zumbas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση τα ΧΡ SP3 στον υπολογιστή μου και από τότε σέρνετε σε παιχνίδια που πριν το φορμάτ τα έτρεχε κανονικά. Το PC μου είναι : Λειτουργικό : Microsoft Windows XP Home Edition 32-bit SP3 Επεξεργαστής : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz Μνήμη : 2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18) ΜΒ : G31M-S2L Κάρτα γραφικών: 1024MB ATI Radeon HD 3800 Series Σκληρός : 466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-75A7B0 (SATA) Έχω βάλει όλους τους τελευταίους drivers Το πρόβλημα μου το παρουσιάζει κυρίως στο CIV V και στο Might & Magic Heroes VI ένα άλλο που παρατήρησα στο CIV V είναι ότι βλέπω στην διαχείρηση εργασιών τον ένα CPU να είναι στο 99% και τον άλλο να έιναι στο 20 με 25. Δεν ξέρω πόση σημασία έχει .... Επίσης όταν το ανάβω το PC ανάβει κανονικά μεχρι που δείχνει την loading bar των Windows και μετά μου βγάζει κάτι άσχετα σχηματάκια στην οθόνη για μισό δευτερόλεπτο και σβήνει η οθόνη (No Signal). όταν πατήσω restart ανάβει κανονικά. Δεν ξέρω, αλλά σκέφτικα πως μπορεί να σχετίζονται τα δυο τους. Help !!!
hammerd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 εχεις κανει τπτ overclock σε καρτα γραφικων η επεξεργαστη και μνημες..? για τα ασχετα σχηματακια λεω μπορει να φταιει εγω μια φορα ειχα βαλει λαθος settings και μου βγαζε σχηματακια περιεργα μολις πηγαινε να μπει στα xp.. τωρα για τα παιχνιδια, σιγουρεψου οτι ειναι με τα τελευταια updates εγκατεστημενα καθως και οι τελευταιοι drivers για vga board και sound..α και το τελευταιο directX ! ακομα μπορεις να ψαξεις για το καθε παιχνιδι μηπως εχει κανα patch που διορθωνει τυχον προβληματα.. αυτα μου ρχονται ετσι προχειρα οπως το δα..
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 θα μπορουσες να περασεις και τα 7αρια αν δεν κανω λαθος...(ασχετο απλα εριξα μια ματια στα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου)
zumbas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Διωρθόθηκε παιδιά! Ευχαριστω για τις απαντήσεις αλλά μάλλον απλώς ήθελε λίγο κούνιμα η κάρτα να ακουμπήσει πάνω στην ΜΒ καλήτερα..... Αυτό έκανα και έβαλα στο msconfig τα defaults γιατί είχα αλλάξει κάποια πράγματα στα αρχεία που τρέχουν στην εκκίνηση Έβαλα και default σε κάρτα γραφικών αλλά αυτο το είχα δοκιμάσει και παλιότερα.... Φίλε hammerd vga board εννοείς την onboard VGA στο MB? Όσον αφορά τα 7αρια δεν πρόκειται να τα βάλω όσο παίζουν τα ΧΡ... και πιό βαριά είναι από τα ΧΡ, και δεν τα ξέρω.... άσε που δεν βγαίνουν και από τον σκληρό μετά αν έχω καταλάβει σωστά. Τα ΧΡ τα ξέρω και δουλεύουν μια χαρά.... γιατί να τα αλλάξω:
iliakov Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τι εννοείς δε βγαίνουν από το σκληρό; Με ένα format όλα βγαίνουν 1
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Διωρθόθηκε παιδιά! Ευχαριστω για τις απαντήσεις αλλά μάλλον απλώς ήθελε λίγο κούνιμα η κάρτα να ακουμπήσει πάνω στην ΜΒ καλήτερα..... Αυτό έκανα και έβαλα στο msconfig τα defaults γιατί είχα αλλάξει κάποια πράγματα στα αρχεία που τρέχουν στην εκκίνηση Έβαλα και default σε κάρτα γραφικών αλλά αυτο το είχα δοκιμάσει και παλιότερα.... Φίλε hammerd vga board εννοείς την onboard VGA στο MB? Όσον αφορά τα 7αρια δεν πρόκειται να τα βάλω όσο παίζουν τα ΧΡ... και πιό βαριά είναι από τα ΧΡ, και δεν τα ξέρω.... άσε που δεν βγαίνουν και από τον σκληρό μετά αν έχω καταλάβει σωστά. Τα ΧΡ τα ξέρω και δουλεύουν μια χαρά.... γιατί να τα αλλάξω: πιο βαρια τα 7αρια απο τα xp αποκλειεται...κατι που δεν ξερεις δεν μπορεις να το ακυρωνεις ετσι(φιλικα παντα)...αλλα τεσπα κανε οτι καταλαβαινεις απλα πηγαινουν τζαμπα οι αναβαθμισεις σου...καλημερα
hammerd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αφου ειχες πειραξει εσυ και λυθηκε αγνοησε οτι σου εγραψα πριν.. τα xp δεν ειναι να τα σκαλιζεις αμα δεν ξερεις πολυ καλα τι κανεις και πανω απο ολα εχεις κανει ενα backup image για παν ενδεχομενο.. και γω θα συμφωνησω μαζι σου οσο σε καλυπτουν τα xp κρατα τα.. το μονο μειον που θα μπορουσα να σου πω για τα xp ειναι η ασφαλεια, χρειαζεσαι antivirus και antimalware παντα on για να μην εχεις θεμα.. εχε υποψιν σου οτι το windows update για τα xp σταματαει την 8/4/14 ! http://www.microsoft.com/en-us/windows/endofsupport.aspx απο κει και περα οτι κανεις μονος σου για να προστατευεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα