Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα εδώ κ κάποιες μέρες με την ασύρματη σύνδεση μου. Συγκεκριμένα , έχω πάροχο wind , κ προσπαθώ να συνδέσω ασύρματα μέσω ενός καινούργιου laptop της hp που έχω . Συνδέομαι κανονικά στο ασύρματο δίκτυο κ μετά από λίγο με αποσυνδεθεί κ δεν έχω Internet .Πηρα στην wind μου είπαν να κάνω κάποια πράγματα αλλά tο πρόβλημα παραμένει . Επίσης πρέπει να σασ πω, πως από άλλο laptop που συνδέομαι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο δεν έχω κανένα πρόβλημα , συνδέομαι κανονικά , επίσης μπαίνω κ από το κινητό μου στο wifi χωρίς να έχω κ εκεί πρόβλημα. Αυτά με κάνουν να καταλάβω πως το πρόβλημα ειναι στις ρυθμίσεις του υπολογιστή μου κ όχι στο router . Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ; Ευχάριστω εκ τη προτέρων !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μήπως το wireless δίκτυο είναι εξαιρετικά αδύναμο ή πέφτει πάνω σε άλλα δίκτυα;
Για δοκίμασε να τρέξεις το inssider (www.metageek.net/support/downloads/) και δώσε μας μια screenshot.

Δες για παράδειγμα ένα screenshot από εμένα.....μιλάμε για κακό χαμό :

352gs5z.jpg

Δημοσ.

Δοκιμασε και σε αλλο καναλι. Το 1 φαινεται καλο επειδη θα εχεις co-channeling μονο. Τους drivers τους αναβαθμισες ειπες?

Δημοσ.

Όχι δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα τους drivers της ασυρματης καρτας δικτυου. Μπορεις να μου πεις πως θα βρω τον τυπο που πρεπει να κατεβασω?

Δημοσ.

Απο το site του κατασκευαστη σου. Καντο γιατι παιζει ναναι αυτο το προβλημα σου.

Δημοσ.

Δεν είναι οτι δεν μπαινει καθολου στο internet , το θεμα ειναι οτι μου κανει πολλες αποσυνδεσεις.. κ αυτο το παθαινει το συγκεκριμενο laptop , απο τις αλλες συσκευες μου πχ : iphone κ ενα παλαιοτερο laptop συνδεομαι κανονικα στο συγκεκριμενο ασυρματο δικτυο ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...