Karellen Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακομα και αν μας δωσουν το τελειο καποιοι θα βρεθουν να πουν το αντιθετο. Nα συμφωνησουμε οτι φετος το προ παει προς σιμ? Πολλοι ηταν αυτοι που το 2011 πηγαν στο φιφα .Δεν νομιζω οτι πηγαν για τα γραφικα...το γκειμπλει ηταν που τους τραβηξε. Εγω ειχα βαρεθει το arcade gameplay.Το τικι τακα. Και οχι μονο.Δεν μπορει να βγαινω για τετ α τετ και ο τελευταιος παιχτης που με τσεκουρωνει να παιρνει ΚΙΤΡΙΝΗ! Δεν ειχε το προ13 προβληματα? Για το προ6 που λες (και το προ5) ηταν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τοτε. Οπως ειναι και το 14 απλα επειδη οι περισσοτεροι δυσκολευονται (αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει προβληματα το παιχνιδι) επικρατει υπερβολικη γκρινια! Φετος το παιχνιδι σε ωθει να παιζεις με λιγοτερο R2 και να χρησιμοποιεις το Right Stick. Kαι να σου πω την αληθεια δεν νομιζω οτι το προ14 φιφιζει...(μιλαω παντα για gameplay) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από Karellen 1
Federacion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φίλε καρελεν ντριμπλαρεις; Πως; Μπορείς να περιγράψεις τα κουμπιά και τους μοχλούς; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
kjtzemis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γράφω τον πόνο μου. Δεν ήξερα από ομάδες, δεν ήξερα από μπάλα. Πριν 4 χρόνια πήγα σε έναν φίλο όπου είχε το ps2 και παίξαμε το PES2010. Μαγεύτηκα. Τρελάθηκα. Την άλλη μέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ps2 και άρχισα προπόνηση. Πολλλλλλλές ώρες. Έγινα καλός. Αρκετά καλός. Μπορεί αρκετούς να σας έχω συναντήσει είτε σε τουρνουά αλλά και είτε online. Το όνομα μου στο PES είναι "sakisibiza". Μετά το PES2010 πήρα το ps3 αποκλειστικά και μόνο για το PES2011. Ατελείωτες ώρες. Εν συντομία έχω 1.500 παιχνίδια online σε κάθε έκδοση από το 2011, 2012 και 2013. Και άλλα τόσα με φίλους και σε τουρνουά. Για το 2014 ότι είναι να πω και να γράψω για το πόσο κακοφτιαγμένο είναι θα είναι λίγα. Αυτό το τυπάκι τα λέει όλα για μένα. http://www.youtube.com/watch?v=FG2KCiieUJA και πραγματικά αξίζει να το δείτε. Δεν θέλω να πάρω FIFA γιατί θα πρέπει να μάθω και αυτό και πραγματικά βαριέμαι. Στην τελική είναι ένα παιχνίδι. Κάντε το ευχάριστο. Άν ήθελα να είναι τόσο ρεαλιστικό θα έπερνα την μπάκα μου από τον καναπέ και θα πήγαινα για 5Χ5...αυτά. Αμ δεν ειναι οτι δεν σαρεσε το παιχνιδι, ειναι οτι βαριεσαι να το μαθεις γιατι προκειτε για καινουριο προ και οχι τα σαν τα παιδιαριστικα που ηταν μεχρι και περσι. Επειδη εσυ και καποιοι αλλοι "κολλημενοι" δεν θελετε ναναι ρεαλιστικο αυτο που παιζετε πρεπει και εμεις που αγαπαμε το ποδοσφαιρο και μας αρεσει αν μεταφερουμε την πραγματικοτητα στην κονσολα/pc μας να τρωμε καθε χρονια φωλες? Ε οχι, οσοι θελετε arcade και μαλακιες μην δοκιμαζετε καν ουτε το προ14 ουτε τα φιφα, μεινετε με τα προηγουμενα προ να παιζετε να χερεστε επειδη περνατε ολη την αντιπαλη ομαδα με τον μεσσι και με τον ροναλντο. Εχει παραγινει πλεον αυτο το κακο. Το θεμα ομως ειναι,αφου οπως λες το 14 εδειξε νεα στοιχεια ρεαλισμου,να μην χανει απο αλλα σημεια. Θα διαφωνησω παντως για την προοδο αυτη καθως πιστευω πως απο το 6 τουλαχιστον το προ ειναι πιο ρεαλιστικο απο καθε αλλο ποδοσφαιρακι.Μαλιστα αν θυμασαι για καμποσο καιρο συνετριψε το τυποποιημενο φιφα. Το φετινο κλεινει πιο πολυ σε φιφα,και τουλαχιστον για εμενα εχει χασει κατα πολυ τη μαγεια του,και αμφιβαλλω αν θα την ξαναβρει. Αποστολή από το LG-P700 με τη χρήση Insomnia App Δεν ειναι τυχαιο που μετα το προ6 η ΕΑ με το φιφα πηρε ξανα τα πρωτεια.Το τελευταιο καλο πριν την κατω βολτα της ΚΟΝΑΜΙ ηταν το 6. Φίλε καρελεν ντριμπλαρεις; Πως; Μπορείς να περιγράψεις τα κουμπιά και τους μοχλούς; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Παιξε λιγο αγορι μου με τους αναλογικους και αλλες φορες με το L2+R stick και δεν θα χασεις.Στο κατω κατω οι προπονησεις και το tutorial που σε ρωταει αν θες να το δοκιμασεις οταν ανοιγεις για πρωτη φορα το παιχνιδι δεν ταχουν βαλει για πλακα. Εγω τις περισσοτερες τριπλες τις κανω με τους δυο αναλογικους προς αντιθετες κατευθηνσεις.Να ξερεις ομως οτι δεν ειναι σαν τα παλια παιδικα προ και οτι οι τριπλες ουτε παντα βγαινουν αλλα και για να βγουν πρεπει να εχεις καποιον χορο μπροστα σου.
Federacion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φίλε με αναλογικό παίζω. Λ2 και Ρ όλη την ώρα..ούτε στα τουτόριαλ ούτε στο παιχνίδι βγαίνει τίποτα.. Θα με τρελάνεις; Εγω δε το θάβω το παιχνίδι, αλλά δε μπορεί κατι χιλιάδες να παραπονούνται για την απόκριση και την ντρίμπλά και εσυ να λες απλά δεν δοκιμάσαν το τουτόριαλ... πές μας εσυ 3 απλές ντρίπλες πως γίνονται να μας μάθεις κι όλας...
Karellen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Φιλε Federacion το παιχνιδι μου δεν στηριζετε στις ντριμπλες ΟΜΩΣ κανω που και που την ντριμπλα του Ινιεστα...μην νομιζεις την κανω για να χαιρομαι και ειδικα οταν ειμαι μπροστα στο σκορ!χαχα Παντως αν περιμενεις να την κανεις στο προ14 που αγορασες ή στου θειου μην περιμενεις....μονο στο ντεμο γινονται! Ο φιλος kjtzemis AN KAI ΣΤΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟΝΟ που γραφει (εγω τον καταλαβαινω γιατι παιδια ΟΚ επικρατει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ σε ολα τα φορουμ - εδω 2 φιλαρακια σπιτι μου με μολις 2 ματσακια το εβγαλαν το χειροτερο προ!) εχει δικιο. Πρεπει να το μαθουμε απο την αρχη και σιγουρα μετα το update που ολο ερχεται και ολο στον δρομο ειναι!χαχαχα ΣΥΜΒΟΥΛΗ: προς το παρον να ασχολειστε ΜΟΝΟ με το demo! Επισης οι ντριμπλες νομιζω ειναι καλο να γινονται σε παιχνιδι με slow(-1,-2) speed & 0 μπαρες βοηθειας ΓΙΑΤΙ το λεω ομως αυτο...γιατι στην αντιθετη περιπτωση εαν παιζετε στο γρηγορο και με πασες ακριβειας εαν κανετε το λαθος σε ντριμπλα και δεν εχετε το χρονο να διoρθωσετε το λαθος... το χετε τσιμπησει το γκολακι εαν ο αντιπαλος ειναι μπαλαδοφατσα!
AKISHELLAS1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 παιδια ειναι απλα τα πραγματα το προ 14 ειναι εντελως ενα νεο παιχνιδι απο την αρχη κ τρια πραγματακια αν επιτελους τα κανει η κοναμι θα εκτοξευθει κ ειναι εννοειται το lag ,η ai των αμυντικων κ του τερματοφυλακα κ τους cheaters . Σαν νεο παιχνιδι μπορω να πω οτι απλα τα σπαει οταν παιζεται ενας προς ενας με φιλο κ φυσικα εφοσον ειναι γραμμενο απο την αρχη θα εχει κ τα bugs του αλλωστε κ πιο δεν εχει εδω εχει ακομα το φιφα 14 που ειναι απλα ενα update του φιφα 13 κ δεν παιζω προ 13 λεω εγω... . Ειναι πολυ πιο δυσκολο κ διαφορετικο απο το 13 . Το φιφα 14 το εχουν κανει πλεον προ 13 ,δειτε πατηματα με τους παιχτες στο γηπεδο που εχει το προ 14 κ το φιφα 14 κ συγκρινετε πιο ειναι πιο ρεαλιστικο . Πιστευω οτι επειτελους κατι θα κανει η Κοναμι για να το ευχαριστηθουμε οπως πρεπει .Ας κανουμε λιγη υπομονη κ οπως ξερετε αν καταληξουμε σε μονοπωλιο δυστυχως τοτε ειναι που θα βλεπυμε ΜΟΝΟ UPDATES κ ποτε ουσισαστικες διαφορες ...
alimentas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω μια χαρα κανω ντριπλες κ στο κανονικο,στην τυχη βεβαια με το στικ αλλα κ παλι βγαινουν ειδικα με παιχτες τυπους Ρομπεν. Για τους ''αρχαριους'' οι βασικες τετραγωνο-χ κ διπλο πατημα στο λ1 ειναι παραπανω απο αρκετες
kjtzemis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πιο ντεμο μου λετε ρε παιδια? Εγω το κανονικο παιχνιδι εχω απτον θειο και μια χαρα κανω τριπλες. Αυτο τον καιρο παιζω με Man United master league (το λεω αυτο γιατι ισως ειναι καλοι οι παιχτες και ποιανουν οι τριπλες ενω σε αρκετα κατωτερους παιχτες να μην βγαινουν, αν και δεν νομιζω). Η τριπλα που κανω ειναι παιζοντας με τους δυο αναλογικους, αυτη την στιγμη δεν θυμαμαι ακριβως την κατευθυνση (μουρχετε στιγμιαια εκεινη την ωρα στο μυαλο) νομιζω ομως πως ειναι πανω τον αριστερο αναλογικο και κατω το δεξι, και επειδης δοκιμαστε διπλο πατημα του δεξη αναλογικου (πατημα προς τα μεσα εννοω) και κανει την τριπλα που περναει την μπαλα πανω απτο κεφαλι. Καλυτερα ειναι να παιζετε τις πασες σας και οταν και μονο οταν βλεπετε οτι εχετε περιθωριο για τριπλα και μια "χ" αποσταση απτον αντιπαλο τοτε να κανετε τριπλες γιατι αλλιως δεν βγαινουν. Επειδης αυτο που ειπε ο @alimentas απο πανω, το σουτ και αμεσως μετα το χ,,,αλλα λιγο πολυ αυτη την τριπλα (αν θεωρειτε τριπλα) την ξερουμε ολοι μας μιας και γινετε ολα αυτα τα χρονια σε ολα τα ποδοσφαιρακια. Φίλε με αναλογικό παίζω. Λ2 και Ρ όλη την ώρα..ούτε στα τουτόριαλ ούτε στο παιχνίδι βγαίνει τίποτα.. Θα με τρελάνεις; Εγω δε το θάβω το παιχνίδι, αλλά δε μπορεί κατι χιλιάδες να παραπονούνται για την απόκριση και την ντρίμπλά και εσυ να λες απλά δεν δοκιμάσαν το τουτόριαλ... πές μας εσυ 3 απλές ντρίπλες πως γίνονται να μας μάθεις κι όλας... Δεν εννοουσα αν παιζεις γενικα με τα αναλογικα ή με το d-pad, αυτο που ηθελα να πω ειναι να ψαχτεις λιγο με τα αναλογικα γιατι ετσι βγαινουν αρκετες τριπλες. Και χωρις το L2 δλδ μονο με τον δεξι αναλογικο κανει καποιες τριπλες. Υ.Γ.@alimentas ακυρο με το θεμα αλλα thumbs up για το avatar, ξερω ξερω τοχεις καιρο αλλα τωρα πηγε το ματι μου εκει. Heisenberg BITCHES. 1
Karellen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 http://www.konami-asia.com/we/2014/?lang=cn-t για οσους δεν γνωριζουν εχει βγει (οκ ειναι αστειο αλλα τι να κανουμε ) αυτο το ντεμο οπου σιγουρα φοραει καποιο update κι αυτο γιατι εχει καποιες σημαντικες διαφορες.... Ετσι στα γρηγορα να αναφερω οτι εχουν διορθωθει οι τερματαδες, το catch up bug εχει μειωθει, οι παιχτες εχουν στιβαροτητα - στου θειου σαν να γλυστρουσαν λιγο μπαλαρινε, οι ντριμπλες γινονται σε πιο σωστο χρονο. Προβληματα παραμενουν στο παιχνιδι οπως η αποκριση στις εντολες (πχ πασες), lag. Ολοι περιμενουμε την ΚΟΝΑΜΙ και το update! χαχαχα υγ ρε παιδια τι βασικες ντριμπλες λετε με τετραγωνο -χ και διπλο πατημα L1 λετε? αν πατησεις Χ δεν προλαβαινεις να πατησεις L1....γιατι απλα εχεις σουταρει!
kjtzemis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 http://www.konami-asia.com/we/2014/?lang=cn-t για οσους δεν γνωριζουν εχει βγει (οκ ειναι αστειο αλλα τι να κανουμε ) αυτο το ντεμο οπου σιγουρα φοραει καποιο update κι αυτο γιατι εχει καποιες σημαντικες διαφορες.... Ετσι στα γρηγορα να αναφερω οτι εχουν διορθωθει οι τερματαδες, το catch up bug εχει μειωθει, οι παιχτες εχουν στιβαροτητα - στου θειου σαν να γλυστρουσαν λιγο μπαλαρινε, οι ντριμπλες γινονται σε πιο σωστο χρονο. Προβληματα παραμενουν στο παιχνιδι οπως η αποκριση στις εντολες (πχ πασες), lag. Ολοι περιμενουμε την ΚΟΝΑΜΙ και το update! χαχαχα υγ ρε παιδια τι βασικες ντριμπλες λετε με τετραγωνο -χ και διπλο πατημα L1 λετε? αν πατησεις Χ δεν προλαβαινεις να πατησεις L1....γιατι απλα εχεις σουταρει! Οταν λεμε Χ εννοουμε το "Χ" απτο joystick του playstation. Το εγραψα κιολας παραπανω, το κουμπι για το σουτ και το κουμπι Χ. Αυτο που ειπε ο φιλος με το L1 δεν ξερω τι ειναι, δεν τοχω δοκιμασει.
alimentas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 διπλο λ1 για μενα ειναι η βασικοτερη τριπλα του παιχνιδιου.Ο παχτης κανει ενα αποτομο κοψιμο στην μπαλα κ αλλαζει τελειως κατευθυνση.Μ ενα δυνατο φουλ μπακ τυπου Μαικον μπορεις να κανεις επελαση ολη την πλευρα ετσι
Federacion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Βασικά αν βρείς τη γραμμή τη σωστή, έτσι κάνεις επέλαση κ με τον κωλομπούρδα, δυστυχώς...
Karellen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι το L1 που κοβεις ΟΚ εχεις καλυτερο ελεγχο στην μπαλα κι ολας.Απλα πας πιο αργα γιατι ο παιχτης κοβει και ταχυτητα .... L1 με R2 παταω επισης αλλα χωρις να τρεχω!
Federacion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τα προσπαθώ αλλά δεν μου βγαίνουνε παίδες..Τι να πω..
teofross Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Επειδη βλεπω οτι ασχολουνται πολλοι οτι δεν ξερουν πως να τριπλαρουν...Πρεπει το autofeints να ειναι off απο τα options.Απο κει και μετα θελει αρκετη εξασκηση. Παντως ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι καποιος πολυ καλος στις τριπλες ή να προσπαθει να κανει πολλες σε ενα παιχνιδι για να κερδισει.Εγω οταν πηρα το παιχνιδι χαλαγα αρκετο χρονο στην διαρκεια του παιχνιδιου για να "βγαλω" τριπλες με αποτελεσμα να χανω την ουσια του παιχνιδιου που ειναι αλλη. Για να κερδισεις ΔΕΝ χρειαζεται να τριπλαρεις καταχρηστικα οπως και στο πραγματικο ποδοσφαιρο.Χρειαζεται ομαδικη αναπτυξη. Παντως τα tutorials ειναι κατι παραπανω απο επεξηγηματικα και οτι δειχνουν βγαινει αρκει να εχει ο παικτης που χειριζομαστε εκεινη την ωρα και λιγο skill & το autofaint να ειναι OFF... http://www.youtube.com/watch?v=GMIp6IRj4-0 http://www.youtube.com/watch?v=DBwsoQjmsFE http://www.youtube.com/watch?v=NDCXlyCo8L0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα