Legolas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλημερα σε ολους εχω φτιαξει λογαριασμο paypal και θελω να μεταφερω απο τον λογαριασμο που εχω στην εθνικη τραπεζα μερικα λεφτα στο paypal για να αγορασω ενα κινητο. Πως μπορω να το κανω γιατι δεν εχω μεταφερει ποτε λεφτα απο τραπεζα σε κατι αλλο.... Υ.Σ: Δεν θελω να βγαλω visa η οποιαδηποτε αλλη χρεωστικη καρτα
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πώς έχεις φτιάξει λογαριασμό χωρίς να έχεις δώσει καρτα; Για αγορές, το PayPal θέλει κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κατάθεση στο παυπαλ μπορείς να κάνεις μόνο από BANK OF AMERICA35, Panepistimiou 105 64 Athens
sotris99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κατάθεση στο παυπαλ μπορείς να κάνεις μόνο από BANK OF AMERICA 35, Panepistimiou 105 64 Athens μπορείς να ανοίξεις εύκολα λογαριαμό εκεί??? @Legolas η λύση είναι πολύ απλή. Ή prepaid card ή άνοιξε έναν λογαριασμό στην alpha bank ζήτα να σου εκδόσουν μία χρεωστική visa enter βάλε ακριβώς το ποσό που θες να πληρώσεις στον λογαριασμό στην alpha κάνε την αγορά και μετά αφαίρεσε τυχόν χρήματα που περίσσεψαν
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πολλές πληροφορίες για το θέμα των αγορών από το εξωτερικό, του PayPal, των δασμών, τον εκτελωνισμό, την ατέλεια στις αγορές και πολλά άλλα, θα βρείτε στον οδηγό της υπογραφής μου.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μπορείς να ανοίξεις εύκολα λογαριαμό εκεί??? @Legolas η λύση είναι πολύ απλή. Ή prepaid card ή άνοιξε έναν λογαριασμό στην alpha bank ζήτα να σου εκδόσουν μία χρεωστική visa enter βάλε ακριβώς το ποσό που θες να πληρώσεις στον λογαριασμό στην alpha κάνε την αγορά και μετά αφαίρεσε τυχόν χρήματα που περίσσεψαν Μαλλον δεν διάβασες το αρχικό ποστ που λεει "Υ.Σ: Δεν θελω να βγαλω visa η οποιαδηποτε αλλη χρεωστικη καρτα" αυτα που αναφερεις ειναι λιγοα πολυ γνωστα.
Legolas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καρτα απλη,αναληψης απο ΑΤΜ δεν εχεις ? εχω
Black Demis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ερώτηση και εγώ (να μην ανοίγω άλλο θέμα) θέλω να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα υπάρχει καποιος εύκολος τρόπος? σε ότι τράπεζα πήγα μου ζητάνε πλέον χαρτί από την δουλειά ότι δουλεύω (Ασχέτως εισοδήματος) το θέμα είναι ότι δεν δουλεύω υπάρχει τρόπος να βάλω λεφτά στην paypal? (έχω μόνο λογαριασμό στην εθνική) + δεύτερη ερώτηση μπορούν να μου στείλουν από εξωτερικό λεφτά κατευθείαν στο λογαριασμό της εθνικής?
Peperone Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμένα όταν είχα βγάλει προπληρωμένη κάρτα δε με ζήτησαν χαρτί από την δουλειά. μπορούν να σου στείλουν από εξωτερικό λεφτά κατευθείαν στο λογαριασμό της εθνικής.
Black Demis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εμένα όταν είχα βγάλει προπληρωμένη κάρτα δε με ζήτησαν χαρτί από την δουλειά. μπορούν να σου στείλουν από εξωτερικό λεφτά κατευθείαν στο λογαριασμό της εθνικής. τώρα άλλαξε νόμος (εντολή από την κυβέρνηση να μην δίνουν κάρτες σε όποιον δεν δουλεύει για να κόψουν το μαύρο χρήμα υποτίθεται ) σχετικά με μεταφορά χρημάτων από έξω μπορείς να δώσει περισσότερες πληροφορίες (πως κλπ?)
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ερώτηση και εγώ (να μην ανοίγω άλλο θέμα) θέλω να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα υπάρχει καποιος εύκολος τρόπος? σε ότι τράπεζα πήγα μου ζητάνε πλέον χαρτί από την δουλειά ότι δουλεύω (Ασχέτως εισοδήματος) το θέμα είναι ότι δεν δουλεύω υπάρχει τρόπος να βάλω λεφτά στην paypal? (έχω μόνο λογαριασμό στην εθνική) + δεύτερη ερώτηση μπορούν να μου στείλουν από εξωτερικό λεφτά κατευθείαν στο λογαριασμό της εθνικής? Δεν ξερω τι γινετε με αλλους, εμενα και πριν απο 5-6 χρονιά ζήτησαν χαρτια, αρα δεν υπαρχει ευκολος τροπος. Χρήματα σου στελνει όποιος θελεις στον λογαριασμό σου αρκεί να ξερει οτ ΙΒΑΝ του λογαριασμου σου
Black Demis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 thanx άλλη μια ερώτηση μπορώ από το paypal να μεταφέρω λεφτά στην εθνική?
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ναι γίνεται με **withdraw μέσα απο τον λογαριασμό σου(paypal).. προσθέτεις τα στοιχεία σου και γίνεται η μεταφορά 3 με 4 μέρες τα "βλέπεις" στον λογαριασμό σου
Black Demis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ναι γίνεται με **withdraw μέσα απο τον λογαριασμό σου(paypal).. προσθέτεις τα στοιχεία σου και γίνεται η μεταφορά 3 με 4 μέρες τα "βλέπεις" στον λογαριασμό σου ενταξι το βρήκα thanx για προπληρωμένη από ότι κατάλαβα μηδέν ελπίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα