Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : Δεν βάζω κάποιο συγκεκριμένο ποσό θέλω να είναι όσο πιο φθηνό γίνετε για την χρίση που το θέλω.Θα κρατήσω το pc περίπου για 1,5 χρόνο μετά θα πάρω ένα καθαρά gaming

Χρήση υπολογιστή : γενική χρίση (μουσική ταινίες κτλ.) και λίγο gaming όπως lol και fifa 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι έχω μια οθόνη 18.5" και ανάλυση 1366 x 768

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Επαρχία

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερα γιατί πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν το έχω ξανά κάνει αλλά πιστεύω πως μπορώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Δημοσ.

Δες το παρακατω απο το digital-master με δωρεαν μεταφορικα. Αργοτερα κρατας κουτι, μητρικη, δισκο, μνημη και τροφοδοτικο, βαζεις καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων, πρεσθετεις ssd.

Επεξεργαστης: http://www.skroutz.gr/s/270070/AMD-Athlon-II-X4-640-Box.html

post-247983-0-07320700-1363208289_thumb.png

Δημοσ.

Νομίζω πως έχει αρκετά περιτά πράγματα επίσης μην κοιτάς για την αναβάθμιση γιατί θα το χτίσω από την αρχή το άλλο pc. για να δώσω ένα παράδειγμα τι θέλω πάνω κάτω σίγουρα ένα πιο φθηνό κουτί ένα a10 apu 4gb ram και hdd 320gb δεν θα μπορούσα με αυτά να τρέξω τα παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω? (lol,fifa)

Δημοσ.

Πάρε ένα μεταχειρισμένο πύργο όσο πιο φτηνό γίνεται, αφού θα το κρατήσεις για τόσο λίγο γιατί να ξοδέψεις χρήματα για parts που δεν θα σου χρησιμεύσουν σε μελλοντική αναβάθμιση.

edit: βάλε και ένα ενδεικτικό ποσό βοηθάει...

Δημοσ.

Νομίζω πως έχει αρκετά περιτά πράγματα επίσης μην κοιτάς για την αναβάθμιση γιατί θα το χτίσω από την αρχή το άλλο pc. για να δώσω ένα παράδειγμα τι θέλω πάνω κάτω σίγουρα ένα πιο φθηνό κουτί ένα a10 apu 4gb ram και hdd 320gb δεν θα μπορούσα με αυτά να τρέξω τα παιχνίδια που ανέφερα παραπάνω? (lol,fifa)

Με αυτα που λες θα γλιτωσεις το πολυ 50 ευρω. Και μετα απο 1-2 χρονια θα πρεπει να ξαναγοραζεις pc απο τo μηδεν. Ενω αν πας στα παραπανω θα χρειαστουν αλλαγη μονο ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων, και αν θες βαζεις και εναν ssd. Εβαλα 8GB RAM γιατι όσο περναει ο καιρος θα ακριβαινει, οποτε οσο περισσοτερη αγορασεις τωρα τοσο καλυτερα. 8 GB δεν θεωρουνται πολλα ετσι κι αλλιως.

Αν μου ελεγες οτι θα ξανακανεις αγορες μετα απο 5+ χρονια θα ηταν αλλη η προταση μου. Αλλα μεσα σε 1.5 χρονο το hardware δεν παλιωνει τοσο που να μην χρησιμοποιειται. Σε συμφερει λοιπον στις αγορες σου να υπολογιζεις τι μπορει να χρησιμοποιηθει μελλοντικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...