Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσον αφορα τα γηπεδα

Stadiums of Portugal confirmed the launch of PES 2014. Morumbi not?
With large venues like San Siro, Old Trafford, Allianz Arena and Olympic Stadium of Rome already confirmed, and Belmiro, La Bombonera, Monumental de Nuñez and Estadio Nacional de Chile, negotiations aimed at Konami arenas in Turkey, Greece, Switzerland, Russia and Germany mainly. Türk Telekom Arena, Luzhniki Stadium in Russia, the Karaiskakis Stadium and Olympiacos BayArena in Leverkusen and St. Jakob-Park FC Basel in Switzerland are most likely already in this first DLC.
As concern for the fans tricolor, after reduction Konami 14 arenas in the official launch of the game, the Morumbi stadium not appear as an option of choice in the build used during the event held in Dubai...
Δημοσ.

έπαιξα το alpha demo του ps3... ξέρω pre beta έκδοση κτλπ κτλπ. δεν ήταν Pes αυτό το πράγμα, φίφα ήταν.... παίχτες που κάνουν 3 ώρες να στρίψουν, να φέυγουν τα κοντρόλ πέρα δώθε, και γενικά κανένας παίχτης να μπορεί να τρέξει με την μπάλα 2 μέτρα και να μπορεί να στρίψει μετά... έβαλα την ταχύτητα στο +2 για να γίνει νορμάλ....αλλα μετά είχε άλλα προβλήματα το παιχνίδι. έστριβαν φυσικά πιο γρήγορα αλλα μετά έχεις το αντίπαλο ai να τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα και να σε σακατέυει...

γιατί τόσες αλλαγές? δεν χρειαζόταν, αφήστε το το μαμημένο έτσι όπως μας αρέσει,ψιλο arcade ψιλο simulation.... μην πάτε να το κάνετε απομίμηση απο ένα Old gen ποδοσφαιράκι... θέλατε κάτι άλλο,φτιάξτε κάτι νέο, κάτι έντονο ,κάτι δυνατό. το νέο Pes είναι αποτυχημένη απομίμηση φίφα ,πρώτη φορά φέτος λέω άσχημα λόγια για το προ,δεν έχω ξαναπεί ποτέ ,μπορείτε να δείτε παλιότερα thread. ξενέρωσα, περιμένω το Official demo 11 του μηνός αλλα δεν νομίζω να έχει τραγικές αλλαγές. 

τόσο καμμένος είμαι με τα ποδοσφαιράκια,και έπαιξα μόνο 3 ματς και το παράτησα, δεν άντεχα άλλο ,θα έσπαγα το ds3... απο τα νέυρα... τραγική η κονάμι.

Δημοσ.

τόσο καμμένος είμαι με τα ποδοσφαιράκια,και έπαιξα μόνο 3 ματς και το παράτησα, δεν άντεχα άλλο ,θα έσπαγα το ds3... απο τα νέυρα... τραγική η κονάμι.

Φιλαρακι με 3 ματς δεν γινεται τιποτα. Το νεο Προ θελει υπομονη και χτισιμο οπως το πραγματικο ποδοσφαιρο . Θεωρω επισης αστοχη εντελως την συγκριση σου με το Φιφα το οποιο ειναι περισσοτερο παιχνιδι παρα εξομοιωτης ποδοσφαιρου. Επιτελους η Κοναμι προσπαθει πλεον να δημιουργησει ενα εξομοιωτη ποδοσφαιρου και φαινεται πως απο την πρωτη προσπαθεια πως πραγματικα εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Αυτο το παιχνιδι πρεπει να το δουλευουνε πολλα χρονια. 

Μια συμβουλη θα σου δωσω . Δωστου μια ακομα ευκαιρια , αλλα πως ....Δεν θα παρεις να ελεγχεις ολη την ομαδα .Βαλε τον κερσορα στο fixed (που ελεγχεις ενα μονο παιχτη )  χαλαρωσε και διαβασε το ματς που γινεται και απολαυσε το . Επισης να χρησιμοποιεις το R stick συχνα για τζαρτζαρισματα και για να κοβεις τις πασες . Πραγματικα η χρηση του R stick αλλαζει το παιχνιδι.

Και θα το πω για ολους το φετινο Προ ετσι οπως το ειδα εχει λιγη σχεση με την φιλοσοφια των παλιων Προ. Εχει καποια στοιχεια κλασικα αλλα τα περισσοτερα ειναι καινοτομιες. Επιπολαιες κρισεις με 3 ματς μονο, μονο κατω απο 15 χρόνων  αν εισαι μπορει να συγχωρεθει.

Δημοσ.

οχι ρε παιδες, το αλφα ντεμο εχει παρα πολλες ελλειψεις και αδυναμιες...θελω να πιστευω οτι η τελικη εκδοση θα εχει ολες τις βελτιωσεις που πρεπει...εχει καποια καλα νεα animation, αλλα νταξ δεν ειναι προ αυτο...

συμφωνω με skanjo

Δημοσ.

s33 μάλλον δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς...δεν είμαι το τυχαίο φιλαράκι σου που τρώει τα 4-5 γκόλ,δεν χρειάζομαι παραπάνω απο 3 ματς για να δω κάποια πράγματα.τέσπα περιμένω το full demo γιατί και πέρυσι είχα ξενερώσει λίγο ,αλλα το βλέπω χλωμό με τις βάσεις που έχει φέτος να πάει στην κατέυθυνση που θέλω εγώ προσωπικά.

Δημοσ.

Για μενα παλι ειναι ισως το μαναδικο pes αυτης της γενιας που δειχνει να εχει ποιοτητα.

Το μοναδικο ισως που μπορει να μπει διπλα σε αυτα που εβγαιναν μεχρι το 2006.

Θα περιμενω βεβαια την τελικη εκδοση.

Δημοσ.

Ρε παιδες ελεως με αυτο "alpha" demo και εγω δεν ξερω πως το λενε, μας τρελανατε.Τοχουμε πει ποσες φορες περιμενετε το επισημο demo που θα βγει σε 4 μερες και μην κραζετε το παιχνιδι πριν απο αυτο, και καλυτερα περιμεντε και το παιχνιδι στις 19 να δουμε τι λεει, αν παλι εχουνε κανει μαλακιες (που στανταρ ολο και καποιες θαχουν κανει) μετα ριξτε κραξιμο.

Δημοσ.

το εγκατέστησα κι εγω το demo alpha .

μπορώ να πω οτι είδα μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο.

Το μόνο κακό είναι οτι είναι παρα παρα πολύ δύσκολο να βάλεις γκόλ.

προσωπικά έπαιξα 5 αγώνες και δεν έβαλα ούτε ένα γκολ!.

Θα δείξει ,θα δούμε οταν βγεί το κανονικό ντεμο η ακόμα καλύτερα κ το κανονικό παιχνίδι.

Τα γραφικά-gameplay-animations φοβερα προς το καλύτερο ,βεβαια δεν έχουν τελειοποιηθει ακόμα ,θέλουν δρόμο ακόμα,αυτό ίσως βέβαια επειδή το έπαιξα σε ps3 .

Σε υπολογιστη φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερα.

αυτά.

Αντε να δούμε και το fifa 14 σε ps4 ή xbox 1 που θα βγεί σε κανένα 6μηνο

επίσης ,ξέχασα...οι παίχτες δεν κινούνται σαν ρομπότ,επιτέλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...