Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε polaki ποιο ειναι το θεμα σου επειδη δηλαδη εσενα σου αρεσει το fifa πρεπει να ισχυει το ιδιο και για τους αλλους γουστα ειναι αυτα πως να γινει δηλαδη

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φιλε polaki ποιο ειναι το θεμα σου επειδη δηλαδη εσενα σου αρεσει το fifa πρεπει να ισχυει το ιδιο και για τους αλλους γουστα ειναι αυτα πως να γινει δηλαδη

Κανενα προβλημα, απλα αυτος που λεει οτι το προ ειναι καλυτερο σημερα του φιφα, ανηκει στο 10% του παγκοσμιου κοινου πλεον. Το υπολοιπο 90% επιλεγει πλεον φιφα. Αν κατι σου λεει αυτό. Δεν τα λεω εγώ...

Δημοσ.

Μαγκια του να ειναι στο 10 % πρεπει δηλαδη να συμφωνει με την πλειοψηφεια και να προτιμαει το φιφα επειδη το λενε οι αλλοι

Δημοσ.

Προσωπική άποψη είναι ότι τα τελευταία χρόνια περιμένουμε ΤΟ PRO που θα ναι το καλύτερο και μπλα μπλα αλλά το φετινό ήταν από πολλές απόψεις από τα χειρότερα γιαυτο και με τις ενημερώσεις προσπάθησαν να το μαζέψουν κάπως.Μην νομίζετε και γω proακιας είμαι και μάλιστα φανατικός από το 3 ξεκίνησα να παίζω τότε με τον Κολίνα αλλά φέτος η επιλογή μου ήταν το φιφα!

Δημοσ.

Μαγκια του να ειναι στο 10 % πρεπει δηλαδη να συμφωνει με την πλειοψηφεια και να προτιμαει το φιφα επειδη το λενε οι αλλοι

Οχι δεν ειπα να συμφωνει. Απλα οταν το 90% προτιμαει το φιφα, αυτο κατι σημαινει για την ποιοτητα του παιχνιδιου. Δεν μπορει ολοι να ειναι ασχετοι...

Δημοσ.

και το 90% πρωτειμάει cod για fps, λέει αυτό τπτ για την ποιότητα του παιχνιδιού σε σχέση με τα άλλα fps? 

τέσπα ,εδώ δεν είναι versus thread αν θέλετε να μιλάτε για το fifa ,παραδίπλα Plz, 

Δημοσ.

Eγω παιδια,όπως εχω γραψει στο παρελθον μου αρεσε πολύ το pes.Μπορει όπως εγραψαν αλλοι το 90% να θελει το fifa,εγω όμως ανηκω στο 10%.

Είναι το μονο παιχνιδι που που παιζω με άλλους κ ο μονος  λογος που πληρωνω Gold συνδρομη στο Live.

Το φετινο είναι όμως ένα κακο παιχνιδι με πολλα bugs στο online.Αρκετα ματς να φανταστείτε μου εχουν ληξει στο 70 λεπτο,μολις μπει γκολ κ γινει σεντρα,το ματς ληγει.Ένα άλλο είναι που η μπαλα περναει μεσα από το σωμα του παιχτη,εβλεπα το ριπλέι κ δεν το πιστευα.

Στα τουρνουά κολλαει συνεχεια το συστημα,όταν περασεις στους 8 ή στους 4 κτλ., μου εχει τυχει να περιμενω 40 λεπτα στην αναμονη κ στο τελος να βγαινω διχως να παιξω το ματς.

Κακη αντιγραφη του fifa,όπως πολύ σωστα μου ειπε έιπε ένα παιδι στο Live,σε ερωτηση που του εκανα αν θα αγορασει το 14.

Δημοσ.

Για μένα το pes 2014 αποτυπώνει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο στο χόρτο (τουλάχιστον πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό), αλλά αποτυγχάνει στον τεχνικό τομέα και αυτό το κρατάει πίσω. Δηλαδή στις πάσες, στα σουτ, στην αποτύπωση των στατιστικών στους παίχτες, στην ύπαρξη των αιώνιων ραγών, στους τερματοφύλακες, στην κακή αλλαγή κέρσορα, στη μη σωστή ανταπόκριση της μπάρας δύναμης (κυρίως στις πάσες), στο πως αναπτύσσεται η CPU.

Αυτά μόνο για το gameplay. Υπάρχουν και τα modes (ML) και το online που είναι για κλάματα. 

Παρόλα αυτά το παιχνίδι έχει μια καλή βάση. Το θέμα είναι αν έχουν την τεχνογνωσία να διορθώσουν τα παραπάνω που ανέφερα. Νομίζω πως δεν έχουν. Ωστόσο κρατάω μια "πισινή" για να δω τι θα κάνει το νέο στούντιο στο Λονδίνο που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την NG έκδοση. Δηλαδή για την έκδοση σε ps4 & λογικά για xbox1.

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα το pes 2014 αποτυπώνει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο στο χόρτο (τουλάχιστον πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό), αλλά αποτυγχάνει στον τεχνικό τομέα και αυτό το κρατάει πίσω. Δηλαδή στις πάσες, στα σουτ, στην αποτύπωση των στατιστικών στους παίχτες, στην ύπαρξη των αιώνιων ραγών, στους τερματοφύλακες, στην κακή αλλαγή κέρσορα, στη μη σωστή ανταπόκριση της μπάρας δύναμης (κυρίως στις πάσες), στο πως αναπτύσσεται η CPU.

Αυτά μόνο για το gameplay. Υπάρχουν και τα modes (ML) και το online που είναι για κλάματα. 

Παρόλα αυτά το παιχνίδι έχει μια καλή βάση. Το θέμα είναι αν έχουν την τεχνογνωσία να διορθώσουν τα παραπάνω που ανέφερα. Νομίζω πως δεν έχουν. Ωστόσο κρατάω μια "πισινή" για να δω τι θα κάνει το νέο στούντιο στο Λονδίνο που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την NG έκδοση. Δηλαδή για την έκδοση σε ps4 & λογικά για xbox1.

Ή πες για συντομία ότι έχει πρόβλημα σε όλα! LOL!!!

• Like 2
Δημοσ.

Παιχνίδι με παιχνίδι και η εμπειρία γίνεται ολοένα και χειρότερη. Πολύ μέτριο και φέτος, δεν αναρωτιέμαι για ποιό λόγο το έδωσαν τζαμπέ στο Plus. Ένα θετικό που είχε έναντι του ανταγωνισμού, τα γραφικά, πάει και αυτό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να έχω τις τελευταίες μεταγραφές στοPS3 για το PES 2013 και όχι μόνο στο PES 2014?

Κάποιος που να ξέρει να βοηθήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...