Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι λετε τα ιδια ...το ξαναλεω διοτι τα παραβλεπετε μερικα που γραφω, το προ 2013 μαρεσει πιο πολυ απο το φιφα 13 κ εγραψα που...προπερσι προτιμουσα το φιφα...αλλα για 100 χρονια μπροστα...δεν ηταν ουτε προπερσι ...

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι 8ελω να γραψω τωρα μαλλον λιγο πριν αποχαιρετησω το προ13 !   :-D  

Ελπιζω να μην ξανακουσω Ελληνικη περιγραφη τυπου Σωτηρακοπουλου-Θαναηλακη. 

Ολα δειχνουν οτι  επιτελους 8α εχει ατμοσφαιρα - ηχο  στις κερκιδες.

Αραγε οι προσποιησεις θα εκτελουνται σε πρωτο χρονο?μια καθυστερηση την εχει...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ  REPLAY  :eek:

τα stats των παιχτων  ΡΕ ΚΟΝΑΜΙ!!!

...ενα απο τα παραπονα που εχω στο προ ειναι τα βελακια φορμας...Οι πιο πολλοι τα 8ελουν δεν λεω, πασο!ΑΛΛΑ ρε μαν θελω να παιξω με αδυναμη ομαδα και γ....ο Διας!!!! οταν οι καλοι  σου παιχτες ειναι κομματια και αναγκαζεσαι να τους αφησεις στον παγκο πως να ευχαριστηθεις μπαλιτσα? δλδ τι ? να κλεινεσαι πισω ταμπουρι και να προσπα8εις να μη χασεις?

αντε να δουμε !!!!!!!

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

απογοητέυτηκα απο το fifa άντε να ανέβει το demo στο Psn να δω διαφορές απο την alpha έκδοση, ελπίζω να στρώσει σε πολλούς τομείς αλλιώς με βλέπω να συνεχίζω στο 13 φέτος...

Δημοσ.

φιλε μου καθε χρονο περνω κ τα δυο το εχω ξαναγραψει.προπερδι ναι μπορω να οω οτι ψιλοευχαρηστηθηκα το φιφα πιπ πολυ, με το 13 οκως απλα ακουμπησα για να δω το φιφα κ απο εκει κ περα ασχοληθηκα με το προ,τπυς λογους τους γραφω κ αλλου σε αλλο θεμα μη γραφω τα ιδια...βαθμολογιες σε τι; τι να το κανω; εχω κ τα δυο κ ρινω δεν θα μου πει καποιος ενω εχω κ τα δυο. οι δυο συγκεκριμενοι φιλοι στο ξαναλεω ειναι που χανουν συνεχεια στο προ...αλλη ιστορια πονεμενη αστο...το προ 13 μπορει να υστερει σε ανιμασιον κ γραφικα ...σιγα την τεραστια διαφορα βεβαια για τους σπασοκλαμπανιες ειναι αυτα απο τη στιγμη που ειναι αρεστα κ η καρδια τπυ καθε παιχνιδιου ειναι το gameplay εκει για μενα λογο πληθωρας κινησεων κ πιο γρηγορο υπερεχει το προ.

Παιξε εσυ με +5 στο speed, ιδεα δεν εχεις.

Μαθε να παιζεις σωστα και μετα κρινεις και κανα ποδοσφαρακι.

Δημοσ.

Μολις επαιξα το ντεμο στο 360 μεσω torrent οπου κατεβασα το αμερικανικο ντεμο και το εβαλα με usb στον ελληνικο λογαριασμο μου.

Ενα εχω να πω. Μετα απο 6 χρονια ξεφτίλας, το pes2014 μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο!!!!

Πλεον συναγωνιζεται το φιφα14. Βεβαια σε ποικιλια animation δεν συγκρινεται, αλλά σε πολλά άλλα υπερτερει, οπως γραφικα παικτων, μοντελα παικτων, φατσες, καλυτερες στροφες παικτών, individuality, καλυτερη φυσικη μπαλας και πιο ισορροπημενη αναπτυξη. Αν ειχε φουλ  manual σε πασες, σεντρες, μπαλιες τρύπες με σκετο κουμπι χωρις σκανδάλη, για μενα θα ηταν το τέλειο!!!! Ομως κι ετσι ειναι πολυ καλο!

Πρωτη φορά μετά απο τόσα χρόνια έχω δίλλημα, δεν ξέρω με ποιο να ασχοληθω!!! Θα δω τις τελικές εκδόσεις σε κόπιες στο 360 και μετά θα αποφασίσω. Ευτυχώς που η Κοναμι βελτιωσε το πρωτο τραγικο ντεμο...Μπραβο στην Κοναμι για την προσπαθεια, αν και αργησε 6 χρονια...Οι τελικες εκδοσεις θα κρινουν πολλα για μενα

Δημοσ.

μα καλά τι καπνίζουν εκεί στην κόναμι.... βγάζουν leak ένα alpha stage το οποίο είναι τραγικό και Unplayable... και μετά απο λίγες μέρες δια μαγείας βγαίνει το νορμαλ ντέμο και guess what.... THE BEST FUCKING FOOTBALL GAME EVERRRRR. 

μιλάμε το παιχνίδι αγγίζει την τελειότητα... "σαν τον τόκο" πρώτη φορά είμαι τόσο ευχαριστημένος απο το τι έχω πάρει, ίσως και γιατί έφαγα ξενέρα με την alpha έκδοση αλλα πιστέυω μιλάμε για πραγματικό next gen football game πλέον, η φυσική της μπάλας δεν υπάρχει, τα τζαρτζαρίσματα είναι όλα τα λεφτά, μπορείς να κάνεις κατοχή της μπάλας απίστευτα καλά με πολύ άκυρες πάσες, το κράτημα της μπαλας με το σώμα αισθάνεσαι οτι έχει βάρος επιτέλους ο παίχτης, ο ρυθμός είναι αργός πάρα πολύ αργός και αυτό σου δίνει αίσθηση πραγματικού ποδοσφαίρου,παρατήρησα οτι ορισμένες στιγμές όταν πάει η μπάλα στα extrem έχει κάτι σαν Boost ταχύτητας και πάει για 0.5-1sec λίγο πιο γρήγορα σε κάθετες πάσες...ίσως είναι η ιδέα μου αλλα μου φαίνεται το τρέξιμο στις πλάγιες κάθετες πολύ γρήγορο. 

δεν έχω λόγια πραγματικά. με 4 ματς στο super star ,κρατάω κατοχή 65-75% κάνω λίγες φάσεις 3-4 και ή πάει 0-0 ή κερδίζω με 1-2 γκολ. πολύ το ευχαριστιέμαι

Δημοσ.

Παντως αν και ειναι πολυ καλο το προ, νομιζω οτι τωρα που πειραξα τα sliders του φιφα14, ειναι το φιφα λιγο καλυτερο και πιο διασκεδαστικο. Παντα σε manual μιλαω

Δημοσ.

αρχιζω να ανησυχω με τα σχολια που διαβαζω, ελπιζω μην μουφαφιζει το προ...μηπως δοκιμασε κανεις το jpn we 2014, ειμαι σε διλλημα να βαλω αυτο ή το ντεμο?

βασικα κανω ινσταλ το ντεμο αυτη τη στιγμη , μεχρι να βρω ακρη με το jpn

ρε σεις τι μλκια ειναι αυτη με το ντεμο, γιατι εχουν απενεργοποιημενο το R3? οπως επισης δεν μπορεις να αλλαξεις παιχτη με το δεξι μοχλο...ετσι θα ειναι και στο παιχνιδι? εχει καμια ρυθμιση στα κουμπια που μου διαφευγει?

Δημοσ.

jpn we 2014=pes 2014.Οποιο και να βαλεις το ιδιο ειναι.

Επισης πλεον για να αλλαζεις παιχτη με δεξι μοχλο πρεπει να εχεις πατημενο και το L1

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποδοσφαιρακι ξανα.

Ναυλωσαμε με την παιχνιδαρα,τα animation ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ,το ποιο χαρακτηριστικο οταν ο παιχτης ενω ειναι πεσμενος παλευει να παιξει.

Οσο το παιζεις κ το μαθαινεις γιατι προκειτε για ολοκαινουριο παιχνιδι τοσο ποιο ωραιο γινεται,το μονο που θα ηθελα ειναι να ειχε την αισθηση κ την ατμοσφαιρα που εχουν τα γηπεδα στο φιφα(στο προ θυμιζουν subuteo),ΜΟΝΟ αυτο

μπραβο ρε κοναμι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...