Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Γιατί στο PS3 δεν θα λιώσουμε άμα θέλουμε; 1
skanjos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 tilemaxx δεν ξέρω για σένα αλλα εγώ δεν γουστάρω να έχω συνδεδεμένο το Ps3 στην tv αν έχω αγοράσει το ps4, και όταν θα έχω νέα κονσόλα 4-10χ πιο δυνατή απο τις παλιές θέλω ένα ποδοσφαιράκι next gen έστω και αν δεν είναι στην τελική next gen και έχει μόνο καλύτερα γραφικά έτσι για να υπάρχει.. το θέμα είναι οτι στα ps4-one το fifa 14 θα παίζει μπάλα μόνο του,δεν το λες βήμα προόδου αυτό για το pes.ας το κυκλοφορούσαν και στις νέες κονσόλες και ας βάζανε μόνο παραπάνω ανάλυση και καλύτερα γραφικά κλάιν,εφόσον θα βγει στο Pc δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το τόσο δύσκολο για να βγει και στο ps4... έχεις απο την μία την ea να μην σου δείχνει fifa 14 στα ps4-one γιατί θα μειωθούν οι πωλήσεις των 360-ps3 versions ,και έχεις και την Konami να μην βγάζει καθόλου.... είναι τραγικοί ,GUESS WHAT, όποιος αγοράσει καινούρια κονσόλα δεν θα αγοράσει το ποδοσφαιράκι σας για το ps3-360 έτσι και αλλιώς ,άντε 1 στους 10 να το πάρει και στις παλιές και στις καινούριες για 1 μήνα διαφορά...geez.τραγικοί είναι και οι 2 αλλα η κονάμι περισσότερο.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Να ασχοληθούν με τα 40-50 εκατομμύρια κονσόλες η με τις 1 εκατομμύριο; Τέσπα δε διαφωνώ καλό θα ήταν να υπάρχει. Αλλά ούτε fifa θα έχεις. Θα βγει αργότερα. Ας φτιάξουν το τέλειο gameplay και ας μείνουμε σε γραφικά ps2
skanjos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 αν υποθέσουμε οτι θα πωληθούν γύρω στα 8εκ ps4-one στο launch και βάλουμε τα 2εκ στην ευρώπη απο αυτούς να είναι οι πωλήσεις γύρω στα 200-300κ του pes /φιφα σίγουρα τα λεφτά δεν τα βγάζουν ,αλλα είναι θέμα εδραίωσης του fransize στην νέα γενιά ,και απο αυτό θα έχουν πωλήσεις στις μελλοντικές βερσιόν, και μην ξεχνάμε οτι μέχρι τον επόμενο σεπτέμβριο που θα βγουν τα 2015 games θα έχουν πόδια τα 2014 ποδοσφαιράκια,δεν είναι μόνο launch games. το σίγουρο είναι ναι οτι δεν τους συμφέρει καθαρά για κέρδος να βγουν next gen, αλλα μακροχρόνια οτι τους συμφέρει είναι το μόνο σίγουρο,imo
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βγηκε ντεμο pes2014 στο psn τωρα! Οποιος ενδιαφερεται κατεβαζει. Εγω ειμαι 80% και προχωραω. Για να δουμε θα το κλεισω στο 5λεπτο και φετος ή μήπως οχι; Λοιπον παιδια το επαιξα μολις και ενα εχω να πω: ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ!!!!! Πραγματικά ειναι για γέλια και φετος!!! Τραγικό framerate και εικονα που τρεμοπαιζει, για μενα σορρυ αλλα τα γραφικα ειναι επίπεδου ps2 ετσι οπως τα είδα!!!! Τρελά αργο και unresponsive παιχνιδι, τρελή καθυστέρηση στις εντολές απο το χειριστήριο, μπαλα παει αργα σαν μπαλόνι, και στο πρωτο σουτ που εκανα ο τερμας απεκρουσε στο γαμα με τα δύο χέρια!!!! LOL!!!! Αντε και του χρόνου πάλι.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πολακι νομιζω οτι υπερβαλεις οπως παντα,αλλα θα περιμενω να το δω και ο ιδιος. Καποια βιντεακια που ειδα μου αρεσαν.
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καμια σχεση με οτι βιντεο εχουμε δει! Απατη!!!! Και η αποψη μου ειναι σοβαροτατη χωρις καμια πλακα...
fearwhatnow Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βγηκε ντεμο pes2014 στο psn τωρα! Οποιος ενδιαφερεται κατεβαζει. Εγω ειμαι 80% και προχωραω. Για να δουμε θα το κλεισω στο 5λεπτο και φετος ή μήπως οχι; Αν ειναι η build που εχω παιξει σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα το κλεισεις.. Καμια σχεση με οτι βιντεο εχουμε δει! Απατη!!!! Και η αποψη μου ειναι σοβαροτατη χωρις καμια πλακα... Δεν παιζεσαι.. Οχι απατη. Οφθαλμαπατη εννοεις..
DJTaurus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παιδιά chill out είναι πολύ παλιά η build που έδωσαν Τhis isn’t the demo that is representative of final code, announced last week at Gamescom. This code, it has been confirmed, was created pre-Gamescom.
stavros88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τοτε γιατι το ανεβασαν,για να τους κραζει ο κοσμος?
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 LOL αν αυτο το πραγμα ειναι καλυτερο ακομα και απο το φιφα13 σε slow/manual εγω ειμαι ο παπας. Πηρα την μπαλα απο κεντρο με Μπαλοτελι, τους πηγα ωμο με ωμο μεχρι την περιοχη τρεχοντας απλα ευθεια και σουταρα διαγωνια δεξια στο γαμα και αφου εκανε 1 δευτερολεπτο να πατηθει το κουμπι, η μπαλα πηγε πιο αργα κι απο replay σαν μπαλονι και μπηκε γκολ χαλαρα. Εννοειται οτι η μπαλα εκτιναχτηκε εξη απο τα δικτυα μετα και εφτασε μεγαλη περιοχη... Αστειο απλα...
polakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Την νέα Samsung Plasma 64F8500 η οποία ψηφίστηκε ως η καλύτερη τηλεόραση της χρονιάς...Μήπως δεν κάνει για τα μουτρα του προ; Υ.Γ. Κατάλαβα, τώρα θα φταίει η 75% pro-build και θα δούμε το τέλειο παιχνίδι όταν βγει. Έγινε Κονάμι. Του χρόνου πάλι...
kjtzemis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ρε σεις ηρεμηστε. polaki το κανονικο demo του παιχνιδιου ειναι προγραμματισμενο να κυκλοφορησει στα store του PS360 στις 11 Σεπεμβρη. Πριν απο 5 λεπτα ανοιξα το ps3 για να κατευασω το "demo" αλλα δεν το εβρισκα πουθενα μεσα στο psn οποτε ισως το κατευασαν κιολας. Υπομονη μεχρι 11 Σεπτεμβρη και καλυτερα ακομα μεχρι 19 που θα κυκλοφορησει το παιχνιδι, πιστευω ακομα πως θα εχουν κανει παπαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα