Bourdoulas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αυτό που έδιωξε με το πόδι...ένα έχω να πω. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Και παλι παραμενει αντικειμενικα πολυ πισω απο το fifa,αλλα κανει βηματα τα τελευταια χρονια. Μπορω να πω οτι το ντεμο μου αρεσε σε αρκετους τομεις.
polakis21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορεις να μου πεις σε τι φταιει η ΚΟΝΑΜΙ στο θεμα των licenses? Πιστευεις οτι ειναι κολοσσος σαν την βρωμεροτατη ΕΑ ωστε να σκορπα εδω και εκει λεφτα ωστε να αποκλεισει των ανταγωνισμο? Μ'αρεσει που μερικοι στο θεμα PES/Fifa φωναζετε καθε χρονο οτι ο ανταγωνισμος κανει καλο. Ναι ειδαμε ποσο επιθυμει τον θεμιτο ανταγωνισμο η ΕΑ. Η ξεφτιλισμενη ΕΑ λοιπον καταφερε και πηρε και τα σταδια διοτι τα εσκασε χοντρα. Anti-trust, trust και τα συναφη εχουν παει περιπατο. Κοβει και ραβει παντου η παναθλια αυτη εταιρια. Ας μεινουν λοιπον οι κονσολες με το μετριοτατο Fifa να χαιρονται τα licenses και το νεο σπιτι του PES ειναι πλεον το PC. Εκει δεν θα λειψουν ουτε τα σταδια, ουτε οι ομαδες, ουτε τα πρωταθληματα. Εγω παντως φετος μετα απο χρονια θα στηριξω την ΚΟΝΑΜΙ με αγορα του παιχνιδιου. Το ντεμο φυσικα δεν ειναι η build που εχω παιξει αλλα ακομα και ετσι μπορει να δει κανεις τις μεγαλες βελτιωσεις που εχουν γινει σε ολα τα επιπεδα. Ναι ειναι unresponsive, εχει αρκετα θεματακια, τα οποια ομως δεν υπαρχουν στην build της Gamescom. Το βασικο ειναι οτι η ΑΙ ειναι εξαιρετικη και μπορει να το δει καποιος και σε αυτο το πολυ πρωιμο ντεμο. Στην build που εχω παιξει εναντιον της Μπαγερν, με ειχε κανει κουδουνια κρατωντας κατοχη 70-30%. Δεν μπορουσα να τους παρω με τιποτα την μπαλα και μαλιστα την γυρνουσαν ευφυεστατα στο κεντρο. Οσο για τους τερματοφυλακες, εδω κοιταξτε: Δειτε το και ξαναδειτε το. Ειναι απλα εκπληκτικο ΑΙ coding. LOL κι εγω πηρα μπαγιερν και η σαντος αντιπαλος μου και με ειχε αυτη 70-30 κατοχη και δεν μπορουσα να παρω μπαλα με τιποτα και εκαναν πασουλες στο κεντρο!!! Μιλαμε για ρεαλισμο. Ειπαμε οκ βελτιωθηκε το προ αλλα δυστυχως ακομα ειναι πισω... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από polakis21
anamenos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πολύ καλή αυτή η προσθήκη , αλλά το animation παραμένει τραγικό εν σχέση με το FIFA, εμένα η κίνηση δεν μου φαίνεται και τόσο φυσική. Πάντως τους παραδέχομαι στο θέμα του ΑΙ, έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο εν σχέση με την ΕΑ.
kjtzemis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλα ρε την παλαιβουν καθολου εκει στην ΚΟΝΑΜΙ?Ειπαμε και εμεις θα δουμε καλο παιχνιδι φετος και οσο πανε γαμανε τα παντα, ειναι δυνατον να μην εχουν βροχη (καλα και φετος η βροχη που ειχε το 13 δεν ηταν ακριβως βροχη μιας και φενοτανε ελαχιστα), ηλπιζα πως στο 14 θα το φτιαξουν και θα εχουμε ρεαλιστικο αγωνα με ωραια βροχουλα (καλα και του φιφα η βροχη μην πω γιατι ηταν). Πανε και αφαιρουνε ολα τα ισπανικα γηπεδα?ειμαστε καλα ρε?και καλα ολα τα υπολλοιπα ισπανικα γηπεδα αλλα γινετε επι εποχη 2014 να βγαζουν ποδοσφαιρακι να θελουν αν το λενε ρεαλιστικο και χιλιες δυο μαλακιες και να μην εχουν 2 απο τα καλυτερα/μεγαλυτερα/σημαντικοτερα γηπεδα στον χορο του ποδοσφαιρου το Camp nou και το Stantiago Bernabeu? Που πανε ρε τα ζωα να πουμε?Το διαβασα μολις τωρα και μου αναιβηκε το αιμα στο κεφαλι, πηγαν μουβαλαν το ασιατικο πρωταθλημα (νομιζω αυτο ειναι αν κανω λαθος συγχωρεστε με) και μου κρατανε τετοια πραγματα εκτος τιτλου? Φολα κακια στους Ιαπωνες και σε οσους ειχαν αυτες τις ιδεες.Τι παει να πει "το PES 2014 δημιουργήθηκε από την αρχή, κάνοντας δύσκολη την προσθήκη physics για τα κατάλληλα animation και συμπεριφορά της μπάλας", και τι με νοιαζει εμενα αυτο βρε βλακα σχισοματη? Καθε χρονο να πουμε ολο και καποια μαλακια θα κανουν.Ας μην θυμηθω το γεγονος οτι υπαρχει περιπτωση (και μαλλον θα γινει) να μην εχουν τον Παναθηναϊκο μεσα.
f1vettel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλα ρε την παλαιβουν καθολου εκει στην ΚΟΝΑΜΙ?Ειπαμε και εμεις θα δουμε καλο παιχνιδι φετος και οσο πανε γαμανε τα παντα, ειναι δυνατον να μην εχουν βροχη (καλα και φετος η βροχη που ειχε το 13 δεν ηταν ακριβως βροχη μιας και φενοτανε ελαχιστα), ηλπιζα πως στο 14 θα το φτιαξουν και θα εχουμε ρεαλιστικο αγωνα με ωραια βροχουλα (καλα και του φιφα η βροχη μην πω γιατι ηταν). Πανε και αφαιρουνε ολα τα ισπανικα γηπεδα?ειμαστε καλα ρε?και καλα ολα τα υπολλοιπα ισπανικα γηπεδα αλλα γινετε επι εποχη 2014 να βγαζουν ποδοσφαιρακι να θελουν αν το λενε ρεαλιστικο και χιλιες δυο μαλακιες και να μην εχουν 2 απο τα καλυτερα/μεγαλυτερα/σημαντικοτερα γηπεδα στον χορο του ποδοσφαιρου το Camp nou και το Stantiago Bernabeu? Που πανε ρε τα ζωα να πουμε?Το διαβασα μολις τωρα και μου αναιβηκε το αιμα στο κεφαλι, πηγαν μουβαλαν το ασιατικο πρωταθλημα (νομιζω αυτο ειναι αν κανω λαθος συγχωρεστε με) και μου κρατανε τετοια πραγματα εκτος τιτλου? Φολα κακια στους Ιαπωνες και σε οσους ειχαν αυτες τις ιδεες.Τι παει να πει "το PES 2014 δημιουργήθηκε από την αρχή, κάνοντας δύσκολη την προσθήκη physics για τα κατάλληλα animation και συμπεριφορά της μπάλας", και τι με νοιαζει εμενα αυτο βρε βλακα σχισοματη? Καθε χρονο να πουμε ολο και καποια μαλακια θα κανουν.Ας μην θυμηθω το γεγονος οτι υπαρχει περιπτωση (και μαλλον θα γινει) να μην εχουν τον Παναθηναϊκο μεσα. Δεν τα εβγαλαν μονοι τους τα γηπεδα,τα πηρε η ΕΑ ολα αποκλειστικα με υπουλο τροπο
kjtzemis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν τα εβγαλαν μονοι τους τα γηπεδα,τα πηρε η ΕΑ ολα αποκλειστικα με υπουλο τροπο Πως τα πηρε φετος η ΕΑ αποκλειστηκα και καθε χρονια υπηρχαν και στα δυο ποδοσφαιρακια.
anamenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πως τα πηρε φετος η ΕΑ αποκλειστηκα και καθε χρονια υπηρχαν και στα δυο ποδοσφαιρακια. επειδή πολύ απλά η KONAMI δεν έχει κάνει καθόλου σωστή διαχείριση κινδύνων.
skanjos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 επειδή πολύ απλά η KONAMI δεν έχει κάνει καθόλου σωστή διαχείριση κινδύνων. η επειδή απλά η ea έχει 100 φορές τα χρήματα της κονάμι...
anamenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 δεν διαφωνώ καθόλου, αλλα μην ξεχνάς ότι πέρσι η KONAMI, είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα camp nou , δλδ τι άλλαξε φέτος και δεν θα έχουν κανένα γήπεδο της primera??? και κάτι άλλο, τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια η EA σαν σύνολο αν δεν κάνω λάθος έχει καταγράψει περισσότερες ζημιές παρά κερδοφορία, δεν ξέρω βέβαια αν η ΕΑ sports θεωρείται ξεχωριστή ως οντότητα και έχει καλύτερο cash flow από την μητέρα.
skanjos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 δεν διαφωνώ καθόλου, αλλα μην ξεχνάς ότι πέρσι η KONAMI, είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα camp nou , δλδ τι άλλαξε φέτος και δεν θα έχουν κανένα γήπεδο της primera??? και κάτι άλλο, τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια η EA σαν σύνολο αν δεν κάνω λάθος έχει καταγράψει περισσότερες ζημιές παρά κερδοφορία, δεν ξέρω βέβαια αν η ΕΑ sports θεωρείται ξεχωριστή ως οντότητα και έχει καλύτερο cash flow από την μητέρα. να σου υπενθυμίσω οτι η ea έπιασε την Barcelona και την έκανε αποκλειστικό χορηγό του fifa 14 για όλη την ομάδα, λογικά πήρε και το camp nou απο εκεί. η Εα είναι κολλοσός καμία σχέση με την κονάμι, στο τομέα licences κόβει και ράβει, ποτέ δεν ήταν δυνατό σημείο του pes τα Licences κάποτε ούτε τα ονόματα δεν είχε σωστά για όλους τους παίχτες.... btw για όσους δεν το έχουν καταλάβει τι άλλαξε με πέρυσι είναι οτι φέτος μπαίνουμε πάλι σε new gen πόλεμο, ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να κυριαρχήσει και να πάρει καλά λόγια απο τα media. 1
tool1983 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 κάποτε ούτε τα ονόματα δεν είχε σωστά για όλους τους παίχτες.... Ουτε το 2013 δεν εχει σωστα ονοματα σε καποιες εθνικες ομαδες. Αν και ειχα πει οτι το 2013 δεν θα το παρω,το πηρα τελικα πριν ενα μηνα στα 15ευρω,επειδη ειχε χαμηλη τιμη. Εγω παντως πιστευω οτι το 14(δεν επαιξα το demo),δεν θα εχει μεγαλες διαφορες απ το 13.Το 15 πιστευω οτι θα κανει η ΚΟΝΑΜΙ το μεγαλο βημα. Και επιτελους ας κανει κατι με τους μαμημενους cheaters.
kjtzemis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε το 2013 δεν εχει σωστα ονοματα σε καποιες εθνικες ομαδες. Αν και ειχα πει οτι το 2013 δεν θα το παρω,το πηρα τελικα πριν ενα μηνα στα 15ευρω,επειδη ειχε χαμηλη τιμη. Εγω παντως πιστευω οτι το 14(δεν επαιξα το demo),δεν θα εχει μεγαλες διαφορες απ το 13.Το 15 πιστευω οτι θα κανει η ΚΟΝΑΜΙ το μεγαλο βημα. Και επιτελους ας κανει κατι με τους μαμημενους cheaters. Δεν εχει βγει ακομη το demo, βγαινει στις 11 Σεπτεμβρη στις κονσολες. Οσο για το 2015 καλα ας κανει τις ιδιες μαλακιες με αυτες που παει να κανει φετος και θα δουμε οι περισσοτεροι (λεω οι περισσοτεροι γτ υπαρχουν και οι κολλημενοι) τι θα παρει και το 15. Οσο για τα γηπεδα εχει καταντησει αηδια να βλεπω στα τελευταια pes στην επιλογη γηπεδων δυο φορες το ιδιο γηπεδο απλα με αλλη ονομασια (meazza,san siro) για τον θεο δλδ τα ζωα.
xavier Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 για τα γηπεδα δεν με ενδιαφερει, το οτι χασαν τη πριμερα, απλα σημαινει οτι φετος θα βαλω custom option file απο νωρις
f1vettel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πριμερα θα υπαρχει κανονικα με ολες τις ομαδες σωστες,τα γηπεδα δεν θα υπαρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα