Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχμ 

Console Gaming

Like many current Samsung HDTVs, the Samsung PS64F8500 has a “Game Mode” that’s best avoided because, while it cuts input lag, it doesn’t do so to a sufficient extent to give a really satisfying gaming experience.

Fortunately, selecting “PC” as the input label for the HDMI input to which your games console (or PC) is connected cuts input lag down to a satisfying level – the semi-hidden PC mode is a better game mode than the “Game Mode” is. Our Leo Bodnar lag tester reported the 64F8500′s fastest mode as lagging by 64ms, which is a decent, but not class-leading level. Our old CRT+camera measurement method resulted in a reading of 38ms, while we’re running both measurement methods.

Subjectively, we were mostly satisfied with the performance, although very fast, frenzied games revealed a little extra sluggishness compared to Panasonic plasma TVs (which are the PS64F8500′s nearest competition when it comes to fast, high quality displays).

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε ασε τι λενε αυτοι. Εχω γυρισει σε pc mode με μετονομασια που μειωνει το lag και παιζω ολα τα παιχνιδια μια χαρα (fifa, top spin 4 κλπ). Αυτα αλλού σε κανεναν άσχετο. Το παιχνίδι έχει απαράδεκτη ανταποκριση. Μολις το δοκιμασα και σε Panasonic παλια crt τηλεοραση...Τα ιδια χαλια...

Παντως γουσταρω την καψα των κολλημενων προ fanboys που ψαχνουν μεχρι και τις ιδιοτητες των διαφορων τηλεορασεων για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...LOL

Δημοσ.

οφτοπικ: θα σε παρακαλούσα τα περί fanboy τουλάχιστον σε εμένα, να τα αφήσεις στην άκρη. Aν δεν μπορείς να στηρίξεις αλλιώς την άποψη σου απλώς μην απαντάς. Τα περί σχετικού, το ότι έχεις 10-20 100 ποστς στο avclub δεν σε κάνουν σχετικό, οπότε άστο flame πάλι  

οντοπικ: το παιχνίδι φαίνεται αρκετά διαφορετικό από το περσινό και δίνει τουλάχιστον στην αρχή μια περίεργη αίσθηση, οι παίκτες φαίνονται και κινούνται διαφορετικά αλλά αν το συνηθίσεις μοιάζει αρκετά βελτιωμένο. Θα επανέλθω μετά από μερικά ματσάκια :)

ΥΓ: το ντέμο απ ότι φαίνεται μπήκε κατά λάθος και το αφαίρεσαν

http://www.videogamer.com/ps3/pes_2014/news/pes_2014_demo_released_early_on_ps3.html

Δημοσ.

polakis δειτε την αξιοπιστια του ps3forums wehellas avclub insomnia καθε χρονο η ζωη του να μπαινει και να κραζει το pes το θεωρει αθλιο αλλα κατευθεια ετρεξε να το κατεβασει στο psn να το παιξει  να βγαλει συμπερασματα αλλα και να ποσταρει σε 4-5 forums όλα αυτά σε 30 λεπτα φοβερος

Δημοσ.

Εννοειται δεν προκειται να παρω στα σοβαρα την αποψη φανατικων οπως ο polakis.Τι μας λεει με λιγα λογια:τα ΠΑΝΤΑ στο προ ειναι αθλια.Ολα ομως,,,Ε τι να σχολιασω.

Περμενουμε να δουμε τωρα 11/09

Δημοσ.

Εγινε παιδια οτι πειτε. Πως φαινεται οτι δεν ξερετε ποιος ειμαι και τι παρελθον εχω στο προ. Συνεχιστε να προσφερετε αφθονο γελιο και flaming...

Α και periklitos ξεχασα να σου πω οτι ειμαι ο βασικος δημιουργος του wehellas και ολων των αρχικων wehellas patches που εσυ τωρα απολαμβανεις απλοχερα στο pcακι σου κλπ...Για να δεις ποσο fifa fanboy ειμαι. Keep walking μαγκες...

Δημοσ.

Εγινε παιδια οτι πειτε. Πως φαινεται οτι δεν ξερετε ποιος ειμαι και τι παρελθον εχω στο προ. Συνεχιστε να προσφερετε αφθονο γελιο και flaming...

Α και periklitos ξεχασα να σου πω οτι ειμαι ο βασικος δημιουργος του wehellas και ολων των αρχικων wehellas patches που εσυ τωρα απολαμβανεις απλοχερα στο pcακι σου κλπ...Για να δεις ποσο fifa fanboy ειμαι. Keep walking μαγκες...

ρε πολακη εσυ εισαι αυτος που εισαι, εμεις ολοι που μας αρεσει το προ, τι ειμαστε?ασχετοι?

εγω π.χ. παιζω 25 χρονια video games, και απο τοτε παιζω ποδοσφαιρακια, μπορω να στα αποαριθμησω ενα προς ενα, απο το tehkan στα arcade το 86. το matchday 2 στον amstrad 6128 το 87, το emlyn hughes,(μπορω να πω πολλα ακομα ενδιαμεσα) μεχρι την εποχη του fifa 94 στο mega drive και των προ στη συνεχεια....τα εχω παιξει ολα...

το φιφα που το αποθεωνουν καθε χρονο τα review, καθε χρονο το δοκιμαζω, αλλα ποτε δεν μου εκανε τετοια εντυπωση ωστε να παρατησω το προ....ο τροπος με τον οποιο μπαινουν τα γκολ στο φιφα δεν μου αρεσει καθολου, ειναι εντελος μονοτονος...στο προ ουσιαστικα κανεις οτι θελεις και μπορεις να προσαρμοσεις ολα τα στυλ ωστε να εχεις ικανοποιητικα αποτελεσματα...

προφανως ειναι θεμα γουστου...εμενα μου αρεσει το γρηγορο παιχνιδι...να φανταστεις το προ το παιζουμε στο +2

Δημοσ.

xavier ιερόσυλε δεν παίζεις σε manual/slow δεν ξέρεις μπάλα!! χαχα εγώ πάντα στο 0 παίζω στην ταχύτητα που έχει νορμάλ το παιχνίδι και την γνωρίζουν οι περσσότεροι ,το +2 είναι πιο fun ,αλλα δίνεις και σε άμπαλο την ευκαιρία να σε περάσει ενδιάμεσα τον παίχτη με τον μέσσι /ρονάλντο μόνο με την ταχύτητα χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις.

Δημοσ.

εγω στο φετινο προ εχω καταληξει να παιρνω γιουβεντους, που πιστευω ειναι καλυτερα στημενη αμυντικα και  παιζω πολυ τεχνητο οφσαιντ για να αποφευγω τις προωθημενες...

μου αρεσει οτι στο +2 μπαινει πολυ και ο παραγοντας τυχη, σε κραταει σε εγρηγορση...

Δημοσ.

να κοιταξουν να βγαλουν το κανονικο ντεμο νωριτερα γιατι ολοι θα παιζουν αυτο που βγηκε σημερα για τις επομενες 2 εβδομαδες

Δημοσ.

Pro Evolution Soccer @officialpes 9m

Sorry for the confusion today. The #PES2014 demo that was released on the PSN was the wrong one and not representative of the final game.

δεν δείχνει ιδιαίτερη σοβαρότητα αυτό το πράγμα που συμβαίνει κάποιες φορές με την KONAMI.

ρε πολακη εσυ εισαι αυτος που εισαι, εμεις ολοι που μας αρεσει το προ, τι ειμαστε?ασχετοι?

εγω π.χ. παιζω 25 χρονια video games, και απο τοτε παιζω ποδοσφαιρακια, μπορω να στα αποαριθμησω ενα προς ενα, απο το tehkan στα arcade το 86. το matchday 2 στον amstrad 6128 το 87, το emlyn hughes,(μπορω να πω πολλα ακομα ενδιαμεσα) μεχρι την εποχη του fifa 94 στο mega drive και των προ στη συνεχεια....τα εχω παιξει ολα...

το φιφα που το αποθεωνουν καθε χρονο τα review, καθε χρονο το δοκιμαζω, αλλα ποτε δεν μου εκανε τετοια εντυπωση ωστε να παρατησω το προ....ο τροπος με τον οποιο μπαινουν τα γκολ στο φιφα δεν μου αρεσει καθολου, ειναι εντελος μονοτονος...στο προ ουσιαστικα κανεις οτι θελεις και μπορεις να προσαρμοσεις ολα τα στυλ ωστε να εχεις ικανοποιητικα αποτελεσματα...

προφανως ειναι θεμα γουστου...εμενα μου αρεσει το γρηγορο παιχνιδι...να φανταστεις το προ το παιζουμε στο +2

το έθεσες πολύ σωστά, όλα είναι θέμα γούστου , από εκεί και έπειτα ο καθένας παίζει ότι του αρέσει, εμένα προσωπικά μου αρέσει ότι το FIFA, μου βγάζει πολύ περισσότερο ρεαλισμό σαν παιχνίδι, σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει ο ρυθμός ή ο τρόπος που μπαίνουν τα goal στο PES πχ.

Δημοσ.

Δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι ασχετος. Απλα δεν μπορει καποιος να βγαινει και να λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο απο το φιφα14 ετσι απλα χωρις επιχειρηματα επειδη ειναι κολλημενος. Η διαφορα ειναι εμφανης σε ολους τους τομεις. Καλα για fifa14 σε next gen δεν θα συχηταμε καν με παιχνιδι στα 1080p και 60fps...

Δημοσ.

Δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι ασχετος. Απλα δεν μπορει καποιος να βγαινει και να λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο απο το φιφα14 ετσι απλα χωρις επιχειρηματα επειδη ειναι κολλημενος. Η διαφορα ειναι εμφανης σε ολους τους τομεις. Καλα για fifa14 σε next gen δεν θα συχηταμε καν με παιχνιδι στα 1080p και 60fps...

το καταλαβαίνεις οτι αυτό ακριβώς κάνεις σωστά? τι έχεις παίξει demo απο pes14 new version που δεν είναι finished και είδες βιντεο απο next gen fifa 14 και χωρίς να τα έχεις δοκιμάσει σε πληρη μορφή και χωρίς επιχειρήματα επειδή είσαι κολλημένος "πλέον" φιφάκιας κράζεις το pes 14 και εξυμνείς το φίφα... 

με λίγα λόγια κάνεις αυτό που γράφεις.... το αστείο είναι οτι δεν το καταλαβαίνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...