ramolimento Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σκεφτομουνα να παρω Salomon αλλα με τοσες μαιμουδες που κυκλοφορησαν δεν εχω πλεον κανεναν εμπιστοσυνη. Ειδα προσφατα αυτα και με καλη τιμη απο εξω . ( Terrex)
Miracle Worker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Solomon έχει πολλά ένα στοκατζίδικο στην Πειραιώς, λίγο μετά το factory outlet. Τα είχε στη μισή τιμή. Αρχικά είχε και assics, mizuno και saucony, σύμφωνα με την ταμπέλα, αλλά ο υπεύθυνος μου είπε ότι εξαντλήθηκαν. Τώρα δεν ξέρω αν είναι αυθεντικά, αλλά οι τιμές ήταν χώμα. Είχε και 5-6 ζευγάρια Saucony.
ramolimento Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Και για οσους ακολουθουν την μοδα , New Balance ειναι το το νεο τρεντ
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σκεφτομουνα να παρω Salomon αλλα με τοσες μαιμουδες που κυκλοφορησαν δεν εχω πλεον κανεναν εμπιστοσυνη. Ειδα προσφατα αυτα και με καλη τιμη απο εξω . ( Terrex) για τι χρηση τα θες γιατι ολα αυτα ειναι πιο πολυ για πεζοποριες? Ωραιο το αντιντας! Και για οσους ακολουθουν την μοδα , New Balance ειναι το το νεο τρεντ για καθε μερα προφανως γιατι για αθλητικο δεν..
nvel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 για καθε μερα προφανως γιατι για αθλητικο δεν.. μάλλον φταίει ότι είναι μοντέλο 25ετιας
opera Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τα Salomon ανήκουν στη κατηγορία trail τα οποία με τη σειρά τους έχουν 2 υποκατηγορίες για τεχνικές ή μη τεχνικές διαδρομές. Τεχνικές διαδρομές θεωρούνται για παράδειγμα ο μαραθώνιος Ολύμπου γιατί έχει πολύ πέτρα-βράχια. Τα τεχνικά παπούτσια έχουν πιό σκληρή σόλα και λιγότερη προστασία από κραδασμούς και είναι πού ανθεκτικά. Ένας έμπειρος δρομέας μπορεί να τρέξει και με μη τεχνικό παπούτσι μια τεχνική διαδρομή. Αν κανείς σκέφτεται να παραγγείλει trail χωρίς να τα δοκιμάσει να πάρει μισό νούμερο μεγαλύτερο από τα δρομικά παπούτσια.
rialdo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα! ξερει κανεις αν το mybrandshoes εχει αυθεντικα παπουτσια?
takatakaros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Παιδιά κάτι τέτοιο http://www.intersport.gr/pd/asics-fuzex-t639n-4350m-147486.htm?lang=el&path=-1268738650&color=2694ή κάτι τέτοιο http://www.intersport.gr/pd/asics-gel-nimbus-18-t600n-2390m-147491.htm?lang=el&path=-1268443727&color=2535θεωρούνται καλά για τρέξιμο;
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 nimbus ναι, το αλλο δεν το ξερω, δοκιμασε τα και δες, εγω δοκιμασα nimbus, αλλα δεν μου αρεσε/εκατσε στο δικο μου ποδι καλα η εφαρμογη τους
kasdmage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 adidas ultraboost δοκιμάστε το. ευχαριστω.. ξερει κανεις αν το mybrandsshoes εχει αυθεντικα παπουτσια? Ναι
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έχω Ultraboost από Ιανουάριο. Δεν τα τρέχω πολύ, βασικά δεν τα έτρεχα πολύ, αλλά πλέον πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Με 10 χμ τη μέρα, θα με βγάλουν 4-5 μήνες ακόμα; Τα φοράω και για κάθε μέρα λόγω άνεσης. Είμαι λίγο τέρας, 100 κιλά και 192 ύψος και λέω τα επόμενα, όσο καλά και να βγήκαν τα boost, να είναι Asics(nimbus) ή Nike (Vomero). Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αρκετά εύθραυστη outsole, η οποία έχει αρχίσει να λιώνει και σε ένα σημείο επικίνδυνα. Θα δω πως θα εξελιχθεί με το καθημερινό stress test που περνάνε τώρα και θα αποφασίσω. Αν δεν ψοφήσουν σύντομα θα πάρω πάλι τα ίδια.
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 @dinos hoka να παρειςΔεν βρίσκω νούμερο και θέλω που και που να τα βάζω για βόλτα, που μου φαίνονται κάπως. :/
rialdo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγω τελικα που πηρα απο το brands τα mizuno (enigma)μου μια χαρα ειναι απο θέμα αυθεντικά κ επισης τα εχω αγαπήσει! Επισης να πω στον Dino οτι δεν φοράμε ΠΟΤΕ τα παπουτσια του τρεξίματος πουθενα αλλου εκτός για τρεξιμο. Ενα αλλο που παιζει σημαντικό ρόλο στο παπούτσι που θα επιλέξουμε περα απο το πελματογραφημα ειναι το drop. Το drop μπορει να δημιουργήσει προβλήματα στα ποδια κ να μην ξέρεις απο πουως ηρθε. Οσο για τα boost δν λεν θα τα επερνα ποτε. Ειναι απλα ενα πολυδιαφημισμένο παπούτσι .. Στην βολτα μου προσφατα στην Αθήνα σε μεγάλα κατάστηματα παπουτσιών ( που ειχαν κ το boost) οι πωλητές δεν το προτείνουν.. Απεναντίας 1
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγω τελικα που πηρα απο το brands τα mizuno (enigma)μου μια χαρα ειναι απο θέμα αυθεντικά κ επισης τα εχω αγαπήσει! Επισης να πω στον Dino οτι δεν φοράμε ΠΟΤΕ τα παπουτσια του τρεξίματος πουθενα αλλου εκτός για τρεξιμο. Ενα αλλο που παιζει σημαντικό ρόλο στο παπούτσι που θα επιλέξουμε περα απο το πελματογραφημα ειναι το drop. Το drop μπορει να δημιουργήσει προβλήματα στα ποδια κ να μην ξέρεις απο πουως ηρθε. Οσο για τα boost δν λεν θα τα επερνα ποτε. Ειναι απλα ενα πολυδιαφημισμένο παπούτσι .. Στην βολτα μου προσφατα στην Αθήνα σε μεγάλα κατάστηματα παπουτσιών ( που ειχαν κ το boost) οι πωλητές δεν το προτείνουν.. Απεναντίας Είναι κάποιες περιπτώσεις που θες αθλητικό. Πχ, σε συναυλία που πήγα πρόσφατα που είχε 5 ώρες ορθοστασία, δεν έβγαινε με τα superstar/Stan Smith. Επίσης όταν πήρα τα boost, τα βρήκα 120 ευρώ, και στα λεφτά τους δεν είχε αλλά παπούτσια που να έβρισκα νούμερο(φοράω 48,5-49). Ισχύει ότι οι πωλητές μου πρότειναν διαφορετικά μοντέλα, σε intersport μου πρότειναν Brooks glycerin. Πάντως τα boost έχουν τρελό cushioning, δεν νιώθω τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα