αστεριξ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ψαχνω για drivers αλλα δεν ξερω τι καρτα γραφικων εχω
bele Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μπαινεις εδω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Σύστημα==>Διαχειρηση συσκευων και κοιτας στους προσαρμογεις οθονης.
αστεριξ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μπαινεις εδω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Σύστημα==>Διαχειρηση συσκευων και κοιτας στους προσαρμογεις οθονης. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν μπορω να βρω τις προσαρμογες οθονης που λες εχω τα xp
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κατέβασε και τρέξε το gpu-z που σου πε ο φίλος πιο πάνω.
αστεριξ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 το κατεβασα το προγραμμα αλλα πως τρεχει;
bele Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το προγραμμα που σου ειπαν τα παιδια απλα το κανεις εγκατασταση κλασσικα...ανοιγεις το .exe που κατεβασες και ακολουθεις την διαδικασια. Τωρα αν εχεις τα XP και δεν να πας με τη "χειροκινητη" μεθοδο που σου ειπα πας στο εικονιδιο του υπολογιστη, δεξι κλικ, ιδιοτητες μετα θα πας στο υλικο και μετα στη διαχειρηση συσκευων.Εκει θα βρεις τους προσαρμογεις οθονης..θα εχει ενα + μπροστα. Πατας εκει και στη λιστα που θα σου ανοιξει βλεπεις το ονομα της καρτας σου.
αστεριξ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το προγραμμα που σου ειπαν τα παιδια απλα το κανεις εγκατασταση κλασσικα...ανοιγεις το .exe που κατεβασες και ακολουθεις την διαδικασια. Τωρα αν εχεις τα XP και δεν να πας με τη "χειροκινητη" μεθοδο που σου ειπα πας στο εικονιδιο του υπολογιστη, δεξι κλικ, ιδιοτητες μετα θα πας στο υλικο και μετα στη διαχειρηση συσκευων.Εκει θα βρεις τους προσαρμογεις οθονης..θα εχει ενα + μπροστα. Πατας εκει και στη λιστα που θα σου ανοιξει βλεπεις το ονομα της καρτας σου. ενταξει το βρηκα σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα