acidyears33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με καποιο τροπο να δωσω internet σε εναν αποκωδικοποιητη που εχει μονο ethernet απο ενα android smartphone που εχει ιντερνετ απο 3g.Εχω δοκιμασει να κανω bridge με κατι Site: http://www.shls.gr/product.asp?catid=2987">τετοιο και δεν πετυχε! Αν γνωριζει καποιος κατι με σωζει! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντισεις σας!
naiv_dim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βρές ένα wifi μοντεμάκι από κανα φίλο ή δικό σου αν έχεις. smartphone 3g <bridge> wifi/ap -- rg45 --> αποκωδικοποιητής 1
acidyears33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βρές ένα wifi μοντεμάκι από κανα φίλο ή δικό σου αν έχεις. smartphone 3g <bridge> wifi/ap -- rg45 --> αποκωδικοποιητής Εχω ενα TP LINK WR703N το οποιο εχει linux ( DD-WRT ) αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει!! Καμια ιδεα???
leventakas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 παιδια με ενδιαφερει και εμενα αυτο ..πως θα συνδεσω το πισι μου με ασυρματη καρτα wifi σε ενα smartphone που ειναι συνδεδεμενω με 3g στο νετ? κανοντας μηπως το πισι μου hotspot ή μαλλον το smarthone μου (android..) με καποια εφαρμογη?
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 καποια κινητα γινονται hotspot απο την μανα τους η με το connectify καπως ετσι
leventakas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το connectify το εγκαθιστω σαν απ στο κινητο μου ή το βαζω στο λαπτοπ το οποιο και θελω να συνδεσω ασυρματα..?
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το connectify το εγκαθιστω σαν απ στο κινητο μου ή το βαζω στο λαπτοπ το οποιο και θελω να συνδεσω ασυρματα..? στο κινητο το βαζεις οσο ξερω.δεν το εχω δοκιμασει.απλα το εχω ακουσει που το λενε και εδω μεσα στο insomnia.εκτος απο μερικα κινητα (σε android το εχω δει)που εχουν ηδη επιλογη για wifi hotspot
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 η αλλιως tethering εχει διαφορες επιλογες γενικοτερα στα νεα κινητα αλλα δεν το εχω ψαξει ποτε παραπανω αφου δεν μου χρειαστηκε.αλλα τωρα που το λες πρεπει καποια στιγμη να κατσω να το ξεψαχνυσω να δω τι δινει γενικοτερα.εχω ενα μικρο μισος για τα κινητα για αυτο δεν καθομαι να το ψαξω.
Candlemass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν είναι δύσκολο, έχω κάνει ακριβώς το ίδιο με ένα repeater, σε νησί που δεν έχει τηλεφωνική γραμμή. 3G internet από android κινητό -> ασύρματα με tethering σε TP-LINK TL-WR740N με DD-WRT -> ενσύρματα σε dreambox και ασύρματα για επέκταση και δουλεύει μια χαρά! Εφόσον γνωρίζεις το DD-WRT, ακολουθείς τις οδηγίες στο wiki τους για wireless repeater bridge (http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge). Ίσως χρειαστούν ορισμένες αλλαγές, ανάλογα το chipset του δικού σου repeater. π.χ. το TL-WR740N που έχει Atheros chipset χρειάζεται να συνδεθεί σαν client πρώτα και μετά να σηκωθεί το Virtual Interface για το repeating. Ψάξε τι ισχύει για το δικό σου.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 βεβαια υπαρχει και η λυση καποιος να παρει κανα Mobile 3g router
leventakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 εννοεις το στικακι ον δε γκο? τι παιζει με τις χρεωσεις ? εγω που εχω καρτα γατσ απ, με χρεωνει 2 ευρω μεχρι 60 μεγαμπαιτ και μετα μου κοβει ταχυτητα στο 1/3 και λεει πως για να συνεχισω πρεπει να πληρωσω και αλλα....
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αντι να κανεις το κινητο να ειναι hotspot βαζεις την καρτα σε ενα router και παιρνουν ασυρματο απο εκει οι υπολογιστες σαν να ηταν adsl router απλα ειναι 3g router.
acidyears33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν είναι δύσκολο, έχω κάνει ακριβώς το ίδιο με ένα repeater, σε νησί που δεν έχει τηλεφωνική γραμμή. 3G internet από android κινητό -> ασύρματα με tethering σε TP-LINK TL-WR740N με DD-WRT -> ενσύρματα σε dreambox και ασύρματα για επέκταση και δουλεύει μια χαρά! Εφόσον γνωρίζεις το DD-WRT, ακολουθείς τις οδηγίες στο wiki τους για wireless repeater bridge (http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge). Ίσως χρειαστούν ορισμένες αλλαγές, ανάλογα το chipset του δικού σου repeater. π.χ. το TL-WR740N που έχει Atheros chipset χρειάζεται να συνδεθεί σαν client πρώτα και μετά να σηκωθεί το Virtual Interface για το repeating. Ψάξε τι ισχύει για το δικό σου. Σε ευχαριστω πολυ!!! Απο ολα οσα γραφτικαν σε αυτο το post αυτα που γραφεις ειναι τα πιο σωστα! Μολις βρηκα το wiki και ακιολουθησα τις οδηγειες το ελυσα το θεμα!! Ευχαριστω οποιον αλλο προσπαθησε να βοηθησει!
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 thanxs και σενα που απαντησες και ειπες οτι επαιξε η συγκεκριμενη λυση για να ξερεις και ο κοσμος τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα