Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τερμα το PRO που αγαπησαμε. Αν ηθελα FIFA θα επαιρνα το FIFA..

Εκνευριζομαι που οι πιο πολλοι δινουν σημασια στα γηπεδα και στις εμφανισεις κτλ.

Το παιχνιδι ΔΕΝ παιζεται, δεν ειναι PRO. 

Οι αμυντικοι εχουν αθλια ΑΙ μαρκαρουν οπως να ναι, οι συμπαικτες δεν κανουν κινησεις οι προωθημενες μπαλιες αθλιες. Για να επιλεξεις αμυντικο πρεπει να πατησεις 3 πληκτρα!!!(L1-κατευθηνση+δεξι στικ)!!!

Μεσα σε 3 παιχνιδια εσωσα περιπου 20 φασεις που το παιχνιδι εκανε οτι να ναι!! χαρακτηριστικα εκνευριστικο ειναι που  οι πασες ορισμενες φορες δεν πανε στο παικτη που σημαδευεις και ασ τον κοιτας και με τη σωστη δυναμη(για να μη νομιζετε), το πλαγιο δεν μπορεις να το στειλεις οπου θελεις εσυ και αλλα πολλα!!

Τα μονα πραγματα που θα επρεπε να κρατησουν ειναι τα physics,ta ψηλοκρεμαστα σουτ, και το πλαγιο που γινεται realtime

To pro ηταν διασκεδαση. Δεν ειναι δυνατον να αποδωσεις τη πραγματικοτητα σε 10 λεπτα παιχνιδιου.

Επισης θεωρο ηλιθια την αποφαση να το αλλξουν απο τη στιγμη που το PES2013 θεωρουνταν το πιο καλο τα τελαιυταια χρονια. λιγες αλλαγες θα ηταν αρκετες

Παιζω Pro απο το PS1 θεωρω τον εαυτο μου αρκετα εμπειρο για να κρινω

• Like 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν βγει το patch της ΚΟΝΑΜΙ πρεπει να βγαλουμε οτι patch εχουμε κατεβασει εμεις (πχ με Bundesliga klp)  σωστα?

Φιλε εχεις βρει κανα patch για την premier league γιατι δεν παλευετε η κατασταση.

Εχω ξεκινησει ML με την Man United στο super star ολα καλα ολα ωραια (επιτελους με λιγο προσοχη το super star φετος παιζετε, περσυ ουτε να το ακουμπησεις δεν ηταν) αλλα αυτες οι εμφανισεις/σηματα/ονοματα των ομαδων ειναι απαλευτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πατς απο edit.com εχω κατεβασει αλλα να σου πω δεν ξερω αν εχει σωστες τις εμφανισεις...τα ονοματα ειναι κομπλε, εχει και Budensliga.....

παιδια ψαξτε για το winning eleven demo pc  διαβασα ότι εχει βγει και εχει βελτιωμενο gameplay!!!

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

πατς απο edit.com εχω κατεβασει αλλα να σου πω δεν ξερω αν εχει σωστες τις εμφανισεις...τα ονοματα ειναι κομπλε, εχει και Budensliga.....

παιδια ψαξτε για το winning eleven demo pc  διαβασα ότι εχει βγει και εχει βελτιωμενο gameplay!!!

Πόσα χρόνια θα ακούμε αυτό το ψευτικό τροπάριο; Στο τελος θα ειναι αληθεια και δεν θα το πιστευει κανεις! Σαν το λυκο με τα προβατα ενα πραγμα...

Δημοσ.

φιλε μολις επαιξα.....κοιτα εγω ειχα κατεβασει του θειου με πατσακι......να πω την αληθεια 2 ματσακια επαιξα μονο, σουπερ σταρ, ηρθαν και τα 2 χιναρια

Χαζευα περισσοτερο προσπαθουσα να παρατηρησω....λιγοτερο επαιζα....

.....στα settings δεν τα εχει ολα ωστε να τα πειραξεις,,κλασσικο demo,,,

,,,επειδη φοβαμαι το placebo  θα παιξω κι αλλο και  θα γραψω εντυπωσεις αργοτερα,

ειναι και αργα...

επαιξα αλλο ενα !   :-D το μενου  first of all ΔΕΝ κολλαει-σερνεται οπως στου θειου...

Δημοσ.

Παιδια αν το εχει κατεβασει κανενας σε cfw με ευρωπαικη εκδοση ας μου στειλει ενα π.μ που το βρηκε.

Εμπλεξα και κατεβασα την αμερικανικη..ας ακουω λιγο ελληνικο μπας και μπει λιγο χρωμα σε αυτο το απογοητευτικο παιχνιδι..

Αποστολή από το LG-P700 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Άθλιο, πραγματικά...

ειδικά η άμυνα για γέλια, επίθεση ο πιο γρήγορος κερδίζει... καλά το τρέξιμο είναι τουλάχιστον αστείο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο πολλα ματσακια σπιτι με φιλους στο demo pes 14 αν και εχουν φτιαξει παρα πολλα, μην τα αναφερω τωρα - λιγο πολυ ολοι τα εχουμε παρατηρησει ,ακομα υπαρχει καθυστερηση στην αποκριση των εντολων, στα σουτ και στις πασες...σε καποιους ισως να φαινεται μικρη σε αλλους μεγαλη το σημαντικο ειναι οτι υπαρχει.....

Επισης μια φαση που εγινε γκολ και μετρησε φυσικα ενω η μπαλα πριν την τελευταια πασα ειχε βγει αουτ (το καναμε replay slow motion φανηκε καθαρα).Τεσπα το αναφερω αλλα το προσπερναω αυτο αφου ισως να θελουν να βαλουν το ανθρωπινο λαθος (και καλα ο διαιτητης δεν το ειδε)

Το παιχνιδι μου αρεσει (στην παρεα δυστυχως οχι) 

Πιστευω η αποκριση στις εντολες ειναι απο τα σημαντικα που εκαναν πολλους φετος  να πανε στο φιφα.

Η βραδυα ειχε και φιφα οπου καναμε και εκει τις παρατηρησεις μας.Προβλημα στην αποκριση δεν ειδαμε.

υγ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ η κοναμι δεν το θεωρει προβλημα ΑΛΛΑ ειναι μερος του ρεαλισμου του παιχνιδιου δλδ  ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ την στιγμη που νομιζουμε οτι πρεπει να γινουν ....

παιζει κι αυτο B)

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

Γράφω τον πόνο μου.

Δεν ήξερα από ομάδες, δεν ήξερα από μπάλα.

Πριν 4 χρόνια πήγα σε έναν φίλο όπου είχε το ps2 και παίξαμε το PES2010. Μαγεύτηκα. Τρελάθηκα. Την άλλη μέρα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ps2 και άρχισα προπόνηση. Πολλλλλλλές ώρες. Έγινα καλός. Αρκετά καλός. Μπορεί αρκετούς να σας έχω συναντήσει είτε σε τουρνουά αλλά και είτε online. Το όνομα μου στο PES είναι "sakisibiza". Μετά το PES2010 πήρα το ps3 αποκλειστικά και μόνο για το PES2011. Ατελείωτες ώρες. Εν συντομία έχω 1.500 παιχνίδια online σε κάθε έκδοση από το 2011, 2012 και 2013. Και άλλα τόσα με φίλους και σε τουρνουά.

Για το 2014 ότι είναι να πω και να γράψω για το πόσο κακοφτιαγμένο είναι θα είναι λίγα. Αυτό το τυπάκι τα λέει όλα για μένα. http://www.youtube.com/watch?v=FG2KCiieUJA

και πραγματικά αξίζει να το δείτε. Δεν θέλω να πάρω FIFA γιατί θα πρέπει να μάθω και αυτό και πραγματικά βαριέμαι. Στην τελική είναι ένα παιχνίδι. Κάντε το ευχάριστο. Άν ήθελα να είναι τόσο ρεαλιστικό θα έπερνα την μπάκα μου από τον καναπέ και θα πήγαινα για 5Χ5...αυτά.

Δημοσ.

...νομιζω οτι ο ρεαλισμος ειναι ο στοχος σε ολα τα παιχνιδια...δες ενα αλλο οποιοδηποτε παιχνιδι 90ς (ξερω γω κανα μπαμ μπουμ, κανα με μαγους και πολεμιστες κλπ) και συγκρινε το με ενα συγχρονο...

Ειναι οπως στην τεχνη, στο cinema (με τα ειδικα εφε).

Διαφορετικα θα ειχαμε μεινει στο προ5 ή στο προ6.Δεν θα ειχαμε ουτε καν το 13 (που προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου-αντικειμενικα ειναι καλο).

Δημοσ.

<p>...νομιζω οτι ο ρεαλισμος ειναι ο στοχος σε ολα τα παιχνιδια...δες ενα αλλο οποιοδηποτε παιχνιδι 90ς (ξερω γω κανα μπαμ μπουμ, κανα με μαγους και πολεμιστες κλπ) και συγκρινε το με ενα συγχρονο...</p>

<p>Ειναι οπως στην τεχνη, στο cinema (με τα ειδικα εφε).</p>

<p>Διαφορετικα θα ειχαμε μεινει στο προ5 ή στο προ6.Δεν θα ειχαμε ουτε καν το 13 (που προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου-αντικειμενικα ειναι καλο).</p>

Το θεμα ομως ειναι,αφου οπως λες το 14 εδειξε νεα στοιχεια ρεαλισμου,να μην χανει απο αλλα σημεια.

Θα διαφωνησω παντως για την προοδο αυτη καθως πιστευω πως απο το 6 τουλαχιστον το προ ειναι πιο ρεαλιστικο απο καθε αλλο ποδοσφαιρακι.Μαλιστα αν θυμασαι για καμποσο καιρο συνετριψε το τυποποιημενο φιφα.

Το φετινο κλεινει πιο πολυ σε φιφα,και τουλαχιστον για εμενα εχει χασει κατα πολυ τη μαγεια του,και αμφιβαλλω αν θα την ξαναβρει.

Αποστολή από το LG-P700 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...