chrisbm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, γράφω για να μου πείτε την άποψη σας πάνω στα δυο θέματα-προβλήματα με την Site: http://www.amazon.de/Fujitsu-Amilo-Monitor-schwarz-Kontrast/dp/B001F4RFVC">οθόνη αυτή . πρώτο θέμα είναι η επιστροφή μέσω του καλωδίου vga από την οθόνη στο πίσω μέρος του κουτιού ρεύματος. νιώθεις δηλαδή τσίμπημα από ρεύμα την ώρα που μόνο η οθόνη είναι στο ρεύμα. υπάρχει περίπτωση να κάψει την μητρική η την κάρτα γραφικών? δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο vga. το δεύτερο θέμα είναι οι 3 ευθείες γραμμές σε κατάσταση λειτουργίας στην οθόνη. βέβαια δεν τις εμφανίζει συνέχεια αλλά για λίγο. είναι πρόβλημα οθόνης η κάρτας γραφικών?
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 1) Δεν έχεις καλή γείωση αν είχες το ρεύμα θα πήγαινε στο πολυμπριζο και μετά στην γη.Άρα φρόντισε αυτό αρχικά. 2) Κατά πάσα πιθανότητα από την κάρτα.Κοίταξε αν είναι εφτακαθαρη και ψύχεται σωστά. Ανέβασε και μια φώτο αν μπορείς να δούμε.Αλλά πρώτα απ'ολα αποκατέστησε την γείωση σου.
chrisbm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 φαντάζομαι ότι εννοείς την γείωση της μπριζας του σπιτιού! θα κοιτάξω να την αλλάξω ολόκληρη. γιατί όμως κάνει επιστροφή μόνο απο την οθόνη και όχι σε οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βάζω στην συγκεκριμένη μπριζα? η κάρτα γραφικών είναι παλιά και όντως ίσως να ήρθε η ώρα για αλλαγή.
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλό είναι να έρθει ένας επαγγελματίας ώστε να ελέγξει την γείωση σου.Αν έχεις πολυμετρο και μετρήσεις προσεκτικά φάση + γείωση θα πρέπει να δείχνει 220+ το ίδιο και στο πολυμπριζο. Δεν έχουν η "παράγουν" όλες οι συσκευές απώλεια ρεύματος κάτι που μπορεί να προκληθεί και από παλαιότητα. Μήπως η κάρτα "παράγει" την απώλεια και την στέλνει στο μονιτορ ? πως έχεις βρει την κατεύθυνση ?
mesas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειχα μια samsung syncmaster προ πενταετίας η οποία έιχε το ίδιο θέμα. Μου έκαψε 2 φορές τη κάρτα γραφικών στο λάπτοπ (καλή κάρτα) μέχρι που μια μέρα κάηκε και η ίδια. Ευτυχώς ήταν όλα σε εγγύηση και έστειλα την οθόνη πίσω και πήρα τα λεφτά μου. Η προσωρινή λύση που είχα κάνει ήταν πρώτα να αποσυνδέω την οθόνη από το ρεύμα, μετά να την ενώνω μετά με τον Η/Υ και να τη βάζω μπρός. Μετά πήρα μια LG και ησύχασα. Με το ίδιο setup (λαπτοπ, πολύμπριζα κτλ) δεν έχω κανένα πρόβλημα επιστροφής ρεύματος. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2013 από mesas
chrisbm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλό είναι να έρθει ένας επαγγελματίας ώστε να ελέγξει την γείωση σου.Αν έχεις πολυμετρο και μετρήσεις προσεκτικά φάση + γείωση θα πρέπει να δείχνει 220+ το ίδιο και στο πολυμπριζο. Δεν έχουν η "παράγουν" όλες οι συσκευές απώλεια ρεύματος κάτι που μπορεί να προκληθεί και από παλαιότητα. Μήπως η κάρτα "παράγει" την απώλεια και την στέλνει στο μονιτορ ? πως έχεις βρει την κατεύθυνση ? βάζοντας μόνο την οθόνη στο ρεύμα και αποσυνδέοντας το τροφοδοτικό είδα ότι τσιμπούσε ρεύμα στο πύργο. φαντάζομαι λοιπόν ότι προέρχεται από την οθόνη. επειδή με έβαλες σε σκέψεις με την γείωση θα τσεκάρω πρώτα την γείωση της μπριζας. ομολογώ οτι δεν το είχα σκεφτεί αυτο! Ειχα μια samsung syncmaster προ πενταετίας η οποία έιχε το ίδιο θέμα. Μου έκαψε 2 φορές τη κάρτα γραφικών στο λάπτοπ (καλή κάρτα) μέχρι που μια μέρα κάηκε και η ίδια. Ευτυχώς ήταν όλα σε εγγύηση και έστειλα την οθόνη πίσω και πήρα τα λεφτά μου. Η προσωρινή λύση που είχα κάνει ήταν πρώτα να αποσυνδέω την οθόνη από το ρεύμα, μετά να την ενώνω μετά με τον Η/Υ και να τη βάζω μπρός. Μετά πήρα μια LG και υσήχασα. Με το ίδιο setup (λαπτοπ, πολύμπριζα κτλ) δεν έχω κανένα πρόβλημα επιστροφής ρεύματος. πάλι καλά η δική μου είναι παλιά και τα έφαγε τα ψωμιά της. Εαν λυθεί το θέμα με την οθόνη θα βάλω μπρος για αγορά νέας!
chrisbm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 1) Δεν έχεις καλή γείωση αν είχες το ρεύμα θα πήγαινε στο πολυμπριζο και μετά στην γη.Άρα φρόντισε αυτό αρχικά. 2) Κατά πάσα πιθανότητα από την κάρτα.Κοίταξε αν είναι εφτακαθαρη και ψύχεται σωστά. Ανέβασε και μια φώτο αν μπορείς να δούμε.Αλλά πρώτα απ'ολα αποκατέστησε την γείωση σου. τελικά είχες δίκιο. σήμερα είδαμε την γείωση της μπριζας με έναν φίλο και όντως είχε πρόβλημα. είχε αποσυνδεθεί το καλώδιο. έγινε αντικατάσταση και όλα είναι μια χαρά. ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα