Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα τα ποδοσφαιράκια σε προσφορά από το Nuuveem

http://www.nuuvem.co...tm_medium=email

PES 2014 ~10 ευρώ

FIFA 14 ~ 12 ευρώ

Fifa Manager 14 ~ 10 ευρώ

Football Manager 14 ~ 8 ευρώ

Από εκεί πήρα το PES παίζει μια χαρά, δέχετε Paypal και είναι για steam.

Το site είναι από τα πλέον αξιόπιστα.

υγ. Μην ψάχνετε αγγλικά είναι όλα στα πορτογαλλικά (βραζιλιάνικη σελίδα είναι)

και η νομισματική ισοτιμία είναι:

eu.png   Euro br.png   Real

€ 1             R$ 3.05

Δημοσ.

Υπαρχει ακομα προ; Δεν το παρατησαν ακομα οι Ιαπωνες; Εδω και σχεδον 10 χρονια περιμεναμε την αναγεννηση του προ αλλα καθε χρονο και χειροτερα...Κριμα

Δημοσ.

όπα όπα πολάκι είδες το pro thread στην πρώτη σελίδα και είπες να αρχίσεις πάλι? κανείς δεν ασχολήθηκε φέτος με το Pes ,όλοι είχαμε την τρέλα με τις νέες κονσόλες και αφού δεν βγήκε εκεί δεν δώσαμε σημασία,περιμένουμε την next gen version και η μηχανή του kojima είναι καλή. θα δούμε απο τουχρόνου τι θα πάρουμε.

πάντως έκτρωμα με Microtransactions δεν είναι το φετινό προ.

Δημοσ.

Εντάξει τώρα μην τρελαινόμαστε.... δεν είναι και τόσο χάλι το φετινό pro, σίγουρα θέλει πολλές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς και σίγουρα είναι συνολικά κατώτερο από το fifa (ειδικά την next gen έκδοση η οποία σπέρνει) αλλά νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, τουλάχιστον σε σχέση με τα pro των τελευταίων 3-4 χρονών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπα όπα πολάκι είδες το pro thread στην πρώτη σελίδα και είπες να αρχίσεις πάλι? κανείς δεν ασχολήθηκε φέτος με το Pes ,όλοι είχαμε την τρέλα με τις νέες κονσόλες και αφού δεν βγήκε εκεί δεν δώσαμε σημασία,περιμένουμε την next gen version και η μηχανή του kojima είναι καλή. θα δούμε απο τουχρόνου τι θα πάρουμε.

πάντως έκτρωμα με Microtransactions δεν είναι το φετινό προ.

Γιατι ειπα κατι διαφορετικο; Ισα ισα που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου με αυτα πoυ λες. Οτι 10 χρονια το προ ειναι ανυπαρκτο, και περιμενουμε/ελπιζουμε και φετος μπας και γινει κανενα θαυμα στο pes15...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Γιατι ειπα κατι διαφορετικο; Ισα ισα που επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου με αυτα πιυ λες. Οτι 10 χρονια το προ ειναι ανυπαρκτο, και περιμενουμε/ελπιζουμε και φετος μπας και γινει κανενα θαυμα στο pes15...

δεν μπορείς να λες ανύπαρκτο ένα ποδοσφαιράκι που πουλάει τόσα εκατομμύρια, μπορείς να λες οτι δεν είναι του γούστου σου ή οτι πρωτειμάς τον ανταγονισμό,αλλα με το να προσβάλεις το pes δεν κερδίζεις κάτι ,ίσα ίσα κάνεις άτομα να σε αντιπαθούν.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να έχω τις τελευταίες μεταγραφές στοPS3 για το PES 2013 και όχι μόνο στο PES 2014?

Δημοσ.

δεν μπορείς να λες ανύπαρκτο ένα ποδοσφαιράκι που πουλάει τόσα εκατομμύρια, μπορείς να λες οτι δεν είναι του γούστου σου ή οτι πρωτειμάς τον ανταγονισμό,αλλα με το να προσβάλεις το pes δεν κερδίζεις κάτι ,ίσα ίσα κάνεις άτομα να σε αντιπαθούν.

Oταν θα καταλαβεις οτι ημουν υπερμαχος του προ και οτι παρακαλαω να επιστρεψει στην κορυφη, αλλα περιμενω 10 χρονια, ελα να συζητησουμε...

Ως τοτε μπορω να κραζω οσο θελω...

Δημοσ.

δεν εχει νοημα το τρολαρισμα...το φετινο ειχε αρκετες βελτιωσεις, τωρα που βγαλαν τις λομπες, μονο να βελτιωσουν τα φαουλ μενει για να αρκετα ολοκληρωμενο...

Δημοσ.

To βασικό που πρέπει να βελτιώσουν είναι η απόκριση.

Πατάς και περιμένεις.

Αλλα ναι η γνώμη μου είναι ότι υπερέχει του fifa μακράν.

Δημοσ.

To βασικό που πρέπει να βελτιώσουν είναι η απόκριση.

Πατάς και περιμένεις.

Αλλα ναι η γνώμη μου είναι ότι υπερέχει του fifa μακράν.

Πως; Ποιος ηρθε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...