jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος imac με osx 10.5.8 leopard και απο σημερα κατοχος ενος iphone 5. Θελω να συνδεσω το iphone μου με το itunes για να συχρονισω επαφες, ημερολογιο κλπ. Το προβλημα ειναι πως το νεο iphone θελει itunes 11 και το itunes 11 θελει osx 10.6.8 τουλαχιστον για να εγκατασταθει.Οποτε το θεμα μου ειναι πως θα αναβαθμησω ΑΜΕΣΑ το λειτουργικο στην νεα εκδοση, Το store εχει το δισκακι το οποιο αποστελεται σε 24ωρες, αλλα σκεφτομαι μηπως γινεται να το κατεβασω με καποιο τροπο και να πληρωσω με paypal πχ. Γινεται? Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Απο το app store δε μπορεις να το παρεις; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Απο το app store δε μπορεις να το παρεις; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Δεν υπάρχει το AppStore στην έκδοση 10.5.8. Αν έχεις υπολογιστη με intel επεξεργαστη μπορείς να βρεις το snow leopard (10.6.x ) σε δισκακι μόνο. Για να το κατεβάσεις επίσημα δεν υπάρχει τρόπος.....οι επόμενες εκδόσεις 10.7, 10.8 μπορούν να κατεβούν επίσημα αλλα χρειάζεσαι τουλάχιστον 10.6.8 που έχει και το AppStore. Πριν κανεις οτιδήποτε βεβαιώνουν οτι ο imac έχει intel επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Απο το app store δε μπορεις να το παρεις; Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Δεν υπάρχει το AppStore στην έκδοση 10.5.8. Αν έχεις υπολογιστη με intel επεξεργαστη μπορείς να βρεις το snow leopard (10.6.x ) σε δισκακι μόνο. Για να το κατεβάσεις επίσημα δεν υπάρχει τρόπος.....οι επόμενες εκδόσεις 10.7, 10.8 μπορούν να κατεβούν επίσημα αλλα χρειάζεσαι τουλάχιστον 10.6.8 που έχει και το AppStore. Πριν κανεις οτιδήποτε βεβαιώνουν οτι ο imac έχει intel επεξεργαστη. AΑααααα καταλαβα.βλεπεις εγω δεν ειχα τοσο παλιά εκδοση ποτέ και δεν το ηξερα (αν εξαιρεσουμε τον G4 το 1999 χαχαχα)Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω παιδια. Κατα την αναβαθμηση υπαρχει περιπτωση να μην μου δουλευει καποια εφαρμογη λογω ασυμβατοτητας πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω παιδια. Κατα την αναβαθμηση υπαρχει περιπτωση να μην μου δουλευει καποια εφαρμογη λογω ασυμβατοτητας πχ? Δε νομίζω, μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα. Απο ραμ τί έχεις? και σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω παιδια.Κατα την αναβαθμηση υπαρχει περιπτωση να μην μου δουλευει καποια εφαρμογη λογω ασυμβατοτητας πχ? Μόνο όσες εφαρμογές σχεδιάστηκαν για PowerPC και χρησιμοποιούσαν την roseta, θα έχουν πρόβλημα. Αν έχεις τέτοιες καλό θα ειναι το snow leopard,να το βάλεις με update και οχι clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα