redalkis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλημερα φιλοι μου! Εχθες παρελαβα τον ssd μου και τον εβαλα σε ενα λαπτοπ με sata 2 controller!! Το firmware του δισκου ειναι το 1.5 και μου λεει πως δεν εχει αλλη. Το θεμα τωρα ειναι πως κάνοντας ενα τεστ speed , μου δειχνει χαμηλοτερες ταχυτητες απο οτι εοδα σε αλλους στο ιντερνετ (σε sata 2 νιλαμε παντα), περιπου στο 10%. Καμια οδεα για το τι μπορω να κανω???? Εννοειται πως τον εχω σε AHCI MODE
pcfan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βάλε drivers για το chipset και intel Rst. Με ένα googlarisma θα τα βρεις και τα δυο. Sent from my iPhone using Insomnia
redalkis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τους drivers τους εχω ενημερωμενους με το driver genius 12. Οσο για το imtel rst, το εχω εγκατεστημενο
pcfan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ανεβασε μια εικονα απο ΑΤΤΟ και απο AS SSD να δω τα νουμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 και από crystaldiskmark...
redalkis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 λοιπον παιδια, οριστε οι μετρησεις μου: Με το ΑΤΤΟ με το ASS Με το Crystaldiskmark Συγνωμη παιδια για την καθυστεριση!!!
pcfan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τα νουμερα σου ειναι πολυ καλα...δεν μπορω να καταλαβω που κολλας.
redalkis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Βλεπω στο you tube videos με το ιδιο σκληρο σκληρο σε sata2 controller και εχει λιγο μεγαλυτερα νουμερα
pcfan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μπορεί να σε κόβει η μητρική...μπορεί να σε κόβουν οι drivers. Δεν υπαρχει λόγος ανησυχίας. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα