s33k3rgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μετα απο αμετρητα παιχνιδια σε πισι (κατεβασμενο απο θειο) και πσ3 (νοικιασμενο και beta 11v11) εχω να πω οτι η Konami στο θεμα του gameplay και της ποδοσφαιροσυνης που εγω θελω να βλεπω σε ποδοσφαιρικα παιχνιδια εχει φτασει πολυ κοντα στο τελειο. Πραγματικα η συλληψη για την χρηση του R stick για τοσες πολλες χρησιμες δουλειες που κανει ειναι πραγματικα απλη και συναμα πολλη ιδιοφυης και ο παιχτης αν θελει να εχει επιτυχια στο κρατημα μπαλας αλλα και στην αμυνα πρεπει να το χρησιμοποιει συνεχεια. Επισης πολλη σημαντικο στοιχειο στο νεο προ (καλα αυτο μαλλον υπηρχε απο παντα στα παλια καλα προ) ειναι πιο ποδι ειναι το καλο του παιχτη που ελεγχουμε. Αν παει π.χ καποιος δεξιοποδαρος παιχτης να κανει γιουργια απο αριστερα για να βγαλει σεντρα δεν εχει και πολλες πιθανοτητες επιτυχιας. Αν ομως ο ιδιος δεξιοποδαρος κανει κοφτη κινηση προς τα μεσα (οπως κανει ο ρομπεν απο δεξια ομως αφου ειναι αριστεροποδαρος) και χρησιμοποιησει το R stick για να προστατευσει την κινηση του απο αμυντικο που μπορει να του ερθει απο τα αριστερα , τοτε μπορει να ολοκληρωσει την κινηση με επιτυχια και ειναι πιθανο να βρεθει σε καταλληλη θεση για να βγαλει καθετη η να σουταρει ακομα αν τυχει να βρεθει κοντα στο τερμα. Ενα αλλο σημαντικο κομματι ειναι και αυτο της επιλογης του συστηματος της ομαδας. Εχω παρατηρησει με διαφορες αλλαγες που εχω κανει οτι τα sliders ανταποκρινονται αμεσα και οι αλλαγες στο παιχνιδι πολλη φανερες .Το μονο δυσκολο-δυσκοιλιο κομματι που εχω βρει ειναι το θεμα της αλλαγης του παιχτη στην αμυνα που ομως το εχω ξαναπει και στο παρελθον δεν ριχνω φταιξιμο στην κοναμι γιατι ουτως η αλλως ειναι κατι πολλη δυσκολο να λειθει και στο μελλον. Μαλλον πρεπει να εξετασουμε τον τροπο με τον οποιο πεζουμε ποδοσφαιρικα παιχνιδια . Το co-op play στα ποδοσφαιρακια ειναι must και στο μελλον αυτο θα φανει ακομα περισσοτερο οσο γινονται πιο πολυ sim τα games. Και στην beta που δοκιμασα εμεινα σχετικα ικανοποιημενος και παιζεται ωραια μπαλιτσα καμοια σχεση με αυτο το αισχος που γινεται στα pro clubs στο φιφα (επαιζα φιφα μεχρι το 12).Αυτα προς το παρον.
BloodDonor89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Άντε να φτιάξω το pc (το πολύ μέχρι την τρίτη) να το δω και γω. Μόνο Οφθαλμολουτρο κάνω και διαβάζω σχόλια.... Πάντως βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια....η αλήθεια όμως είναι ότι με κρατούν ασυγκίνητο :-P Πέρα από την πλάκα όμως. Έχετε δει πουθενά είτε αυτό είναι παιχνίδι είτε είναι hardware ακόμα ακόμα και λειτουργικών, να μην υπάρχουν κόντρες και "στρατόπεδα"; Fifa vs pro Intel vs amd Nvidia vs ati Windows vs linux Android vs ios Θέλετε κι αλλά; Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας vs Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινου. :-P Απλά ο καθένας πάει σ αυτό που γουστάρει, σ αυτό που έχει συνηθίσει, σ αυτό που εμπιστεύεται κι σ αυτό που είναι για την τσέπη του. Πότε δεν έχω κρίνει τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους γιατί πολύ απλά δεν έχω γνώμη κι ο λόγος είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει τα τελευταία fifa. Αν δεν μ αρέσει το pro (όπως και το 10) απλά δεν το αγόρασα και φυσικά δεν θα ασχοληθώ και παραπάνω. Ο καθένας διασκεδάζει με ότι θέλει. Keep going. Υ.Γ Ο Μέντεζ ο (νυχο)κοφτης του παναθηναϊκου, έχει δεχτεί όρο στο συμβόλαιο του, ο οποίος αναφέρει πως ο παναθηναϊκός κρατά όλα τα δικαιώματα της εικόνας του, η οποία εμφανίζεται στα ηλεκτρονικά παιχνίδια pro, (δεν διευκρινίζεται σε ποιο απ όλα) fifa 14,15,16. Α ρε πρόεδρε μας κανείς περήφανους. Χαχαχαχαχαχαχα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δηλώνω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΈΝΟΣ!!!! Είμαι στο στάδιο αναθεώρησης και σκέφτομαι σοβαρά (βασικά το έχω σκέφτεσ ήδη) να δοκιμάσω και το φιφα. Δύο παιχνίδια άντεξα να παίξω. Οι εντυπώσεις μου; Χάλια μαύρα. Από που να ξεκινήσω; Ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν μια ώρα να γυρίσουν; Ότι είναι αργό το παιχνίδι; Κι όταν λέω αργό δεν εννοώ νορμάλ (που φαίνεται σε κάποιους) πρώτη φορά αναγκαστικά να το βάλω στο +1 αλλά και πάλι ήταν χάλια. Ειλικρινά ξενερώσά πολύ και πάλι καλά που είπα φέτος να το δοκιμάσω πρώτα (αφού είχα διαβάσει τόσο άσχημα λόγια) ευτυχώς δεν την πάτησα παμπ όπως στο 10. Το 14 είναι το χειρότερο προ μαζί με το 10. Το μόνο καλό που έχει είναι τα διάφορα animation στις κινήσεις και τίποτα άλλο. RIP PES!!!!! Καλό σου ταξίδι. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
kjtzemis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δηλώνω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΈΝΟΣ!!!! Είμαι στο στάδιο αναθεώρησης και σκέφτομαι σοβαρά (βασικά το έχω σκέφτεσ ήδη) να δοκιμάσω και το φιφα. Δύο παιχνίδια άντεξα να παίξω. Οι εντυπώσεις μου; Χάλια μαύρα. Από που να ξεκινήσω; Ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν μια ώρα να γυρίσουν; Ότι είναι αργό το παιχνίδι; Κι όταν λέω αργό δεν εννοώ νορμάλ (που φαίνεται σε κάποιους) πρώτη φορά αναγκαστικά να το βάλω στο +1 αλλά και πάλι ήταν χάλια. Ειλικρινά ξενερώσά πολύ και πάλι καλά που είπα φέτος να το δοκιμάσω πρώτα (αφού είχα διαβάσει τόσο άσχημα λόγια) ευτυχώς δεν την πάτησα παμπ όπως στο 10. Το 14 είναι το χειρότερο προ μαζί με το 10. Το μόνο καλό που έχει είναι τα διάφορα animation στις κινήσεις και τίποτα άλλο. RIP PES!!!!! Καλό σου ταξίδι. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Εννοειτε οτι δοκιμαζεις πρωτα και μετα αγοραζεις, ιδιως οταν προκειτε για ενα ποδοσφαιρακι οπου αλλαξε τελειως φετος..δεν ειναι να παιζουμε με τετοια πραγματα, 60Ε ειναι αυτα.
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν και το φιφα δεν έχει κανένα αρνητικό όπως το είδα. Αλλά ρε παιδιά δύσκολα μπορώ να το συνηθίσω πφφ Πάλι καλά που έχουμε το manager που παραμένει σταθερό και καλυτερεύει κάθε χρόνο. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
s33k3rgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν και το φιφα δεν έχει κανένα αρνητικό όπως το είδα. Αλλά ρε παιδιά δύσκολα μπορώ να το συνηθίσω πφφ Φιλαρακο πρεπει να επαιξες πολλα δευτερολεπτα .Ετσι δεν ειναι?
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αν και το φιφα δεν έχει κανένα αρνητικό όπως το είδα. Αλλά ρε παιδιά δύσκολα μπορώ να το συνηθίσω πφφΦιλαρακο πρεπει να επαιξες πολλα δευτερολεπτα .Ετσι δεν ειναι?Δεν έχω παίξει τα προηγούμενα φιφα. Εγώ το λέω σε σχέση με το προ.Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Karellen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ε αφου ειναι σε σχεση με το προ αλλαζει! Ποσο γουσταρω οταν η ΑΙ τρωει (ή πετυχαινει γκολ) αλλαζει συστημα! Το φετινο προ με εχει κερδισει , που και που παιζω κανα φιφα 14 με πατσακι( περισσοτερες ομαδες+χρονος ημιχ.) αλλα δεν βγαζει απολαυση!Η φετινη ποδοσφαιριλα που σου βγαζει το νεο προ its a fact!!!
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στο προ μ αρέσουν οι κινήσεις αν θα παίξω κανένα παιχνίδι μέσα στη χρόνια θα ναι μόνο γι αυτό. Αύριο θα παίξω λίγο σαν να παίζω πρώτη φορά μήπως και αναθεώρησώ :-P Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Nobody? Φαντάζομαι δεν ξέρει κάποιος σε τι ανάλυση τρέχουν γενικά αυτές οι κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Blood παρε φιφα λες κ παιζεις προ 13 , παντως μαρεσει που εισαι κ ειλικρινής Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΑ 3D MATCH ENGINE ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ 3D ΣΤΟ FM 2013 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 9ΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΝ ΤΑ BUGS ME PATH ? Οτι να ναι γραφει ο καθενας μου φαινεται... 1
fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Blood παρε φιφα λες κ παιζεις προ 13 , παντως μαρεσει που εισαι κ ειλικρινής Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΑ 3D MATCH ENGINE ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ 3D ΣΤΟ FM 2013 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 9ΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΝ ΤΑ BUGS ME PATH ? Οτι να ναι γραφει ο καθενας μου φαινεται... H φετινη ΜΕ του FM2014 ειναι μια χαρα ακομη και στη beta. Παντα θα υπαρχουν προβληματακια και δεν μπορει να γινει απολυτη απεικονιση της πραγματικοτητας.
Federacion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Nobody? Φαντάζομαι δεν ξέρει κάποιος σε τι ανάλυση τρέχουν γενικά αυτές οι κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Μέτα από αναγκαίο ψάξιμο, απαντάω στον εαυτό μου.... 720p
alimentas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Νοεμβρη λεει βγαινει patch με 800 φατσες. Μεχρι τοτε θα χουν βγει κ τα καλα patch με φουλ εμφανησεις συν πρωταθληματα.ΚΟΛΑΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα