Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ κοιμησου τον υπνο του δικαιου. Εγω επαιξα το ντεμο και το βρηκα αθλιο οπως και πολυς λαος που κραζει κοναμι αυτη τη στιγμη για την προχειροτητα. Αυτο που ειδα απεχει ετη φωτος απο τα βιντεο του fifa14 next gen...Τωρα το ποιος ειναι κολλημενος το ξερουμε...

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O polakis δεν συμμετειχε ποτε σε δημιουργια πατς της wehellas,αλλα ηταν top player στο community με αρκετες διακρισεις και τιτλους.Αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι πλεον ειναι πιστο fanboy του fifa που χρησιμοποιει την καραμελα του οτι επαιζε προ παλια(οπως αρκετα fifa fanboy αλλωστε).Αυτο φαινεται απο το πως κραζει το προ πχ το manual του pes ειναι χαλια γιατι εχει βελακια απο κατω ενω μπορει να τα αφαιρεσει πανευκολα ο οποιοσδηποτε.

Επισης το demo ειναι ΠΑΛΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ που η σονυ εκανε γκαφα και τον ανεβασε.

Το κανονικο PES 2014 demo θα το παιξουμε στις 11 σεπτεμβριου

Δημοσ.

O polakis δεν συμμετειχε ποτε σε δημιουργια πατς της wehellas,αλλα ηταν top player στο community με αρκετες διακρισεις και τιτλους.Αυτο ομως δεν αλλαζει το οτι πλεον ειναι πιστο fanboy του fifa που χρησιμοποιει την καραμελα του οτι επαιζε προ παλια(οπως αρκετα fifa fanboy αλλωστε).Αυτο φαινεται απο το πως κραζει το προ πχ το manual του pes ειναι χαλια γιατι εχει βελακια απο κατω ενω μπορει να τα αφαιρεσει πανευκολα ο οποιοσδηποτε.

Επειδη προφανώς δεν γνωριζεις εγω,o polakis και o didimmas φτιαξαμε την ομαδα wehellas  και τα πρώτα patch σε ps2 με 4 ομάδες στην αρχή και μετά με 8. Στη συνέχεια το παλικαρι από την Χιο εάν θυμάμαι καλά  μας ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα και στη συνέχεια ανέλαβε εξολοκλήρου τις βελτιώσεις ,διότι λόγω ελλέιψεως χρόνου δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.

Δημοσ.

Επειδη προφανώς δεν γνωριζεις εγω,o polakis και o didimmas φτιαξαμε την ομαδα wehellas  και τα πρώτα patch σε ps2 με 4 ομάδες στην αρχή και μετά με 8. Στη συνέχεια το παλικαρι από την Χιο εάν θυμάμαι καλά  μας ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα και στη συνέχεια ανέλαβε εξολοκλήρου τις βελτιώσεις ,διότι λόγω ελλέιψεως χρόνου δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.

Oκ δεν τα γνωριζα αυτα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φιλε με καλυψε ο panos απο πανω. Και θα το ξαναπω. Δεν ειμαι φιφα fanboy. Απλα υποστηριζω το καθε φορα καλυτερο ποδοσφαιρακι. Δεν φταιω εγω που το προ σερνεται 6-7 χρονια. Εγω το εχω πει, πρωτος θα πανηγυρισω οταν το προ γινει καλο. Ε αυτο που επαιξα στο πρωιμο εστω ντεμο με απογοητευσε. Και δεν πιστευω οτι η τελικη εκδοση θα διαφερει τοσο πολυ. Ειναι πολυ φτωχο σε σχεση με φιφα (παντα για slow/manual μιλαω και με κατεβασμενους sliders, οχι το μουφοassisted) ακομα και απο το 13 κατα την γνωμη μου. Ποσο μαλλον απο το 14 και πολυ περισσοτερο απο το next gen που ακολουθει...

Υ.Γ Το προ θα το ξαναπαιξω οταν αποκτησει την ποικοιλια animation του φιφα και οταν οι manual πασες γινουν χωρις πατημα σκανδαλης, οπως ειναι τα σουτ του προ πλεον...

Δημοσ.

Φιλε με καλυψε ο panos απο πανω. Και θα το ξαναπω. Δεν ειμαι φιφα fanboy. Απλα υποστηριζω το καθε φορα καλυτερο ποδοσφαιρακι. Δεν φταιω εγω που το προ σερνεται 6-7 χρονια. Εγω το εχω πει, πρωτος θα πανηγυρισω οταν το προ γινει καλο. Ε αυτο που επαιξα στο πρωιμο εστω ντεμο με απογοητευσε. Και δεν πιστευω οτι η τελικη εκδοση θα διαφερει τοσο πολυ. Ειναι πολυ φτωχο σε σχεση με φιφα (παντα για slow/manual μιλαω και με κατεβασμενους sliders, οχι το μουφοassisted) ακομα και απο το 13 κατα την γνωμη μου. Ποσο μαλλον απο το 14 και πολυ περισσοτερο απο το next gen που ακολουθει...

Υ.Γ Το προ θα το ξαναπαιξω οταν αποκτησει την ποικοιλια animation του φιφα και οταν οι manual πασες γινουν χωρις πατημα σκανδαλης, οπως ειναι τα σουτ του προ πλεον...

Παλι τα ιδια.

Manual πασες χωρις σκανδαλη εχεις στο προ απλα βαζοντας την βοηθεια πασας στο 0.

Κατι τετοια λιγο να ψαξεις τα βρισκεις,κατι που προφανως δεν εκανες

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-29-pes-2014-loses-spanish-stadiums-and-stadium-editor-after-extremely-aggressive-ea-licensing

Βασικά η ΕA έχει πάρει πάρα πολλά licenses φέτος και η ΚΟΝΑΜΙ έμεινε με πολύ λίγα γήπεδα γιατί το έμαθαν τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβαν ούτε καν να φτιάξουν δικά τους. Μόνο 20 γήπεδα δλδ το PES φέτος.

Αν δεν κάνω λάθος κάθε μεγάλη επιχείρηση οφείλει να προβλέπει αυτά τα θέματα και να κάνει σωστό risk management. Σίγουρα μετά από το χθεσινό "λάθος" demo και μετά τα σημερινά είναι φανερό ότι η KONAMI θέλει νέα πρόσωπα επειγόντως στην ηγεσία της.

Δημοσ.

Παλι τα ιδια.

Manual πασες χωρις σκανδαλη εχεις στο προ απλα βαζοντας την βοηθεια πασας στο 0.

Κατι τετοια λιγο να ψαξεις τα βρισκεις,κατι που προφανως δεν εκανες

Προφανως μαλλον δεν ξερεις απο προ καλα ή εισαι σε συγχυση. Καμια μπαρα στην πασα ή στο 0 δεν σου δινει καθερο manual. Μονο το LT/L2+Πασα σου δινει καθαρο manual και η μπαλα παει ακριβως οπου σημαδεψεις. Κανε πειραμα. Βαλε την μπαλα στην 0 μπαρα πασας και κανε πασα προς τα πανω να παει πλαγιο. Οχι με φουλ δυναμη, κανονικη. Η μπαλα θα παει σε κοντινο συμπαικτη, αντε λιγο πιο διπλα. Αν το κανεις με αριστερη σκανδαλη και πασα προς τα πανω, η μπαλα θα παει στεγνα προς τα πανω ξεμπαρκη πλαγιο. Μαλιστα θα εμφανιστει το βελακι οταν πατας την αριστερη σκανδαλη για το καθαρο manual που λεμε. Πριν σχολιασουμε, δοκιμαζουμε ή διαβάζουμε...

Δημοσ.

Μιλάμε για βασικά πράγματα που είχε το PES εδώ και δεκαετίες. Ξεφτύλα...

Μπορεις να μου πεις σε τι φταιει η ΚΟΝΑΜΙ στο θεμα των licenses? Πιστευεις οτι ειναι κολοσσος σαν την βρωμεροτατη ΕΑ ωστε να σκορπα εδω και εκει λεφτα ωστε να αποκλεισει των ανταγωνισμο? Μ'αρεσει που μερικοι στο θεμα PES/Fifa φωναζετε καθε χρονο οτι ο ανταγωνισμος κανει καλο. Ναι ειδαμε ποσο επιθυμει τον θεμιτο ανταγωνισμο η ΕΑ. Η ξεφτιλισμενη ΕΑ λοιπον καταφερε και πηρε και τα σταδια διοτι τα εσκασε χοντρα. Anti-trust, trust και τα συναφη εχουν παει περιπατο. Κοβει και ραβει παντου η παναθλια αυτη εταιρια.

Ας μεινουν λοιπον οι κονσολες με το μετριοτατο Fifa να χαιρονται τα licenses και το νεο σπιτι του PES ειναι πλεον το PC. Εκει δεν θα λειψουν ουτε τα σταδια, ουτε οι ομαδες, ουτε τα πρωταθληματα. Εγω παντως φετος μετα απο χρονια θα στηριξω την ΚΟΝΑΜΙ με αγορα του παιχνιδιου.

Το ντεμο φυσικα δεν ειναι η build που εχω παιξει αλλα ακομα και ετσι μπορει να δει κανεις τις μεγαλες βελτιωσεις που εχουν γινει σε ολα τα επιπεδα. Ναι ειναι unresponsive, εχει αρκετα θεματακια, τα οποια ομως δεν υπαρχουν στην build της Gamescom. Το βασικο ειναι οτι η ΑΙ ειναι εξαιρετικη και μπορει να το δει καποιος και σε αυτο το πολυ πρωιμο ντεμο. Στην build που εχω παιξει εναντιον της Μπαγερν, με ειχε κανει κουδουνια κρατωντας κατοχη 70-30%. Δεν μπορουσα να τους παρω με τιποτα την μπαλα και μαλιστα την γυρνουσαν ευφυεστατα στο κεντρο.

Οσο για τους τερματοφυλακες, εδω κοιταξτε:

Δειτε το και ξαναδειτε το. Ειναι απλα εκπληκτικο ΑΙ coding.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...