kep Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου λήγει τέλος του μήνα. κάτι έχω ακούσει ότι και για 1 μήνα ακόμα είσαι καλυμμένος. ισχύει αυτό; αν εγώ αντί να την ανανεώσω τώρα που λήγει, την ανανεώσω 20 μέρες μετά θα έχω πρόβλημα; αν με σταματήσουν τι γίνεται; αν εμπλακώ σε ατύχημα; υπάρχει περίπτωση να μπλέξω και να φανεί ότι έχω ανασφάλιστο αυτοκίνητο και να μου έρθει κανένα πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αν τα λέω σωστά αυτο που λένε οτι είσαι καλυμένος για ένα μήνα είναι διότι έβγαινε αυτόματα η νεα ασφάλεια με τη λήξη της παλιάς... Αλλά τώρα οι περισσότερες εταιρίες σε παίρνω απο ποιο πριν τηλέφωνο και σε ρωτάνε αν θέλεις να ανανεώσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις ένα μήνα είναι να πας στον ασφαλιστή σου και να του πεις να σου κάνει μια πρόταση σε ασφάλεια και θα σου δώσει ένα χαρτί που ισχύει για ένα μήνα η όσο ωστε να έρθει και η καινούργια ασφάλεια αλλά μπορείς να μην την παραλάβεις και να κάνεις μια νέα απο τη αρχή. Σταμάτησαν γνωστό μου και με υφάκι του είπα δεν ισχύει η πρόταση για ασφάλεια σαν επίσημο χαρτί ασφάλειας και πάρε 500ευρώ πρόστιμο και καλά να πάθεις... Αλλά ενημέρωσε την ασφαλίστρια και του είπε δεν ισχύει πρόστιμο αφού η πρόταση γράφει πάνω απο ποια μεχρι ποια ημερομηνία ισχύει η ασφάλεια... Εγω έτσι γλίτωσα έστω και ένα μήνα.... Αν δεν ανανεώσεις και σε σταματήσουν 500ευρώ πρόστιμο... Αν εμπλακείς δεν γνωρίζω συγκεκριμένα αλλά θα έχεις πολλά πολλά τρεξίματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kep Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 εμένα μου στείλανε χαρτί στο σπίτι για να κάνω την ανανέωση. αλλά έχω σκοπό να πάω σε άλλη εταιρία. τέλος του μήνα λήγει αλλά θα μπορέσω να κάνω την ανανέωση ~20 μέρες μετά. απλά με προβληματίζει αυτό που λένε πως ψάχνουν να βρουν τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και ρίχνουν πρόστιμα. αλήθεια έχει προχωρήσει αυτό; οπότε δε λέει να γίνει καμία στραβή και να μου έρθει κανένα πρόστιμο. αυτό με ανησυχεί περισσότερο. εξάλλου εκεί που κυκλοφορώ δύσκολα να με σταματήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Η δικιά μου ασφαλίστρια λέει οτι δεν έχει προχωρήσει ακόμη το θέμα... Σήμερα θα πάω να πάρω τη καινούργια 6 μηνη ασφάλεια και θα ρωτήσω. Και εγω ανασφάλιστο το είχα 2-3 μήνες ΑΛΛΑ δεν το κυκλοφορούσα ας είναι καλά το μηχανάκι.... Για μένα είναι πολύ σημαντικό το θέμα της ασφάλειας... Και δεν θα το κυκλοφορούσα χωρίς ασφάλεια ούτε μια ημέρα... Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια που λένε...Πρόσεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου λήγει τέλος του μήνα. κάτι έχω ακούσει ότι και για 1 μήνα ακόμα είσαι καλυμμένος. ισχύει αυτό; αν εγώ αντί να την ανανεώσω τώρα που λήγει, την ανανεώσω 20 μέρες μετά θα έχω πρόβλημα; αν με σταματήσουν τι γίνεται; αν εμπλακώ σε ατύχημα; υπάρχει περίπτωση να μπλέξω και να φανεί ότι έχω ανασφάλιστο αυτοκίνητο και να μου έρθει κανένα πρόστιμο; Ισχύει. Πρόσεξε όμως, αυτό που ισχύει είναι το ότι ΑΝ προκαλέσεις ατύχημα η ασφαλιστική σου θα καλύψει τις ζημιές. Σε περίπτωση ελέγχου της τροχαίας όμως το πρόστιμο των 500(για αυτοκίνητο) θα βεβαιωθεί κανονικά μια και δεν θα έχεις συμβόλαιο σε ισχύ. Καθώς επίσης ο αστυνομικός αν θέλει μπορεί να σε πάει και αυτόφωρο. Επίσης κάπου διάβασα πρόσφατα ότι κοιτάνε τον μήνα αυτό να τον κάνουν 15 ημέρες, δεν ξέρω αν έχει γίνει κιόλας. Όσο για τα πρόστιμα που θα σου στέλνουν στο σπίτι αν έχεις ανασφάλιστο όχημα, δεν έχει προχωρήσει ακόμα το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα