Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εγκατέστησα κι εγω το demo alpha .

μπορώ να πω οτι είδα μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο.

Το μόνο κακό είναι οτι είναι παρα παρα πολύ δύσκολο να βάλεις γκόλ.

προσωπικά έπαιξα 5 αγώνες και δεν έβαλα ούτε ένα γκολ!.

Aυτο φιλε μου ειναι ΚΑΛΟ...Οχι κακο...Κατι τετοια feedback φαγανε το προ τοσα χρονια

Δημοσ.

αυτα ειναι ...οχι σαν το φ)φα ππυ γινεται πανηγυρι απο πλαγια διαγωνια σουτ κ γκολ

..

εχω κατι αμπαλους φιλους που επειδη χανουν στο προ ,που παντα παιζοταν με +2 ταχυτητα,δεν ημαστε καθυστερημενοι σ0ο μυαλο βλεπετε διοτι σκεφτεσαι γρηγορα κ εκτελεις... παιζουν φιφα ...εντελως συμπτωματικα δεν εχουν ακουμπησει κ μπαλα στην πραγματικοτητα...τυχαιο!!!μπααα

επισης, αφηστε τους να λενε λιγοι κ καλοι...αφηστε τους ερασιτεχνες για το arcade του φιφα.

Δημοσ.

αυτοι που εχουν αγγιξει το συντακτικο ειναι αυτοι που μας κυβερνουν κ μας εχουν χαντακωσει δεκαετιες τωρα.ειναι μαλλον ανθρωποι που τα μαθαιναν παπαγαλια με υψηλο iq σαν το δικο σου μαλλον,διοτο αυτα σας μαρανανε...

Δημοσ.

μπα κανεις λαθος..λες οτι παιζεις προ η μαλλον νομιζεις...οποτε εχει διαφορα, η παπαγαλια με το συντακτικο ορθογραφικα κτλ ειναι για αυτους που παντα ειναι με την πλατη στο τοιχο κ δεν εχουν πως να αμυνθουν,εδω αυτοι κας κατεστρεψαν κ μας καταστρεφουν διοτι δεν εχουν ελληνικη ψυχη κ ειπες κ εσυ την παπαγαλια σου...για πες μηπως ερχετε κ η αναπτυξη τωρα; τελοσπαντων σε καταλαβαινω...

Δημοσ.

μπα κανεις λαθος..λες οτι παιζεις προ η μαλλον νομιζεις...οποτε εχει διαφορα

μα εμένα για PRO μου το πούλαγαν...ρε τους απατεώνες

Δημοσ.

αυτα ειναι ...οχι σαν το φ)φα ππυ γινεται πανηγυρι απο πλαγια διαγωνια σουτ κ γκολ

..

εχω κατι αμπαλους φιλους που επειδη χανουν στο προ ,που παντα παιζοταν με +2 ταχυτητα,δεν ημαστε καθυστερημενοι σ0ο μυαλο βλεπετε διοτι σκεφτεσαι γρηγορα κ εκτελεις... παιζουν φιφα ...εντελως συμπτωματικα δεν εχουν ακουμπησει κ μπαλα στην πραγματικοτητα...τυχαιο!!!μπααα

επισης, αφηστε τους να λενε λιγοι κ καλοι...αφηστε τους ερασιτεχνες για το arcade του φιφα.

To PES μεχρι σημερα ειναι κατω του μετριου.

Αντι να πιστευεις οτι οι φιλοι σου παιζουν φιφα γιατι δεν ..ξερουν προ ,κρατα στην ακρη του μυαλου σου οτι παιζουν fifa γιατι τα τελευταια 5-6 χρονια ειναι καλυτερο.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Μια ματια στις βαθμολογιες ισως σε πεισει για αρχη.

Δημοσ.

μπα κανεις λαθος..λες οτι παιζεις προ η μαλλον νομιζεις...οποτε εχει διαφορα, η παπαγαλια με το συντακτικο ορθογραφικα κτλ ειναι για αυτους που παντα ειναι με την πλατη στο τοιχο κ δεν εχουν πως να αμυνθουν,εδω αυτοι κας κατεστρεψαν κ μας καταστρεφουν διοτι δεν εχουν ελληνικη ψυχη κ ειπες κ εσυ την παπαγαλια σου...για πες μηπως ερχετε κ η αναπτυξη τωρα; τελοσπαντων σε καταλαβαινω...

Και εσυ ως γνησια ελληνικη ψυχη κρατας τις παραδοσεις παιζοντας προ.Μπραβο αγορι μου.

Δημοσ.

φιλε μου καθε χρονο περνω κ τα δυο το εχω ξαναγραψει.προπερδι ναι μπορω να οω οτι ψιλοευχαρηστηθηκα το φιφα πιπ πολυ, με το 13 οκως απλα ακουμπησα για να δω το φιφα κ απο εκει κ περα ασχοληθηκα με το προ,τπυς λογους τους γραφω κ αλλου σε αλλο θεμα μη γραφω τα ιδια...βαθμολογιες σε τι; τι να το κανω; εχω κ τα δυο κ ρινω δεν θα μου πει καποιος ενω εχω κ τα δυο. οι δυο συγκεκριμενοι φιλοι στο ξαναλεω ειναι που χανουν συνεχεια στο προ...αλλη ιστορια πονεμενη αστο...το προ 13 μπορει να υστερει σε ανιμασιον κ γραφικα ...σιγα την τεραστια διαφορα βεβαια για τους σπασοκλαμπανιες ειναι αυτα απο τη στιγμη που ειναι αρεστα κ η καρδια τπυ καθε παιχνιδιου ειναι το gameplay εκει για μενα λογο πληθωρας κινησεων κ πιο γρηγορο υπερεχει το προ.

Δημοσ.

Εγώ ημουν πρωταθλητής ελλάδος στο προ, έφτιαξα με 2-3 άλλα παιδιά τα wehellas patch στο ξεκινημα τους και μετα το γύρισα στο φιφα γιατι πηγε 100 χρονια μπροστά. Μάλλον κι εγώ άμπαλος είμαι...

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πω.μπορει ...αλλιως κολημενος με.το φιφα η απλα δεν θελεις να δωσεις αλλη μια ευκαιρια ακομα στο προ... διοτι.δεν.εξηγειτε αλλιως να μην καταλαβαινεις τι γραφω...αλλο οταν πειραζω κ αλλο οτα. παραδεχομαι πως προπερσι επαιζα φιφα αλλα απο το 13 ξαναπαιζω προ.διοτο.το θεωρω καλυτερο δηλαδη τι ειναι κακο αυτο;για πες μου μιας κ λογικα θα επαιξες προ 13 να το δοκιμασεις οπως ολοι οο σωστοι ...κριτες... τι δεν σου αρεσε απο το gameplay του;

100 χρονια μπροστα; ασε οκ μη μου πεις δε θελω καταλαβα...

Δημοσ.

Εδω οι δημιουργοι του PES παραδεχονταν οτι τα εκαναν σκατα τα τελευταια χρονια...

Τεσπα εγω βλεπω κατι καλο στο τελευταιο demo του pes.Μακαρι να επιστρεψει στις καλες εποχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...