pcfan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 http://uk.camelcamelcamel.com/OCZ-2-5inch-128GB-Vector-Internal/product/B008YT4SMK?active=price_amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008YT4SMK/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Πολή καλη τιμή! Βγαινει περιπου 102,50 λίρες (μαζί με τον ελληνικό ΦΠΑ, με τον αγγλικό 100 λίρες) 118 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Random review που συνοψίζει την κατάσταση: It was great...until it died. Εκεί παίζει και ο 840pro, εύκολη επιλογή. 1
pcfan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Random review που συνοψίζει την κατάσταση: Εκεί παίζει και ο 840pro, εύκολη επιλογή. Ναι στο ίδιο επιπεδο ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ποτέ δεν είναι τόσο... το θέμα είναι βέβαια πότε τραβάει τα χρήματα, τώρα ή όταν γίνει διαθέσιμο...
arxaggelos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Όποτε παρήγγειλα από Amazon τα λεφτά τα τράβηξαν όταν έγινε η αποστολή, όχι νωρίτερα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που πήρε εβδομάδες μέχρι να στείλουν. 1
iageogr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μεχρι να γίνει η αποστολή μπορεις να ακυρώσεις την παραγγελια σου, οταν γινει η αποστολή τοτε σε χρεώνουν και δεν μπορεις να ακυρώσεις.... αυτο εχω καταλαβει 1
arxaggelos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Επίσης η χρέωση είναι με την τιμή που το "έκλεισες" τη στιγμή που καταχώρησες την παραγγελία, ακόμη κι αν αυξηθεί η τιμή όταν τελικά το προϊόν ξαναγίνει διαθέσιμο.
Technology fan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μέχρι τότε όμως πιστεύω θα πέσει κι άλλο
jordan4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μεχρι να γίνει η αποστολή μπορεις να ακυρώσεις την παραγγελια σου, οταν γινει η αποστολή τοτε σε χρεώνουν και δεν μπορεις να ακυρώσεις.... αυτο εχω καταλαβει Όποτε παρήγγειλα από Amazon τα λεφτά τα τράβηξαν όταν έγινε η αποστολή, όχι νωρίτερα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που πήρε εβδομάδες μέχρι να στείλουν. Έτσι ακριβώς είναι.. Μου έχει τύχει σίγουρα 2-3 φορές! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Όποτε παρήγγειλα από Amazon τα λεφτά τα τράβηξαν όταν έγινε η αποστολή, όχι νωρίτερα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που πήρε εβδομάδες μέχρι να στείλουν. Παμε για ενα παγκοσμιο ισως ρεκορ; : Παρελαβα σημερα προιον που ειχα παραγγειλει 7-9-2012! (Ειχα ξεγραψει το προιον και εδω και μηνες περιμενα ακυρωση, αφου 2 εβδομαδες μετα την παραγγελια μου εξαφανιστηκε το προιον με πωλητη το αμαζον και ποτε δεν το ξαναφερε, ουτε τωρα το εχει, ουτε οταν μου ηρθε mail πριν 10 μερες για την επικειμενη αποστολη του!!) Με χρεωσαν οταν εγινε η αποστολη φυσικα (πριν μια βδομαδα) στην τιμη φυσικα που εγινε η παραγγελια. Delivery #1: 1 item - delivery estimate: 12 Mar 2013 Delivery #2: 3 items - delivery estimate: 17 Sep 2012 Copy paste τα πειστηρια του εγκληματος Επι του προιοντος του θεματος, δεν βλεπω καποιο λογο να προτιμησει κανεις τον vector επι του 840pro. Οι δισκοι ειναι στα ιδια σαν ταχυτητες χοντρικα με μια υπεροχη του sammy σε ολες τις μετρησεις, και οι τιμες τους ειναι ανταγωνιστικες εδω και μερες που παρακολουθω, με λιγο φτηνοτερο τον 840προ, και στα 128 και στα 256gb. ΑΝ ηταν 20% φτηνοτερος ο vector τοτε να το σκεφτει καποιος.
kondoras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Να ελπίζω λοιπόν ότι θα παραλάβω κι εγώ εκείνο το nas που παρήγγειλα αρχές Δεκέμβρη... Και στο θέμα, πλέον ο vector είναι φθηνότερος από τον 840 pro. Αλλά με την αναμονή που έχει, αξίζει μόνο αν κάποιος προβλέπει ότι θα πλημμυρίσει η περιοχή που κατασκευάζονται οι ssd και περιμένει τρελή άνοδο τιμών. ΥΓ: Η τιμή είναι καλή πάντως και οφείλω να το αναγνωρίσω στον pcfan (αν και προσωπικά τσεκάρω τις τιμές αυτού και του sammy κάθε μέρα, πού θα πάει, δεν θα πέσουν στο κατοστάρικο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και στο θέμα, πλέον ο vector είναι φθηνότερος από τον 840 pro. Αυτη τη στιγμη ναι πηγε παλι 105 ο 840προ, την ωρα του ποστ μου και επι 6 ημερες ηταν στις 100 λιρες, ακριβως ιδια τιμη δλδ με τον βεκτορ. Μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα περασουν ουτε 2 ημερες μεχρι να ξαναπεσει ο 840προ στις 100 η και λιγοτερο. Αυτη ειναι η τακτικη του αμαζον με τις τιμες, πανω-κατω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα