Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το e-shop έχει σε πολύ ελκυστική τιμή αυτή τη στιγμή ένα Barracuda 1tb.

Κατά κανόνα αγοράζω WD, και φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια εγγύησης (1 χρόνο ο Seagate, 5 χρόνια ο αντίστοιχος WD) αλλά θα ήθελα τις εντυπώσεις/ γνώμες σας για τον Seagate....

Δημοσ.

«Άποψη»/«Εντύπωση»/«Γνώμη» θέλεις, έτσι; Δε θα με βάλεις όμως να την τεκμηριώσω, διότι δε μπορώ! Το λοιπόν:

Είναι απείρως πιθανότερο να αγοράσω δίσκο τής moulinex, παρά τής shitgate ξανά! Πέντε δίσκοι μου έχουν «σκάσει» κατά τη διάρκεια τής ...καριέρας μου και όλοι ήταν τής καταραμένης!!!

Άλλος βέβαια, μπορεί να έχει αντίθετη εμπειρία, γι' αυτό και είπα ότι δε μπορώ να τεκμηριώσω κάτι από τα λεγόμενά μου. Προσωπικά πάντως, αν εμένα μου χάριζαν δίσκο της, το πολύ πολύ να τον χρησιμοποιούσα για βαρίδι, προκειμένου να μη μου παίρνει ο αέρας τα χαρτιά απ' το γραφείο...να τού εμπιστευόμουν όμως δεδομένα, δε θα υπήρχε περίπτωση!

• Like 1
Δημοσ.

«Άποψη»/«Εντύπωση»/«Γνώμη» θέλεις, έτσι; Δε θα με βάλεις όμως να την τεκμηριώσω, διότι δε μπορώ! Το λοιπόν:

Είναι απείρως πιθανότερο να αγοράσω δίσκο τής moulinex, παρά τής shitgate ξανά! Πέντε δίσκοι μου έχουν «σκάσει» κατά τη διάρκεια τής ...καριέρας μου και όλοι ήταν τής καταραμένης!!!

Άλλος βέβαια, μπορεί να έχει αντίθετη εμπειρία, γι' αυτό και είπα ότι δε μπορώ να τεκμηριώσω κάτι από τα λεγόμενά μου. Προσωπικά πάντως, αν εμένα μου χάριζαν δίσκο της, το πολύ πολύ να τον χρησιμοποιούσα για βαρίδι, προκειμένου να μη μου παίρνει ο αέρας τα χαρτιά απ' το γραφείο...να τού εμπιστευόμουν όμως δεδομένα, δε θα υπήρχε περίπτωση!

Ακριβώς κάτι τέτοιο έψαχνα, και σ'ευχαριστώ.

Κουβέντα κάνουμε και ρωτάω τους συμφορουμίτες όπως θα ρωτούσα φιλαράκια στον καφέ.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα καλή άποψη για τους Seagate και γι αυτό είμαι κολλημένος με WD, αλλά είπα "μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να μη το έχω πάρει χαμπάρι"

Δημοσ.

Τέτοια καντεμιά ρε dee; Κανα εξορκισμό έκανες; :-D

Εγώ απ' την άλλη, τόσα χρόνια με δίσκους της Seagate δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν μ' ενα δίσκο της WD (ο μοναδικός που έχω αυτής της εταιρείας). Γενικά απ' ότι καταλαβαίνω είναι μάλλον θέμα τύχης και όχι τόσο διαφορά ποιότητας των δυο εταιρειών.

Δημοσ.

Υποκειμενικά συνεχίζοντας, την απολύτως καλύτερη εντύπωση/εμπειρία, την έχω αποκομίσει από τους - τής προηγούμενης γενιάς, όταν ακόμα τους κατασκεύαζε η ίδια - δίσκους τής Samsung. Έχω συνολικά 4 δικούς της (2 του 1TB/7200 rpm και 2 των 2 TB/5400 rpm) οι οποίοι, εκτός τού ότι είναι ταχύτατοι (ακόμα και οι "green", όσο αφορά στη μεταφορά δεδομένων), το μηχάνημα που τους έχω (εσωτερικούς) δε σβήνει σχεδόν ποτέ κι όμως, δεν ακούγονται ούτε ελάχιστα και παραμένουν κρύοι ακόμα και μετά από συνεχείς μέρες λειτουργίας.

Βέβαια - προς επιβεβαίωση τής γκαντεμιάς, στην οποία αναφέρθηκε ο Κώστας πριν - το τμήμα κατασκευής δίσκων τής Samsung εξαγοράστηκε, από ποια άλλη; Από την καταραμένη, η οποία πλέον τους κατασκευάζει...μη χέσω!

Δημοσ.

εγω εχω.., 

2 Seagate+ 2 εξωτερικους

2 WD + 1 εξωτερικο

1 Samsung

και με κανεναν τους δεν εχω προβλημα. 

μαλιστα, οι 3 seagate + 1 εξωτ. WD + 1 samsung τους εχω στο HTPC, το οποιο δεν κλεινει ποτε..!!

Δημοσ.

Το e-shop έχει σε πολύ ελκυστική τιμή αυτή τη στιγμή ένα Barracuda 1tb.

Κατά κανόνα αγοράζω WD, και φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια εγγύησης (1 χρόνο ο Seagate, 5 χρόνια ο αντίστοιχος WD) αλλά θα ήθελα τις εντυπώσεις/ γνώμες σας για τον Seagate....

/thread, νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως πρεπει να αλλαξεις καταστημα , και οχι μαρκα δισκων ?

Ts αν οι δισκοι εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα , αγοραζεις αυτον που εχει μεγαλυτερη εγγυηση .

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να αλλαξεις καταστημα , και οχι μαρκα δισκων ?

Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει το κατάστημα - δεν αντιμετώπισα πρόβλημα υποστήριξης αλλά συσκευές που σταμάτησαν να λειτουργούν στα καλά καθούμενα, οι οποίες ήταν καινούργιες, «σφραγισμένες» και συνοδεύονταν από επίσημη εγγύηση - αλλά έστω ότι έχει: Δεν είχαν αγοραστεί όλοι οι δίσκοι από το ίδιο...

Δημοσ.

Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει το κατάστημα - δεν αντιμετώπισα πρόβλημα υποστήριξης αλλά συσκευές που σταμάτησαν να λειτουργούν στα καλά καθούμενα, οι οποίες ήταν καινούργιες, «σφραγισμένες» και συνοδεύονταν από επίσημη εγγύηση - αλλά έστω ότι έχει: Δεν είχαν αγοραστεί όλοι οι δίσκοι από το ίδιο...

Υπαρχουν καταστηματα που δεν ξερεις αν πουλανε καινουργια ή μεταχειρισμενα - rma προιοντα .

Δημοσ.

αν οι δισκοι εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα , αγοραζεις αυτον που εχει μεγαλυτερη εγγυηση .

fixed

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...