεσής μου.

Δημοσ.

Να βάλεις καινούργια μπρίζα δεν υπάρχει λογος να εχεις την παλιά , ειναι και εύκολο εξάλου μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου λεει ο spank, διοτι με τον ανταπτορα πανω σε παλια πριζα μπορει να εχεις μειωση του συγχρονισμου ή και αποσυνδεσεις στο νετ.

Δημοσ.

Και επισης πολλα ανταπτορακια κολυμπανε στις τρυπες.αλλαγη πριζας.παρε μια απλη αλλα οχι αντικεραυνικη ουτε του οτε γιατι εχει πυκνωτη απο πισω που δεν θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...