MariosAdam123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 εχω τν συσκευη alcatel one touch 918d και οποτε μπαινω στν διευθινση 0.facebook.com με συνδεδεμενο wifi μ λεει πως η εταιρια κινητης τηλεφωνιας μ (cosmote) δν μπαινει στν ιπιρεσια κτ π δν γινοταν μ τ παλιο μ κινητο (nokia x3). τ πρεπει ν κανω για ν μπορεσω ν μπω στο 0.facebook.com?
Sadamiraq Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 γιατί δεν μπαίνεις με www? Και γω αυτη την απορια εχω! 1
parasaser Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 το nokia x3 δεν έχει wifi για να μπεις στο 0.facebook.com ή zero.facebook.com μπαίνεις μόνο μέσω cosmote/wind/vodafone και η πρόσβαση είναι δωρεάν, δηλαδή πρέπει να ενεργοποιήσεις/ ανοίξεις το gprs/3g (μπορεί να υπάρξει χρέωση από άλλες εφαρμογές) από την στιγμή που μπορείς να μπεις με wifi καλό είναι να μπεις ειτε μέσω της εφαρμογής που θα βρεις στο play store είτε από facebook.com 1
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εφοσον εισαι συνδεμενος με wi-fi γιατι να θες να μπεις στο 0.facebook.com δεν μπορω να καταλαβω?
MariosAdam123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εγω θελω ν μπενω απο τ σχολειο,οπου δν υπαρχει wifi
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εφοσον δεν υπαρχει wifi λογικα θα μπαινεις απο τη συνδεση δεδομενων της εταιριας σου αρα π ακριβως ειναι το προβλημα?Σε παρακαλω βοηθησε μας να καταλαβουμε ακριβως το προβλημα σου για να σε βοηθησουμε κ εμεις...
alexsuzukilover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εγω θελω ν μπενω απο τ σχολειο,οπου δν υπαρχει wifi Ασε το fb και κατσε διαβασε.τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα. 4
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εχω τν συσκευη alcatel one touch 918d και οποτε μπαινω στν διευθινση 0.facebook.com με συνδεδεμενο wifi μ λεει πως η εταιρια κινητης τηλεφωνιας μ (cosmote) δν μπαινει στν ιπιρεσια κτ π δν γινοταν μ τ παλιο μ κινητο (nokia x3). τ πρεπει ν κανω για ν μπορεσω ν μπω στο 0.facebook.com? το 0.facebook.com ειναι για να μπαινεις ΜΟΝΟ μεσω κινητού δικτύου δεδομένων. Αν θες να μπεις με wifi μπαινεις στο m.facebook.com
alexisgt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα μπορούσες να συνεχίσεις εδώ το θέμα σου. Σεβάσου τους κανόνες του forum για να σε σεβαστούν και τα μέλη του. Επιστρέφουμε στο θέμα. menu ->Setting -> "Wireless & networks" Select Mobile networks -> Access Point Names -> you can select a corresponding APN or press Menu key-> Create a new APN Input the data according to local network parameter. Οι ρυθμίσεις για την Cosmote είναι : (για τους άλλους παρόχους δεν ξέρω, αλλά θα το βρείς με λίγο ψάξιμο στο Google) Όνομα : Cosmote InternetAPN : InternetMCC : 202 MNC : 01Τύπος APN : default Τα υπόλοιπα "not set". After above parameters have been entered and saved, please go to Menu key on home screen -> Settings -> SIM management -> Data connection -> Select your operator. Δοκίμασε και πές μας. Θεωρώ αυτονόητο οτι η χρήση του κινητού για να μπείς στο facebook, δεν γίνεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
MariosAdam123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα μπορούσες να συνεχίσεις εδώ το θέμα σου. Σεβάσου τους κανόνες του forum για να σε σεβαστούν και τα μέλη του. Επιστρέφουμε στο θέμα. menu ->Setting -> "Wireless & networks" Select Mobile networks -> Access Point Names -> you can select a corresponding APN or press Menu key-> Create a new APN Input the data according to local network parameter. Οι ρυθμίσεις για την Cosmote είναι : (για τους άλλους παρόχους δεν ξέρω, αλλά θα το βρείς με λίγο ψάξιμο στο Google) Όνομα : Cosmote Internet APN : Internet MCC : 202 MNC : 01 Τύπος APN : default Τα υπόλοιπα "not set". After above parameters have been entered and saved, please go to Menu key on home screen -> Settings -> SIM management -> Data connection -> Select your operator. Δοκίμασε και πές μας. Θεωρώ αυτονόητο οτι η χρήση του κινητού για να μπείς στο facebook, δεν γίνεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος. σε ευχαριστο με βοηθησεσ πολυ . και για το προηγομενο θεμα μ , η αληθεια ειν πως 3εχασα οτι τ εγραψα
gtasgtr1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 παιδια εγω εχω ακριβος το ιδιο προβλημα και εχω to galaxy 550 τι μπορω να κανω για να μπαινει στο 0.facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα